Evet canım sabah vurdurdum bu akşam yarın ve cuma sonra da gün aşırı söyledi canımMerhaba Can'ım naptın iğneni vurdurdun mu ? Dr ne Zaman ilişki önerdi
Benim gittiğim Dr üst üste ilişki olmasın demişti bana , spermler Yaşar zaten demişti , diğer türlü cansız olur demişti ama tabi herkes için geçerli ve kesin bilgi değil gün aşırı olayıEvet canım sabah vurdurdum bu akşam yarın ve cuma sonra da gün aşırı söyledi canım
Evet bazen öyle oneriyo doktor benimki de iğne günü ve sonraki gün ilişki istiyor sonra gün aşırı diğer zamanlarda hayırlısı bakalım beklemek çok zor oluyoooYani Bi gün dur diğer gün İlişki demişti , o bile zoraki oldu da hayırlısı bakalım
Hadi hayırlısiyla gelsin inşallah canım stres yapma yeter .başka uğraşlar bulmaya çalışEvet bazen öyle oneriyo doktor benimki de iğne günü ve sonraki gün ilişki istiyor sonra gün aşırı diğer zamanlarda hayırlısı bakalım beklemek çok zor oluyooo
Inşallah canım sen nasılsın nasıl geçiyo hamilelikHadi hayırlısiyla gelsin inşallah canım stres yapma yeter .başka uğraşlar bulmaya çalış
Bulantı çok fazla olmuyor ama çok halsiz dusuyorum hiç bisey yapmadığını halde yoruluyorum çok uyuyorum canm. Bu hafta içi gidecem kalp atışını duymak için gecen hafta bakmayalim erken demişti . İnşallah duyarim canm yaa tedirginlik oluyor insanın icindeInşallah canım sen nasılsın nasıl geçiyo hamilelik
Hadi inşallah duyarsın kalp atışını da canım sağlıkla hayırlı evlat olsun çok güzel sürpriz yaptı sana tamamına ersin inşallah canımBulantı çok fazla olmuyor ama çok halsiz dusuyorum hiç bisey yapmadığını halde yoruluyorum çok uyuyorum canm. Bu hafta içi gidecem kalp atışını duymak için gecen hafta bakmayalim erken demişti . İnşallah duyarim canm yaa tedirginlik oluyor insanın icinde
Çok sükûr kalp atışını da duyduk canım. Aynen hiç beklemedigim anda çok umutsuz olduğum anda geldi canim. Rabbim isteyen herkese versin inşaallah çok dua ediyorum. En kısa manda sen de verecen inşallah mutlu haberiHadi inşallah duyarsın kalp atışını da canım sağlıkla hayırlı evlat olsun çok güzel sürpriz yaptı sana tamamına ersin inşallah canım
Hadi gözün aydın bebiş sağlıkla ilerliyor inşallah canım bize de nasip olsun :)Çok sükûr kalp atışını da duyduk canım. Aynen hiç beklemedigim anda çok umutsuz olduğum anda geldi canim. Rabbim isteyen herkese versin inşaallah çok dua ediyorum. En kısa manda sen de verecen inşallah mutlu haberi
Sagol canim Allah razı olsun .. aminn aminn Mübarek günde dualarımız kabul olur inşaallahHadi gözün aydın bebiş sağlıkla ilerliyor inşallah canım bize de nasip olsun :)
Rabbim hayırlı olanı versin canım. Bende iğne olduğumda hiç umudum yoktu saymamistim günleri çabuk geçmişti. Seninki hayirli sonuçlanır inşallah canimmgünler yine geçmez oldu çok sıkıcı bu bat beklemekkafamdan da atamıyorum yaa
Artık olmazsa korunmaya başlıcam spora yazılıp kilomu toparlamam lazım kıştan sonra yine düşünürüm diyorum inşallah olur tabiRabbim hayırlı olanı versin canım. Bende iğne olduğumda hiç umudum yoktu saymamistim günleri çabuk geçmişti. Seninki hayirli sonuçlanır inşallah canimm
İnşallah canım rabbim nasip etsin bu ay . Sen bilirsin ama yerinde olsam korunmazdim. Yine de spora yazilirdim aklımdan atmaya çalışırdım bakarsın o zmn olur. Bi de esin gitseydin keşke doktoraArtık olmazsa korunmaya başlıcam spora yazılıp kilomu toparlamam lazım kıştan sonra yine düşünürüm diyorum inşallah olur tabi
ah gitseydi keşke spor yaparken hamilelik tehlikeli olmaz mı anlamam falan diye düşündüm canım ya geçen iğneden sonra da ağrım vardı ama taş düşürmüştüm ona yordum şimdi yine arada sancı giriyor ve üşütmüş gibi sık sık idrara çıkıyorum kasıklarım taş gibi yaaİnşallah canım rabbim nasip etsin bu ay . Sen bilirsin ama yerinde olsam korunmazdim. Yine de spora yazilirdim aklımdan atmaya çalışırdım bakarsın o zmn olur. Bi de esin gitseydin keşke doktora
elmol hayırlısı canım bellı olmaz :) catlatma ıgnesı yaptırdın mı. belkı o yanıltabılır.bugün progesteron testi verdim vermişken tsh ve beta hcg de yaptırdım biliyorum yanıltacak daha 9. gün ama bakayım dedim ne çıkacak :))))))))
yaptırdım canım bugün 9. gündü progesteron 17,8 hcg 9,91 çıkmış yani iğne etkisi belli ki çokta umudum yokelmol hayırlısı canım bellı olmaz :) catlatma ıgnesı yaptırdın mı. belkı o yanıltabılır.
erken yaptırmıssın ama kotu bır degerde degıl. bellı mı olur. hem sımdı zor merakla beklıyor ınsan arttımı dıye. hep beklentı ıcındeyız tabı.yaptırdım canım bugün 9. gündü progesteron 17,8 hcg 9,91 çıkmış yani iğne etkisi belli ki çokta umudum yoksen napıyosun görüşemedik epeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?