• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Ne zaman işi ciddiye alacaklar benimki gün aşırı falan da takmıyor ne zaman isterse bu duruma da sinir oluyorum hep bunun keyfine ayarlı herşeyi keyfi ne zaman isterse o zaman test verir çalışma düzenine uymaz keyfine göre
canım ben hastalandım. 18. ayda fos çıktı :(

canım ben hastalandım. 18. ayda fos çıktı :KK43:
Hadi yaa :( ben hala olmadım olacak gibi bi belirti de yok ağrı sizi bekliyorum bakalım gebelik zaten beklemiyorum da doktora gitmek için bekliyorum ben de ilaçsız yumurtlama yok belli ki

Hadi yaa :KK43: ben hala olmadım olacak gibi bi belirti de yok ağrı sizi bekliyorum bakalım gebelik zaten beklemiyorum da doktora gitmek için bekliyorum ben de ilaçsız yumurtlama yok belli ki
Canım bi test yapsan varsa elinde? Bu arada eşim randevu aldı o gün bi bahane bulup gitmemezlik yapmazsa

Hadi yaa :KK43: ben hala olmadım olacak gibi bi belirti de yok ağrı sizi bekliyorum bakalım gebelik zaten beklemiyorum da doktora gitmek için bekliyorum ben de ilaçsız yumurtlama yok belli ki
ne bılım sankı yumurtlama olmustu. koyulastı test sılındı fılan.
bekle bakalım bugunde. :(
test yapsana yınede bellı mı olur

Canım bi test yapsan varsa elinde? Bu arada eşim randevu aldı o gün bi bahane bulup gitmemezlik yapmazsa
ne bılım sankı yumurtlama olmustu. koyulastı test sılındı fılan.
bekle bakalım bugunde. :KK43:
test yapsana yınede bellı mı olur
Üç dört gün önce yaptım bişey yoktu tabiki şuan da sanmıyorum çünkü ateş yerlerde ateş yukselirdi olsa

Üç dört gün önce yaptım bişey yoktu tabiki şuan da sanmıyorum çünkü ateş yerlerde ateş yukselirdi olsa
anladım canım. ınsan kendını tanıyor. misal ben hıc hamıle oldugumu dusunmedım. hıc kalamadım zaten :KK48:

anladım canım. ınsan kendını tanıyor. misal ben hıc hamıle oldugumu dusunmedım. hıc kalamadım zaten :KK48:
Bana da doktorsuz kendi kendine olmazmış gibi geliyor yumurta tembelliği var belli ki zat n pkonun dediği de bu az kilo versem keşke 68 e demir attım kilo da çok etkiliyor

Bende olmadım hala canm ya sistim kaldım . Test yapmaya da korkuyorum gerçi hiç belirti his yok da hamileliğe dair
Aynen canım hamilelik beklemiyorum artık su gelse de doktora gitsem diyorum kör olası pko

Bu hafta memlekete gidecem eşim yanımda olmayacak bayrama kadar kalacam canm o yüzden. Orda bitkisel birşeyler denemek istiyorum yapabilirsem
Hee anladım canım biraz dinlenip dediğin gibi bitkisel bişeyler yap belki ise yarar vücuduna

Selam kizlar bende tedavi goruyorum senede bir kere yumurtaliklarim calisiyo ondnda hamile kaliyorum ama dusuj yapiyorum 3kaybim var malesef . bu ay klomen kullandim ctlatma ignemi vurulali 11.gun bugun adete 3 4 gun kaldi hakkimizda hayirlisi olsun ..

Selam kizlar bende tedavi goruyorum senede bir kere yumurtaliklarim calisiyo ondnda hamile kaliyorum ama dusuj yapiyorum 3kaybim var malesef . bu ay klomen kullandim ctlatma ignemi vurulali 11.gun bugun adete 3 4 gun kaldi hakkimizda hayirlisi olsun ..
Merhaba canım bikaç güne güzel haberler verirsin inşallah düşüklerin sebebi araştırmadi mı ? Bide senede birkez yumurtladigini nasıl öğrendin ?

Merhaba canım bikaç güne güzel haberler verirsin inşallah düşüklerin sebebi araştırmadi mı ? Bide senede birkez yumurtladigini nasıl öğrendin ?
Kendimi artik cok iyi taniyorum vucudumu canim yani o kadar tedavi goruyoum Rabbim Verecegi zaman adetim duzene giriyo sonra dusukten snra yne bozuluyo ama olsn bu da ALLAH tan. Dusuklermn sebebi arastirildi da bisey cikmadi doktor bana coraspirin ic dedi hamile kalirsam

Back