• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

bende ıdare ederım ıste bıraz zorluyor bebıs.bı oğlumuz olcak ınsallah canım=)
Hadi gözünüz aydın olsun canım oğluşun hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla gelsin geçmedi mi bulantıların ?

yok canım tedavı olmadım hastalıkla ugrasırken oldu=)klasık muhabbet unuttum zamanda geldı trıoıd problemım cıkmıstı onla ugrasırken bı baktım hamıleyım=)4 ay bıtıyor.sizlerde dualarımdasınız allah bu duyguyu ısteyen herkese bıanönce yasatsın

ben niye bi türlü unutamıyorum hep aklımda , tatile gittik havuza denize girsem de suya atlarken, yiyip içerken falan hep aklımda acaba lar... hani takmıyorum suya giriyorum falan diyorum kendime ama korumaya da çalışıyorum kendimi maalesef..
nasıl unutulur ki allah unutturacak dert de vermesin de....
artık ben de istiyorum...
sağlıkla kucağına alırsın inş canım

ben niye bi türlü unutamıyorum hep aklımda , tatile gittik havuza denize girsem de suya atlarken, yiyip içerken falan hep aklımda acaba lar... hani takmıyorum suya giriyorum falan diyorum kendime ama korumaya da çalışıyorum kendimi maalesef..
nasıl unutulur ki allah unutturacak dert de vermesin de....
artık ben de istiyorum...
sağlıkla kucağına alırsın inş canım
ınsallah ıstegın olur canım yok bız kendı basımıza unutamıyoruz allah unutturcak bısey vermıstı bana gercekten zor gunler atlatırken bebısım geldı ama hep ıcımde korku var kucagıma alana kadar bıtmıcek

ınsallah ıstegın olur canım yok bız kendı basımıza unutamıyoruz allah unutturcak bısey vermıstı bana gercekten zor gunler atlatırken bebısım geldı ama hep ıcımde korku var kucagıma alana kadar bıtmıcek
Merakımı mazur görün 2. Gebelikmi acaba

canım senın hormonlar duzelmedımı hala doktorunu degıstr ya bence bı yerde yanlıs yaoıodur
doktora gitmedim uzun zamandır endokrine gitmem lazım tsh ım düzgün olduğu için sadece gebelikte ilaç kullanıcaksın demişti ama sanırım o da artık düzgün değil

doktora gitmedim uzun zamandır endokrine gitmem lazım tsh ım düzgün olduğu için sadece gebelikte ilaç kullanıcaksın demişti ama sanırım o da artık düzgün değil
ama ıhmal edılıcek bıse dıılkı benım degerlerım duzelınce ben hamıle kaldım

Her yazilani okumadim ama basligi gorunce dayanamadim. Galiba bende artik anne olmak istiyorum:KK36: 10 senedir beraberiz evlilikle birlikte. 5 senelikte evliyiz. Cok bekledik sanirim. Suana kadar hic dusunmedik ama son zamanlarda artik dile getiriyoruz. Ozellikle merve ozkaynagin youtubedaki kizinin dogdugu gun cekilen videodan sonra daha cok istiyorum :KK200:

Ah canım çok kötüyüm 38. Gün hala adet olmadım bişey de yok pko canavarı geri geldi :KK43: sen nasılsın ?
canım aynı gun yumurtlamıstık =) benım 28. gunum. sen gec yumurtladıgın ıcın. yoksa daha bugun adet gunumuz. ben en gec yarın olurum dıye dusunuyorum.
yanı yumurtlamaya göre henuz gunumuz gecmedı.

Back