2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Herşey Allahtan sabredicez kaç senedir tedavi görüyorsun canım ben bi defa klomen kullandım ramazandan önce şimdi adetim gecikti ama bişey yok yine doktora gitmek için adeti bekliyorum 15 aylık evliyim adetim evlendikten bi süre sonra bozuldu sonra tekrar düzeldi klomenden sonra yine gecikti bir buçuk ay oldu hala olmadım pko var hasimato tiroidi var

elmol naptın. geldi mi adet

Yok canım hala gelen giden off test yapmıştım geçen hafta yine yapasım da yok bence tamamen pkodan gecikti yine
pko olduğu için insan emin olamıyor canım. ara ara test yap elinde varsa. 10 gun kadar gecıktı cunku.
ya bız aynı gun yumurtlamıstık o yzden bu ayını cok ıyı bılıyorum.. nasıl oluyorda adet olmuyorsun. teste gore yumurta catladıda. yanlısmı gosterdı yaniii. ben 1,5 senedır ara ara kullanıyorum. hıc yanlıs cıkmadı.

koyulasmasa anlarımda. pik oldu silindi fılan bence koyulastı.
acaba sende rahım kalınlasması fılanmı var bıızm burda bır arkadas vardı sırkette adet olamıyordu o nedenle
bır de ınce rahımlı vardı. o da 10 gunde 1 oluyodu :) ah bızım cektıklerımızzzzz

Bi defa 36. Gün bakıldığında rahim 12 mmdi kalinlasmisti ama doktor gecikmeden dolayı demişti adetken 6.5 mm çıktı sonra çatlatma iğnesi olduğumda 8.5 çıkmıştı benin de test kullandığım üçüncü aydı ve gerçekten net bi şekilde koyulasti ve silindi ben de çok umutluydum yarın yine test yaparım bakalım ateş tam anlamıyla yükselmedi ama dpo 11 diyo yani yumurtlama 11 gün önce oldu diyo

gec mı yumurtlama oldu yanı. ben adetın 10. gunune geldım . dpo 11 nasıl oluyorkı
ama rahım kalınlıkların normal gorunuyor.
hayırlısı neyse o olsun canım. olumlu olumsuz sonuclansın ınsallah
beklemek muallakta olmak cok zor

Geç yumurtlamis gibi duruyor tabi ateş olcumune göre böyle hayırlısı artk adet gelirse biran önce bana doktor yolları göründü yine en güzeli doktor takibinde olmak

Geç yumurtlamis gibi duruyor tabi ateş olcumune göre böyle hayırlısı artk adet gelirse biran önce bana doktor yolları göründü yine en güzeli doktor takibinde olmak
aynen ole. cunku oldu olmadı dıye dusunmuyosun. ki senin gibi durumda olanlar ıcın. cok daha ıyı canım.
kafan karısmaz

aynen ole. cunku oldu olmadı dıye dusunmuyosun. ki senin gibi durumda olanlar ıcın. cok daha ıyı canım.
kafan karısmaz
Kesinlikle doktora gittiğim ay ateş bile muazzam ilerlemisti :) tam 30 günde adet geldi

Mrb kızlar bende hipotroidi var . Ayrıca pco tanısı kondu. Progestan ve glukofen kullanıyorum korunmayı da yenı bıraktık. Bu ilaçları kullanan var mı ? O kadar araştırıyorum kimsenin adet düzenleyici olarak progestan kullandığını görmedim. Kullanan varsa nasıl sonuçlar aldı paylaşırsa sevinirim ...

Merhaba canım hipotiroidden bahseder misin biraz hangi değerlerin nasıldı ? Bunun için ilaç kullanıyo musun ?
Ben glukophane kullanıyorum ama adetimi duzenlemedi progestani bi defa kullandım adet gecikmesinde beş gün günde iki defa hemen adetim geldi pkoda en güzeli doktor kontrolünde yumurta takibi

Hipotroidi troid bezinin yeterince çalışmaması. Tsh değerlerim olması gerekenden yuksektı bunun için levotiron kullanıyorum suan normal seviyelerde tsh degerim ama doktor kontrolü altında ilacıma devam ediyorum. Progestanı da 6 ay boyunca 25. Gün başlayarak günde 2 tane 3 gün kullanmamı ıstedı doktorum adet düzenlensindiye. Ayrıca kilo fazlam vardı 10 kilo 1.5 ayda 6 kg verdim kaldı 4 kg doktorum en az 5 kg vermemi istemişti. İnsilun direnci icinde glukofen kullanıyorum cnm. Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin inşAllah kızlar

Benim tsh normal sınırdaydi ama anti tpo yüksek çıktı doktor hasimato dedi hipotiroidi olacak ilerisi dedi sonra tsh 1.3 la 3.5 arasında oynamaya başladı sanırım benim de yükselecek bana ilaç vermedi gebelik olursa hemen gel ilaç baslicaz dedi sadece bana da beş kilo ver dedi ama benim hedefim 10 kilo 67 yim şuanda insülin ilacı bende hiç kilo verdirmedi bi ara 71 olmuştum şimdi de uzun zamandır adet olmadığım için şişlik var bir iki kilo da ona bağlıyorum inşallah su kiloları verelim ya ben evlenince kilo aldım adetim duzensizlesti daha önce düzenliydi

Bendimde evlendikten sonra adetlerim düzensizleşti ve 2 yılda 10 kg aldım :) bakalım kilolarımızı verelim ilaçlarımızı düzenli kullanalım doktorların kontrolünde Gerisini Allah'a bırakalım inşAllah herkesin yüzü güler

Şükür leke göründü bugün gerisi de gelir nihayet demekki ateş ölçümü doğru sonucu verdi tam 15. Gündü bugün yumurtlamadan sonra ateşe göre

Şükür leke göründü bugün gerisi de gelir nihayet demekki ateş ölçümü doğru sonucu verdi tam 15. Gündü bugün yumurtlamadan sonra ateşe göre
Hayırlısı olsun canım bebek yoksa beklemek çok kötü ya. Ben de olmadım hala 20 günü geçti gogusler agriyor hala.nirmalde 10 12 gün ağrır olurdu.butun adet belirtilerini yaşadım olmadım 45 gün oldu. Senin kaç gün ağrıdı. test de yapmadım korkudan.

Bu arada eşim de test yaptırdı sonucunu gosteremedi ama netten baktığında Gore sorun yokmus canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…