2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi bugun tekrar 1damlacik kahve rengi leke geldi acaba hamilelik belirtisi mi ?????

Bu arada eşim de test yaptırdı sonucunu gosteremedi ama netten baktığında Gore sorun yokmus canm
Oh ne mutlu sana keşke eşim de yaptirsa yaaa senin şimdi hsg cektirmen kaldı ben de eşim yaptirmadan girmek istemiyorum o topa :)

Oh ne mutlu sana keşke eşim de yaptirsa yaaa senin şimdi hsg cektirmen kaldı ben de eşim yaptirmadan girmek istemiyorum o topa :)
Aynen canm çok sıkıştırdim ama :) bayramdan sonraya kaldı hsg artık. Sen de ısrar et eşine çok fazla ustune gitmeden..

Ben oldum canım yarın 3. Gün doktora cikicam klomen başlarız herhalde bakalım da kist mist bişey yoksa tabi

Aynen canm çok sıkıştırdim ama :) bayramdan sonraya kaldı hsg artık. Sen de ısrar et eşine çok fazla ustune gitmeden..
Geçen kendi dedi ben de artık gideyim ya su teste diye hiç sesimi çıkarmıyorum kendi karar verip gitsin ben söyleyince bunaliyo sanırım

Söylediklerin hamilelik belirtisi yarın olmazsan bi test yap canım

Ben oldum canım yarın 3. Gün doktora cikicam klomen başlarız herhalde bakalım da kist mist bişey yoksa tabi
Hadi hayırlısı bakalım. Benimki hiç bu kadar uzamazdi ağrısı.biraz ondan şüpheleniyorm ama heveslenmek de istemiyorum tabi

Hee ağrıyı sormuşsun valla ağrı bişey kalmadı kendi geldi tabi karın ve baş ağrısı sabit ağır olmasa da yine vardı tabi iki gündür

Geçen kendi dedi ben de artık gideyim ya su teste diye hiç sesimi çıkarmıyorum kendi karar verip gitsin ben söyleyince bunaliyo sanırım
Çok uzatmadan gider umarım. Keşke daha erken gutselerdi bir suru ilaç alıyoruz mahvoluyoruz

Çok uzatmadan gider umarım. Keşke daha erken gutselerdi bir suru ilaç alıyoruz mahvoluyoruz
Bir ay daha deniyim de artık isyan edercesine tepesine binicem bu kadar ilacı boşa almış olmayalım tabi kötü düşünmek de istemiyorum sorun varmış gibi yapıp sorunu çağırmak istemiyorum

Bir ay daha deniyim de artık isyan edercesine tepesine binicem bu kadar ilacı boşa almış olmayalım tabi kötü düşünmek de istemiyorum sorun varmış gibi yapıp sorunu çağırmak istemiyorum
Aynen öyle bende sorun var inşallah onda yoktur diye dua ettim .onlar daha çok etkilenirdi çünkü .sükûr bi sorun çıkmadı.insallah sizin sonuçlar da güzel çıkar

Yok canim niye gideyim ki ? Biz daha yeni basladik calismalara 4 kere korunmasiz olmustur ama hemen kapilmistim :)
Hee :))) o zaman yol uzun bekletmeden gelsin inşallah canım benim de aklımda yoktu korunmasiz ilişkiden bide adet gecikince içime düştü işte aylardır uğraşıyorum

Aaaa canım çok tebrik ederim bu testin yanlış olma olasılığını hiç sanmıyorum hemen kan ver ay hadi inşallah sağlıcakla güzel şeyler gelsin çok heyecanlandım şuan
Ellerim titrrdi canm yaparken bütün adet belirtilerini yaşayıp olmayınca test yapım dedim boyle çıktı inşallah yanlış değildir kan testinden sonra emin olacam . Sen de inşallah bu ay hayırlı haberlerle gelirsin. Ama şunu soyleyim bu ay aklımdan cikarmistim.dojtorsuz olmaz diyordum oluruna birakmistim ondan oldu sanırım.bide inofolici 15 gün günde iki paket düzenli kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…