• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Iki günde bir olması da yeterli benim eşim de yeni yeni düzene uymaya başladı ama kendi isteyerek çocuk diye sartlayinca çok stres gerçekten :KK43:
İki günde bir derken Bi gün durup Bi gün yapmak yani gün aşırı değil mi ? O bize uymuyor işte maalesef çok geliyor eşime !!

İki günde bir derken Bi gün durup Bi gün yapmak yani gün aşırı değil mi ? O bize uymuyor işte maalesef çok geliyor eşime !!
Benim doktorum iğneden sonra üç gün boyunca diyor ama benim eşime de gün aşırı hatta iki gün arayla oluyo napalım o şekilde de olursa olur zaten sağlıklı olan da öyle deniyor artık nasip

elmol elmol naptın Can'ım ben gittim Dr a , iki sende kayıt almayı durdurduk diyorlar , Dr un bugün ameliyatları varmış , şansa bak , sabah gideceğim

Canım sağda 12 solda 14 mm var iki tane cuma tekrar gidicem bakalım ay yine geç cevap veriyo dedi bugün daha dokuz ama sabırsız yahu doktorum

Eee hamile misin yani ? Gözün aydın öyleyse canım ben klomenle tedaviye başladım bu ay da bugün bitti ilaç çarşamba doktora gidicem bakalım
Değilmişim maalesef dr değerin yüksek çıktı şüpheli demişti şimdide yok diyor. Hayırlısı olsun inşaAllah canım bende de anti tg yüksek çıktı ilaç verdi ona başlayacam biraz korktum gerildim gerçi de

elmol elmol naptın Can'ım ben gittim Dr a , iki sende kayıt almayı durdurduk diyorlar , Dr un bugün ameliyatları varmış , şansa bak , sabah gideceğim
Canım naptın sen gittin mi doktora ben bugün de gittim 14.5 15.5 iki yumurta var pazartesi tekrar çağırdı geç cevap veriyo ama ilerleme var dedi bugün aslında iğne olman gerekirdi dedi geçen seferde 14. Gün olmuştum iğne şimdi de öyle görünüyor inşallah büyürler daha

Canım naptın sen gittin mi doktora ben bugün de gittim 14.5 15.5 iki yumurta var pazartesi tekrar çağırdı geç cevap veriyo ama ilerleme var dedi bugün aslında iğne olman gerekirdi dedi geçen seferde 14. Gün olmuştum iğne şimdi de öyle görünüyor inşallah büyürler daha
Ben perşembe gitmiştim bir de bugün gittim , biri çatlamış diğerleri de 23 ve 24 mm imiş , dün ilişki olmuştu , bugün durun yarın dedi Dr , bugün adetimin 17. Günü , benin adet döngüm de uzun oluyor , bakalım inş bu ay tutar artık ... Yumurtaları gördüm ;) çok tatlılar dı , senin kaçıncı günün , yum lar biraz küçük mü senin

Ben perşembe gitmiştim bir de bugün gittim , biri çatlamış diğerleri de 23 ve 24 mm imiş , dün ilişki olmuştu , bugün durun yarın dedi Dr , bugün adetimin 17. Günü , benin adet döngüm de uzun oluyor , bakalım inş bu ay tutar artık ... Yumurtaları gördüm :KK66: çok tatlılar dı , senin kaçıncı günün , yum lar biraz küçük mü senin
Evet canım ya 11. Gündü dün gittim yumurtalar 14.5 15.5 iki tarafta pazartesi tekrar gidicem iğne verir muhtemelen senin kendi çatlamış ne güzel

Evet canım ya 11. Gündü dün gittim yumurtalar 14.5 15.5 iki tarafta pazartesi tekrar gidicem iğne verir muhtemelen senin kendi çatlamış ne güzel
Seninki de büyüyor İşte Can'ım , inş seninki de çatlar , inş da döllenşrler Can'ım ya , ben de merak ediyorum acaba klomen kullanmasam yumurtalar böyle büyür nüydü ? Bi de glifor kullanıyorum o da rahmi kalınlaştırıyor Muş

Seninki de büyüyor İşte Can'ım , inş seninki de çatlar , inş da döllenşrler Can'ım ya , ben de merak ediyorum acaba klomen kullanmasam yumurtalar böyle büyür nüydü ? Bi de glifor kullanıyorum o da rahmi kalınlaştırıyor Muş
Ben de yumurtlamayi sağlıyor baskiliyor şekeri diye biliyorum belki de oluşacak yumurtan keşke güzel olsa sonucu da bana doktor geç gelişiyor dedi 14. günde oluyorum iğneyi geç buluyor doktor klomenle daha erken buyumeli dedi bakalım artık nasip

elmol elmol merhaba canım dr a gittin mi?
var mı bir gelişme,
benim dün acayip karnım belim ağrıyordu ve midem bulandı öyle böyle değil, limon lu sular sarımsaklı yoğurt vs çok zorlandım tüm gün yattım , acaba diyorum ikisi birden mi çatladı benim sağda iki tane vardı ya,
ilişki oldu ama çoğu dışarı çıktı geri sanki, moralim çok bozuldu bu druma:(

benim yumurtlar gitti sanırım artık olduysa oldu olmadıysa kısmet... eşim de dün şehir dışına çıktı zaten

elmol elmol merhaba canım dr a gittin mi?
var mı bir gelişme,
benim dün acayip karnım belim ağrıyordu ve midem bulandı öyle böyle değil, limon lu sular sarımsaklı yoğurt vs çok zorlandım tüm gün yattım , acaba diyorum ikisi birden mi çatladı benim sağda iki tane vardı ya,
ilişki oldu ama çoğu dışarı çıktı geri sanki, moralim çok bozuldu bu druma:KK43:

benim yumurtlar gitti sanırım artık olduysa oldu olmadıysa kısmet... eşim de dün şehir dışına çıktı zaten
Şimdi doktordan çıktım canım 20 21 mm olmuş ayrıca iki tarafta da arkadan 15 16 mm daha geliyo dedi iki tane çatlatma iğnesi yazdı aynı anda vurdur yumurtan bol güzel dedi
Canım iki gündür aynı dediklerini yaşıyorum kustum hep bel ağrısı akıntı fenayım ben de ben bi defa kendiliğinden catlarken acillik oldum sancıdan olabilir bide iki tane zorlamistir seni

Şimdi doktordan çıktım canım 20 21 mm olmuş ayrıca iki tarafta da arkadan 15 16 mm daha geliyo dedi iki tane çatlatma iğnesi yazdı aynı anda vurdur yumurtan bol güzel dedi
Canım iki gündür aynı dediklerini yaşıyorum kustum hep bel ağrısı akıntı fenayım ben de ben bi defa kendiliğinden catlarken acillik oldum sancıdan olabilir bide iki tane zorlamistir seni
sen iğneyi yaptırmadın daha yeni verdi değil mi?
sen niye böyle oldun acaba daha çatlamadan?

sen iğneyi yaptırmadın daha yeni verdi değil mi?
sen niye böyle oldun acaba daha çatlamadan?
Yok canım olmadım yeni verdi yarın sabah olucam pregnly arıyorum ovitrelle çok pahalı iki tane vurulucam :( bilmiyorum ki çok yumurta büyüdüğü için mi acaba kasıklarım taş gibi şiş o rahatsız ediyo çok

Yok canım olmadım yeni verdi yarın sabah olucam pregnly arıyorum ovitrelle çok pahalı iki tane vurulucam :KK43: bilmiyorum ki çok yumurta büyüdüğü için mi acaba kasıklarım taş gibi şiş o rahatsız ediyo çok
Allah Allah ilginç, belki de yumurtlar çok ve büyüorlar ya ondandır,
hadi bakalım inş güzel sonuçlar lırsın , tedaivyi bırkamayalım bu defa ben çok bıraktım hiç bu ay ki kadar takip etmemiştim

Allah Allah ilginç, belki de yumurtlar çok ve büyüorlar ya ondandır,
hadi bakalım inş güzel sonuçlar lırsın , tedaivyi bırkamayalım bu defa ben çok bıraktım hiç bu ay ki kadar takip etmemiştim
Yok birakmicam canım olmazsa hsg cekilicem kesin karar verdim artık inşallah gerek kalmaz tabi

İnş gerek kalmaz Can'ım , kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin ne zamandır istiyorsun , sormuşumdur ama kafa işte :KK66:
15 aylık evdeyim sekiz dokuz aydır istiyoruz 28 yaşındayım canım
Ben choriomon çatlatma iğnesi varmış eczacı fark yok dedi pregnly bulamadım alsam onu es değermiş

Back