2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Evet canım sabah vurdurdum bu akşam yarın ve cuma sonra da gün aşırı söyledi canım
Benim gittiğim Dr üst üste ilişki olmasın demişti bana , spermler Yaşar zaten demişti , diğer türlü cansız olur demişti ama tabi herkes için geçerli ve kesin bilgi değil gün aşırı olayı

Yani Bi gün dur diğer gün İlişki demişti , o bile zoraki oldu da hayırlısı bakalım
Evet bazen öyle oneriyo doktor benimki de iğne günü ve sonraki gün ilişki istiyor sonra gün aşırı diğer zamanlarda hayırlısı bakalım beklemek çok zor oluyooo

Evet bazen öyle oneriyo doktor benimki de iğne günü ve sonraki gün ilişki istiyor sonra gün aşırı diğer zamanlarda hayırlısı bakalım beklemek çok zor oluyooo
Hadi hayırlısiyla gelsin inşallah canım stres yapma yeter .başka uğraşlar bulmaya çalış

Inşallah canım sen nasılsın nasıl geçiyo hamilelik
Bulantı çok fazla olmuyor ama çok halsiz dusuyorum hiç bisey yapmadığını halde yoruluyorum çok uyuyorum canm. Bu hafta içi gidecem kalp atışını duymak için gecen hafta bakmayalim erken demişti . İnşallah duyarim canm yaa tedirginlik oluyor insanın icinde

Hadi inşallah duyarsın kalp atışını da canım sağlıkla hayırlı evlat olsun çok güzel sürpriz yaptı sana tamamına ersin inşallah canım

Hadi inşallah duyarsın kalp atışını da canım sağlıkla hayırlı evlat olsun çok güzel sürpriz yaptı sana tamamına ersin inşallah canım
Çok sükûr kalp atışını da duyduk canım. Aynen hiç beklemedigim anda çok umutsuz olduğum anda geldi canim. Rabbim isteyen herkese versin inşaallah çok dua ediyorum. En kısa manda sen de verecen inşallah mutlu haberi

Hadi gözün aydın bebiş sağlıkla ilerliyor inşallah canım bize de nasip olsun :)

günler yine geçmez oldu çok sıkıcı bu bat beklemek kafamdan da atamıyorum yaa

günler yine geçmez oldu çok sıkıcı bu bat beklemek kafamdan da atamıyorum yaa
Rabbim hayırlı olanı versin canım. Bende iğne olduğumda hiç umudum yoktu saymamistim günleri çabuk geçmişti. Seninki hayirli sonuçlanır inşallah canimm

Rabbim hayırlı olanı versin canım. Bende iğne olduğumda hiç umudum yoktu saymamistim günleri çabuk geçmişti. Seninki hayirli sonuçlanır inşallah canimm
Artık olmazsa korunmaya başlıcam spora yazılıp kilomu toparlamam lazım kıştan sonra yine düşünürüm diyorum inşallah olur tabi

Artık olmazsa korunmaya başlıcam spora yazılıp kilomu toparlamam lazım kıştan sonra yine düşünürüm diyorum inşallah olur tabi
İnşallah canım rabbim nasip etsin bu ay . Sen bilirsin ama yerinde olsam korunmazdim. Yine de spora yazilirdim aklımdan atmaya çalışırdım bakarsın o zmn olur. Bi de esin gitseydin keşke doktora

İnşallah canım rabbim nasip etsin bu ay . Sen bilirsin ama yerinde olsam korunmazdim. Yine de spora yazilirdim aklımdan atmaya çalışırdım bakarsın o zmn olur. Bi de esin gitseydin keşke doktora
ah gitseydi keşke spor yaparken hamilelik tehlikeli olmaz mı anlamam falan diye düşündüm canım ya geçen iğneden sonra da ağrım vardı ama taş düşürmüştüm ona yordum şimdi yine arada sancı giriyor ve üşütmüş gibi sık sık idrara çıkıyorum kasıklarım taş gibi yaa

bugün progesteron testi verdim vermişken tsh ve beta hcg de yaptırdım biliyorum yanıltacak daha 9. gün ama bakayım dedim ne çıkacak :))))))))

bugün progesteron testi verdim vermişken tsh ve beta hcg de yaptırdım biliyorum yanıltacak daha 9. gün ama bakayım dedim ne çıkacak :))))))))
elmol hayırlısı canım bellı olmaz :) catlatma ıgnesı yaptırdın mı. belkı o yanıltabılır.

elmol hayırlısı canım bellı olmaz :) catlatma ıgnesı yaptırdın mı. belkı o yanıltabılır.
yaptırdım canım bugün 9. gündü progesteron 17,8 hcg 9,91 çıkmış yani iğne etkisi belli ki çokta umudum yok sen napıyosun görüşemedik epeydir

yaptırdım canım bugün 9. gündü progesteron 17,8 hcg 9,91 çıkmış yani iğne etkisi belli ki çokta umudum yok sen napıyosun görüşemedik epeydir
erken yaptırmıssın ama kotu bır degerde degıl. bellı mı olur. hem sımdı zor merakla beklıyor ınsan arttımı dıye. hep beklentı ıcındeyız tabı.
ben de degısık bır durum yok. tüp bebek yaptırıcam. eylulden sonra.
su an bır sey yaptırmıyorum. zaten yapılcak bısey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…