O zaman 12. Günde yaparsın testi çok rahat çıkar diye düşünüyorum hadi hayırlısı canımOvülasyon bende bolca var yaparım yarın öğlen ve akşam sabah ilk idrarla olmuyormuş. Gebelik testi şimdi yapsam bile çıkmaz geç yumurtlama oldu bende 26.günde falan oldu 8 9 gün oldu yani idrara düşmez ovülasyona devam bakalım:)
Hadi bakalım inşallah regl olmamO zaman 12. Günde yaparsın testi çok rahat çıkar diye düşünüyorum hadi hayırlısı canım
selam canım iyiyim sen nasılsın ? napıyosun ?elmol canım nasılsın. Bayadir giremedim buralara ben
İyiyim bende canm. Memleketten geldik misafirler de getirdik yogunluk devam işte :) ovu testi atmissin koyu sanki ya bu aralar oluyor sanırım ovulasyon. Kaçıncı gunundesin benden 10 gün ileriydi heraldeselam canım iyiyim sen nasılsın ? napıyosun ?
ben de işe döndüm kafa hala tatilde kalsa da mecbur döndüm iki hafta sonra tekrar izne ayrılıcam inşallah testleri aldım bir haftadır koyuluk çıkıyor bu en koyusu oldu eve gidince yapıcam tekrar test bakalım ne çıkacak 25. gündeyim canım sanırım yine uzun bi döngü beni bekliyor malesefİyiyim bende canm. Memleketten geldik misafirler de getirdik yogunluk devam işte :) ovu testi atmissin koyu sanki ya bu aralar oluyor sanırım ovulasyon. Kaçıncı gunundesin benden 10 gün ileriydi heralde
Gliforu inofolici iciyo musun canım. Bende 16. Gundeyim . Ama hiç çalışma olmuyor misafir var. Benimde gogusler agrimiya başlamadı heralde uzayacak benimki de.ben de işe döndüm kafa hala tatilde kalsa da mecbur döndüm iki hafta sonra tekrar izne ayrılıcam inşallah testleri aldım bir haftadır koyuluk çıkıyor bu en koyusu oldu eve gidince yapıcam tekrar test bakalım ne çıkacak 25. gündeyim canım sanırım yine uzun bi döngü beni bekliyor malesefsenin kaçıncı gün
Inofolic bitti normal folik içiyorum glucophane de devam içiyorum onu inşallah uzamasın gebelikten başka sebepleGliforu inofolici iciyo musun canım. Bende 16. Gundeyim . Ama hiç çalışma olmuyor misafir var. Benimde gogusler agrimiya başlamadı heralde uzayacak benimki de.
Ben glukofeni unutuyorum arada ya düzenli icmedim. İnşallah canım inşallah. Benimle birliktr aynı ayda 6 düğün olmuştu 5 i de hamile iki tane daha vardı akrabalardan moralim o kadar bozuldu ku çok eksik hissettim kendimiInofolic bitti normal folik içiyorum glucophane de devam içiyorum onu inşallah uzamasın gebelikten başka sebeple
Olur mu canım öyle herşey nasip Allah yardımcımız olacak inşallah bu kadar hamile var ama bak bizim gibi de bi sürü var emek istiyor sabır istiyor hayırlısı neyse o olsun inşallahBen glukofeni unutuyorum arada ya düzenli icmedim. İnşallah canım inşallah. Benimle birliktr aynı ayda 6 düğün olmuştu 5 i de hamile iki tane daha vardı akrabalardan moralim o kadar bozuldu ku çok eksik hissettim kendimi((
O test neden öle mürekkep dökmüş gibi tekrarla istersen birdahaSanırım pik artık
Canım sonradan geçti o t de kaldı koyuluk yarın akşam teskrarlicam son bi testim kaldı sen ne yaptın gebelik testini yaptın mı ?O test neden öle mürekkep dökmüş gibi tekrarla istersen birdaha
Öyle canım duadan başka yapacak biseyimiz yok . Herkes senden de bekliyoruz haber deyince bi kötü oluyorum . İnşallah en kısa zmanda biz de veririz güzel haberlerOlur mu canım öyle herşey nasip Allah yardımcımız olacak inşallah bu kadar hamile var ama bak bizim gibi de bi sürü var emek istiyor sabır istiyor hayırlısı neyse o olsun inşallah
Veririz Allah ın izniyle stres yapmadan ilerleyelim inşallahÖyle canım duadan başka yapacak biseyimiz yok . Herkes senden de bekliyoruz haber deyince bi kötü oluyorum . İnşallah en kısa zmanda biz de veririz güzel haberler
Bu sabahbyaptım negatif çıktı ama böylede ilk defa gecikti bekleyecem bakım geç döllenmeyse halamidrara geçmemiş olabilirCanım sonradan geçti o t de kaldı koyuluk yarın akşam teskrarlicam son bi testim kaldı sen ne yaptın gebelik testini yaptın mı ?
Hiç belli olmaz canım burda bi arkadaş kanda baktirdi yoktu ben hamileyim ya hissediyorum dedi bi hafta sonra hamile çıktı geç dollenmeydi inşallah senin de öyle olurBu sabahbyaptım negatif çıktı ama böylede ilk defa gecikti bekleyecem bakım geç döllenmeyse halamidrara geçmemiş olabilir
Merhaba canım iyiyim aynı devam biz de sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo cinsiyeti nedir ?kızlar merhaba nasılsınız görusemıyoruz coktandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?