- 10 Ocak 2014
- 1.317
- 937
- 73
Rabbim hayirlisini versin insallah canım :))Hee :))) o zaman yol uzun bekletmeden gelsin inşallah canım benim de aklımda yoktu korunmasiz ilişkiden bide adet gecikince içime düştü işte aylardır uğraşıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim hayirlisini versin insallah canım :))Hee :))) o zaman yol uzun bekletmeden gelsin inşallah canım benim de aklımda yoktu korunmasiz ilişkiden bide adet gecikince içime düştü işte aylardır uğraşıyorum
Inşallah canım ben de kullanıyorum şeker hapı inofolic hayırlısı olsun inşallah kan verdin mi ?Ellerim titrrdi canm yaparken bütün adet belirtilerini yaşayıp olmayınca test yapım dedim boyle çıktı inşallah yanlış değildir kan testinden sonra emin olacam . Sen de inşallah bu ay hayırlı haberlerle gelirsin. Ama şunu soyleyim bu ay aklımdan cikarmistim.dojtorsuz olmaz diyordum oluruna birakmistim ondan oldu sanırım.bide inofolici 15 gün günde iki paket düzenli kullandım
Şimdi gidiyorum canm onda da pozitif gorurum inşallah . Sende hiç aksatma ilaçları hele de şeker ilacını .ve aklından çıkarmaya çalış canm .biraz zor amaInşallah canım ben de kullanıyorum şeker hapı inofolic hayırlısı olsun inşallah kan verdin mi ?
Ay canım çatladım ben sonuç bekliyorum dicen diye bakıyorum yeni mi çıktın hadi koş koş çabuk ya da koşma sakin git :))))Şimdi gidiyorum canm onda da pozitif gorurum inşallah . Sende hiç aksatma ilaçları hele de şeker ilacını .ve aklından çıkarmaya çalış canm .biraz zor ama
Canım 5000 in üzerinde çıktı sukurler olsunnnAy canım çatladım ben sonuç bekliyorum dicen diye bakıyorum yeni mi çıktın hadi koş koş çabuk ya da koşma sakin git :))))
Akşamları bi tane içiyorum canım onu da aksatmam canım
Ay maşallah kız kalp atışı bile duyulur yarın hemen doktora git canım tebrik ederim gözün aydın hayırlı evlat olsun inşallahCanım 5000 in üzerinde çıktı sukurler olsunnn
Aminn canm inşallah sukurler olsun.darisi sana ve isteyen herkese inşallah .Ay maşallah kız kalp atışı bile duyulur yarın hemen doktora git canım tebrik ederim gözün aydın hayırlı evlat olsun inşallah
Çok dua et canım inşallah bizde de nasip olsunAminn canm inşallah sukurler olsun.darisi sana ve isteyen herkese inşallah .
Ediyorum canım inan rabbim herkese bu duyguyu yasatsin inşallah.inaniyorum senin de olacak .sadece sabir ve dua gerekÇok dua et canım inşallah bizde de nasip olsun
Sabırla bekliyoruz canımEdiyorum canım inan rabbim herkese bu duyguyu yasatsin inşallah.inaniyorum senin de olacak .sadece sabir ve dua gerek
Canım ya inşallah hevesim kursagimda kalmaz. Çok açık kahverengi akıntı gelmişSabırla bekliyoruz canım
Canım yerlesmedir belki hamileliğin ilk aylarında olurmuş ama mutlaka söyle doktora hemen ya da kadın doğum hastahanesi varsa oraya gitseniz acile hem ultrasonda bakar hem leke için ilaç verir aslında normal acilde de olabilirCanım ya inşallah hevesim kursagimda kalmaz. Çok açık kahverengi akıntı gelmiş
Kötüyü düşünme canım inşallah yarın kalp atışlarını bile duyarsınYarın sabah erkenden gidecem canım inşallah bisey olmaz
Canm geldim doktora kese oluşumu güzel alttan baksak bebeği De goruruz ama acale etmeye gerek yok dedi.haftaya yine cagirdiKötüyü düşünme canım inşallah yarın kalp atışlarını bile duyarsın
ay hadi maşallah canım çok şükür kalp atışı da var mıydı canım ?Canm geldim doktora kese oluşumu güzel alttan baksak bebeği De goruruz ama acale etmeye gerek yok dedi.haftaya yine cagirdi
Yok canım bebeği görmedi alttan baksak gorulur ama bakmayalim dedi haftaya cagirdi. Hala inanmıyorum ki canm ya garip bi duyguay hadi maşallah canım çok şükür kalp atışı da var mıydı canım ?
Inan canım hayırlısıyla bebisi de gördün mü keyfini çıkar çok şükür nasip etti Rabbim darısı bize inşallah pkoda böyle haber duydukça çok mutlu oluyorum yaa umutlaniyorumYok canım bebeği görmedi alttan baksak gorulur ama bakmayalim dedi haftaya cagirdi. Hala inanmıyorum ki canm ya garip bi duygu
İnşallah canm ya hayırlısıyla. Sürpriz oluyor pkoda . Sende en kısa zmanda kavusacaksin inşallah canm .sabır ve dua gerekli sadece. Ben iki ây önce 41 Meryem suresi okudum ve ramazanda çok dua etmiştim canm .Rabbim nasip etti çok sükûrInan canım hayırlısıyla bebisi de gördün mü keyfini çıkar çok şükür nasip etti Rabbim darısı bize inşallah pkoda böyle haber duydukça çok mutlu oluyorum yaa umutlaniyorum