Ayy canimm kesin var yaaa valla cokkk sevindim iki gün sonra tekrarla :))) hayırlı olsunŞimdi öğrendim canım 14,16 sonuç çok heycan yaptimmmm :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy canimm kesin var yaaa valla cokkk sevindim iki gün sonra tekrarla :))) hayırlı olsunŞimdi öğrendim canım 14,16 sonuç çok heycan yaptimmmm :)))
Ay çok heyecanlı bu iki gün de geçmez bana canım doktoruma gidicem o tekrarlatir da hem :)Ayy canimm kesin var yaaa valla cokkk sevindim iki gün sonra tekrarla :))) hayırlı olsun
Çok heyecanlı ya valla geçmez iki gün . Esin ne diyor :)))Ay çok heyecanlı bu iki gün de geçmez bana canım doktoruma gidicem o tekrarlatir da hem :)
eşim sürekli soru soruyor benim zaten aklım karışmış sabah kalktık hala soruyor şimdi büyümüş müdür biraz daha biz ne zaman görücez :)))))Çok heyecanlı ya valla geçmez iki gün . Esin ne diyor :)))
valla karın ağrım geçmiyo adet olucak gibi aynı göğüslerim felaket acıyo karnımda şişlik var adetle aynı bide diş etlerim sızlıyor canımBizden daha mı heyecanlı oluyorlar ne :)) çok heyecanlı ve stresli bekleyişler rabbim tamamına erdirsin inşallah canım. Belirtiler var mı :)
Adet günün geldi ya ondan ağrır canım endişe etme ona.bide aniden ağrı giriyordu rahme . Pedle gezmistim ben uc dort gun:) Benim de dış etlerim sizlamisti sismistivalla karın ağrım geçmiyo adet olucak gibi aynı göğüslerim felaket acıyo karnımda şişlik var adetle aynı bide diş etlerim sızlıyor canım
ay aynı canım sürekli kontrol ediyorum ister istemez bi geçsin şu günler de ben şimdi tam 4. haftada mı oluyorum gerçi değer de çok düşük henüzAdet günün geldi ya ondan ağrır canım endişe etme ona.bide aniden ağrı giriyordu rahme . Pedle gezmistim ben uc dort gun:) Benim de dış etlerim sizlamisti sismisti
canım belki yumurtan gec catladı. bırden fazla vardı. bosuna moralını bozma sımdıden. ıyı dusun ıyı olsun.ay aynı canım sürekli kontrol ediyorum ister istemez bi geçsin şu günler de ben şimdi tam 4. haftada mı oluyorum gerçi değer de çok düşük henüz
evet olabilir canım dört yumurta sırayla çatlasa geç olmuştur zaten ay çok garip inşallah sağlıklı devam etsincanım belki yumurtan gec catladı. bırden fazla vardı. bosuna moralını bozma sımdıden. ıyı dusun ıyı olsun.
aynen hangısı tuttu kımbılır :) neyse tuttu ya boşver. yükselir Allahın izniyleevet olabilir canım dört yumurta sırayla çatlasa geç olmuştur zaten ay çok garip inşallah sağlıklı devam etsin
Netten bkinca dort haftalık yazar ama iki haftaliktir canım çatlamaya Gore :)ay aynı canım sürekli kontrol ediyorum ister istemez bi geçsin şu günler de ben şimdi tam 4. haftada mı oluyorum gerçi değer de çok düşük henüz
doktorlar nasıl hesaplıyor son adet tarihine değil miNetten bkinca dort haftalık yazar ama iki haftaliktir canım çatlamaya Gore :)
Gelişimine Gore hesapliyorlar canım . Ben şimdi memleketteyim buradaki doktor son adet tarihime Gore hesapldi sekiz haftalık demişti ama bana gore 7 haftalikti çünkü adetten on gün sinra ilişki olmuştu.kalp atışını da o zman duymustukd
doktorlar nasıl hesaplıyor son adet tarihine değil mi
canım naptın tekrra kan verdin mi?d
doktorlar nasıl hesaplıyor son adet tarihine değil mi
Şimdi aldım sonucu 25.55 bir buçuk günde artış gayet iyi dimi :) pazartesi akşam 10 da bugün sabah 10 da verdim :)canım naptın tekrra kan verdin mi?
ben kan verdim sabah öğleden sonra alacam
Hadi sende güzel sonuçlar al canım inşallahcanım naptın tekrra kan verdin mi?
ben kan verdim sabah öğleden sonra alacam
çok iyi maşallahŞimdi aldım sonucu 25.55 bir buçuk günde artış gayet iyi dimi :) pazartesi akşam 10 da bugün sabah 10 da verdim :)
Adet olmadıkça umut var canım stres yapma sabırla bekleyelim ben hep dua ediyorum sonucu kötü olacaksa hamile kalmayayım çok ağır olur onu yaşamak da inşallah sağlıklı güzel hamilelikler nasip olsunçok iyi maşallah
benim niyeyse hiç umudum yok yine...evde beklemiş testte akşam eve gittiğimde hafif kırmızı bi ikinci çizgi vardı ama hafif.... saatler sonra çıktı o hafiflik, çünkü ilk bi saat evdeydim çıkmamıştı
Canım çıktı mi sonuç ?çok iyi maşallah
benim niyeyse hiç umudum yok yine...evde beklemiş testte akşam eve gittiğimde hafif kırmızı bi ikinci çizgi vardı ama hafif.... saatler sonra çıktı o hafiflik, çünkü ilk bi saat evdeydim çıkmamıştı