• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

canım aynı gun yumurtlamıstık =) benım 28. gunum. sen gec yumurtladıgın ıcın. yoksa daha bugun adet gunumuz. ben en gec yarın olurum dıye dusunuyorum.
yanı yumurtlamaya göre henuz gunumuz gecmedı.
Canım öyle de ben yumurtladığımdan emin değilim ateş ölçüyorum yanında ona göre yumurtlama görünmüyor malesef :( ateş yine düşük seyrediyor progesterondan dolayı ateşin yükselmesi gerekliydi

Canım öyle de ben yumurtladığımdan emin değilim ateş ölçüyorum yanında ona göre yumurtlama görünmüyor malesef :KK43: ateş yine düşük seyrediyor progesterondan dolayı ateşin yükselmesi gerekliydi
ama sılıklesmıstı test.
hıc ates olcumu yapmadım onu bılmıyorum . :(

ama sılıklesmıstı test.
hıc ates olcumu yapmadım onu bılmıyorum . :KK43:
evet canım çok netti ilk defa bu kadar güzel çıkmıştı ovulasyon testlerim ama malesef ateş desteklemedi benim doktor takibinden başka şansım yok pkodan dolayı

ama sılıklesmıstı test.
hıc ates olcumu yapmadım onu bılmıyorum . :KK43:
bak canım bu mayıs ayında doktor takibi klomen kullandığım ayda olan tablo
mayıs.png

Bu da temmuz ayı yani şuanki ay :(

temmuz ayı.png

yani ateşin ovulasyonun ertesi günü ani yükselme yapıp regl ile düşmesi gerekli

yani ateşin ovulasyonun ertesi günü ani yükselme yapıp regl ile düşmesi gerekli
anladım canım. yazın anlamıyorum. kışın ama adet zamanı aşırı usurdum bılıyorum :)
benım catlıyoda ne oluyor. olacagı varsa olur canım. dert etme. tabıkı kontrolde olmak sans artırıyor. en azından oldumu olmadımı dıye dusunmuyorsun

anladım canım. yazın anlamıyorum. kışın ama adet zamanı aşırı usurdum bılıyorum :)
benım catlıyoda ne oluyor. olacagı varsa olur canım. dert etme. tabıkı kontrolde olmak sans artırıyor. en azından oldumu olmadımı dıye dusunmuyorsun
ilaç takviyesi olmadan yumurtlama olmuyor bende bunu anladım artık bi adet gelse doktora gidicem yine inşallah

ilaç takviyesi olmadan yumurtlama olmuyor bende bunu anladım artık bi adet gelse doktora gidicem yine inşallah
benımde bugun olmam lazım gelen gıden yok. test yaptım dun aksam negatıf. zaten degısık bır durumum yokta .alıskanlık =) yarına kadar olurum dıye beklıyorum ole. bu ay dr a gıdemıcem yıne. :işsiz:
yenı tatılden geldım. izin istemek 2 gunde bır sıkıyor ya :( bısey demıyorlar ama her soledıgımde strese gırıyorum. mudurumde bayan bıde bırsuru tavsıye yok sole yap bole yap. konusmayıda sevıyor . tam 1 saat rehın kalıyorum ızın alayım derken :bicak:

benımde bugun olmam lazım gelen gıden yok. test yaptım dun aksam negatıf. zaten degısık bır durumum yokta .alıskanlık =) yarına kadar olurum dıye beklıyorum ole. bu ay dr a gıdemıcem yıne. :işsiz:
yenı tatılden geldım. izin istemek 2 gunde bır sıkıyor ya :KK43: bısey demıyorlar ama her soledıgımde strese gırıyorum. mudurumde bayan bıde bırsuru tavsıye yok sole yap bole yap. konusmayıda sevıyor . tam 1 saat rehın kalıyorum ızın alayım derken :bicak:
Ben tatile çıkamadım :((( izinler iptal oldu ya zaten ona da canım sıkıldı doktor konusu ben de sıkıntı olmuyor çok şükür bazen cumartesiye denk getiriyorum bir iki gün de haftaiçi olunca sıkıntı olmuyor ben bide tiroidlerime baktırıcam ya o mu yükseldi ki bu adet gecikti aylardır ne güzel düzenliydi

Ben tatile çıkamadım :KK43:(( izinler iptal oldu ya zaten ona da canım sıkıldı doktor konusu ben de sıkıntı olmuyor çok şükür bazen cumartesiye denk getiriyorum bir iki gün de haftaiçi olunca sıkıntı olmuyor ben bide tiroidlerime baktırıcam ya o mu yükseldi ki bu adet gecikti aylardır ne güzel düzenliydi
gidip baktır o zaman skıntı da olmuyorsa. :kahve:
ben yumurtluyorum ama ıse yaramıyor :kızgın: eşin yaptırdı mı test

Ah canım çok kötüyüm 38. Gün hala adet olmadım bişey de yok pko canavarı geri geldi :KK43: sen nasılsın ?
Evet canım on gün önceydin benden . Şeker ilacina devam ediyor musun ? Ben 3 ay devam ettim tam zamanında olmuştum bu ay 4 yada 5 günde bi içtim yine uzadı. Acaba ondan mı uzadı ki. Ama goguslerim ağrımaya başladı bir haftaya kadar olurum. Ve yine doktora gidemicem.haftaya memlekete gidecem ve bayrama kadar orda kalacam eşim de olmayacak yanımda. Sen ihmal etme git doktora inşallah

gidip baktır o zaman skıntı da olmuyorsa. :kahve:
ben yumurtluyorum ama ıse yaramıyor :kızgın: eşin yaptırdı mı test
yok canım yaptırmadı bu gidişle uzun süre de yaptırmıcak gibi hiç oralı değil zaten adet mi olmuşum olmamış mıyım niye olmamışım bişey olabilir mi falan hiç aklında bile değil normal takılıyor canım rutin hayatında hala pişkin pişkin bide elimden geleni yapıyorum olsun diye diyo çocuk soranlara ben de en son dedim tembelin çocuğu olmazmış ne anlarsanız dedim nasipten ötesi yok tabi ama daha yumurtlama meselesini çözemedik ki nasip olsun bekliyoruz desem çok dertliyim :KK14:

Evet canım on gün önceydin benden . Şeker ilacina devam ediyor musun ? Ben 3 ay devam ettim tam zamanında olmuştum bu ay 4 yada 5 günde bi içtim yine uzadı. Acaba ondan mı uzadı ki. Ama goguslerim ağrımaya başladı bir haftaya kadar olurum. Ve yine doktora gidemicem.haftaya memlekete gidecem ve bayrama kadar orda kalacam eşim de olmayacak yanımda. Sen ihmal etme git doktora inşallah
senin kaçıncı gününki canım ? benim de göğüs ağrım başladı inşallah olurum da gidicem doktora ilaca da devam ediyorum arada bir iki gün aksattım ama yok yine etkilemedi uzadı döngü :(

yok canım yaptırmadı bu gidişle uzun süre de yaptırmıcak gibi hiç oralı değil zaten adet mi olmuşum olmamış mıyım niye olmamışım bişey olabilir mi falan hiç aklında bile değil normal takılıyor canım rutin hayatında hala pişkin pişkin bide elimden geleni yapıyorum olsun diye diyo çocuk soranlara ben de en son dedim tembelin çocuğu olmazmış ne anlarsanız dedim nasipten ötesi yok tabi ama daha yumurtlama meselesini çözemedik ki nasip olsun bekliyoruz desem çok dertliyim :KK14:
ben de yoruldum artık ya. hevesım bıle kactı yanı o derece. :(

ben de yoruldum artık ya. hevesım bıle kactı yanı o derece. :KK43:
biraz bu düşünceden sıyrılıp kafamızı mı rahatlatsak nasıl yapsak bilmiyorum ki insanın aklının bi köşesinde hep herşeyin tadı kaçıyor düşündükçe :(

Merhaba bayanlar bu topiğe yeni yazıyorum öncelikle Rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin. Bende 7 aydır korunmuyorm geçen ay serophene tedavisi oldum ve otrivelle vuruldum ama olmadı bu ay yine başladı doktor ama birde yanında sabah akşam şase inofolic içiyorum. Bu şekilde tedavi olan ve sonuç alan var mı veya inofolicin faydası ile ilgili bilginiz var mı??

Tam da benim esimi anlatmıştım canım hiç takmiyor sürekli hatırlatıyormvtamam diyor yok hiç yaklaşmiyor.dun en son çocuk istemiyorsun sanırım dedim kızdı bana konuşmuyoruz şimdi.bugun de evlilik yıldönümümuz küsüz simdi

senin kaçıncı gününki canım ? benim de göğüs ağrım başladı inşallah olurum da gidicem doktora ilaca da devam ediyorum arada bir iki gün aksattım ama yok yine etkilemedi uzadı döngü :KK43:
29.gunum benim de canm dort beş gündür agriyor bir haftaya da gelir heralde

Tam da benim esimi anlatmıştım canım hiç takmiyor sürekli hatırlatıyormvtamam diyor yok hiç yaklaşmiyor.dun en son çocuk istemiyorsun sanırım dedim kızdı bana konuşmuyoruz şimdi.bugun de evlilik yıldönümümuz küsüz simdi
Ne zaman işi ciddiye alacaklar benimki gün aşırı falan da takmıyor ne zaman isterse bu duruma da sinir oluyorum hep bunun keyfine ayarlı herşeyi keyfi ne zaman isterse o zaman test verir çalışma düzenine uymaz keyfine göre

Back