• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Ellerim titrrdi canm yaparken bütün adet belirtilerini yaşayıp olmayınca test yapım dedim boyle çıktı inşallah yanlış değildir kan testinden sonra emin olacam . Sen de inşallah bu ay hayırlı haberlerle gelirsin. Ama şunu soyleyim bu ay aklımdan cikarmistim.dojtorsuz olmaz diyordum oluruna birakmistim ondan oldu sanırım.bide inofolici 15 gün günde iki paket düzenli kullandım
Inşallah canım ben de kullanıyorum şeker hapı inofolic hayırlısı olsun inşallah kan verdin mi ?

Inşallah canım ben de kullanıyorum şeker hapı inofolic hayırlısı olsun inşallah kan verdin mi ?
Şimdi gidiyorum canm onda da pozitif gorurum inşallah . Sende hiç aksatma ilaçları hele de şeker ilacını .ve aklından çıkarmaya çalış canm .biraz zor ama

Şimdi gidiyorum canm onda da pozitif gorurum inşallah . Sende hiç aksatma ilaçları hele de şeker ilacını .ve aklından çıkarmaya çalış canm .biraz zor ama
Ay canım çatladım ben sonuç bekliyorum dicen diye bakıyorum yeni mi çıktın hadi koş koş çabuk ya da koşma sakin git :))))
Akşamları bi tane içiyorum canım onu da aksatmam canım

Canım ya inşallah hevesim kursagimda kalmaz. Çok açık kahverengi akıntı gelmiş
Canım yerlesmedir belki hamileliğin ilk aylarında olurmuş ama mutlaka söyle doktora hemen ya da kadın doğum hastahanesi varsa oraya gitseniz acile hem ultrasonda bakar hem leke için ilaç verir aslında normal acilde de olabilir

Canm geldim doktora kese oluşumu güzel alttan baksak bebeği De goruruz ama acale etmeye gerek yok dedi.haftaya yine cagirdi
ay hadi maşallah canım çok şükür kalp atışı da var mıydı canım ?

Yok canım bebeği görmedi alttan baksak gorulur ama bakmayalim dedi haftaya cagirdi. Hala inanmıyorum ki canm ya garip bi duygu
Inan canım hayırlısıyla bebisi de gördün mü keyfini çıkar çok şükür nasip etti Rabbim darısı bize inşallah pkoda böyle haber duydukça çok mutlu oluyorum yaa umutlaniyorum

Inan canım hayırlısıyla bebisi de gördün mü keyfini çıkar çok şükür nasip etti Rabbim darısı bize inşallah pkoda böyle haber duydukça çok mutlu oluyorum yaa umutlaniyorum
İnşallah canm ya hayırlısıyla. Sürpriz oluyor pkoda . Sende en kısa zmanda kavusacaksin inşallah canm .sabır ve dua gerekli sadece. Ben iki ây önce 41 Meryem suresi okudum ve ramazanda çok dua etmiştim canm .Rabbim nasip etti çok sükûr

Kızlar klomende 4. Gün kasıklarım hareketli inşallah büyüsünler güzelce :)

Back