- 3 Kasım 2015
- 1.469
- 781
- 73
- 36
bende ıdare ederım ıste bıraz zorluyor bebıs.bı oğlumuz olcak ınsallah canım=)Merhaba canım iyiyim aynı devam biz de sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo cinsiyeti nedir ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ıdare ederım ıste bıraz zorluyor bebıs.bı oğlumuz olcak ınsallah canım=)Merhaba canım iyiyim aynı devam biz de sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo cinsiyeti nedir ?
Hadi gözünüz aydın olsun canım oğluşun hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla gelsin geçmedi mi bulantıların ?bende ıdare ederım ıste bıraz zorluyor bebıs.bı oğlumuz olcak ınsallah canım=)
Aaaa maşallah hamile misin ?? Süper ya , Bi dönem senle aynı takipteydik , şimdi gördüm hamileliğini , Nasıl kaldın ? Tedavi vs oldu mu ??bulantılar azaldı ya cok sukur
ınsallah ıstegın olur canım yok bız kendı basımıza unutamıyoruz allah unutturcak bısey vermıstı bana gercekten zor gunler atlatırken bebısım geldı ama hep ıcımde korku var kucagıma alana kadar bıtmıcekben niye bi türlü unutamıyorum hep aklımda , tatile gittik havuza denize girsem de suya atlarken, yiyip içerken falan hep aklımda acaba lar... hani takmıyorum suya giriyorum falan diyorum kendime ama korumaya da çalışıyorum kendimi maalesef..
nasıl unutulur ki allah unutturacak dert de vermesin de....
artık ben de istiyorum...
sağlıkla kucağına alırsın inş canım
Merakımı mazur görün 2. Gebelikmi acabaınsallah ıstegın olur canım yok bız kendı basımıza unutamıyoruz allah unutturcak bısey vermıstı bana gercekten zor gunler atlatırken bebısım geldı ama hep ıcımde korku var kucagıma alana kadar bıtmıcek
benim adetler yine uzadı canım ya ben bu haşimatodan yine çıkayım iyisi mibulantılar azaldı ya cok sukur
Merakımı mazur görün 2. Gebelikmi acaba[/QUOTE
2ncı ama bırıncı gebelıgımde 9 haftalıkken kaybetmıstım malesef
canım senın hormonlar duzelmedımı hala doktorunu degıstr ya bence bı yerde yanlıs yaoıodurbenim adetler yine uzadı canım ya ben bu haşimatodan yine çıkayım iyisi mi
doktora gitmedim uzun zamandır endokrine gitmem lazım tsh ım düzgün olduğu için sadece gebelikte ilaç kullanıcaksın demişti ama sanırım o da artık düzgün değilcanım senın hormonlar duzelmedımı hala doktorunu degıstr ya bence bı yerde yanlıs yaoıodur
ama ıhmal edılıcek bıse dıılkı benım degerlerım duzelınce ben hamıle kaldımdoktora gitmedim uzun zamandır endokrine gitmem lazım tsh ım düzgün olduğu için sadece gebelikte ilaç kullanıcaksın demişti ama sanırım o da artık düzgün değil
en kısa zamanda gidicem canım sorun bir de değil ki bide pko belası var başımdaama ıhmal edılıcek bıse dıılkı benım degerlerım duzelınce ben hamıle kaldım
Bende 17 de kaybetmiştim ne kdr zaman sonra tekrar hanile kaldın
17 mı ay cok buyukmuş.9 ay sonra canmBende 17 de kaybetmiştim ne kdr zaman sonra tekrar hanile kaldın
Ah canım çok kötüyüm 38. Gün hala adet olmadım bişey de yok pko canavarı geri geldi sen nasılsın ?elmol canm nasilsin
canım aynı gun yumurtlamıstık =) benım 28. gunum. sen gec yumurtladıgın ıcın. yoksa daha bugun adet gunumuz. ben en gec yarın olurum dıye dusunuyorum.Ah canım çok kötüyüm 38. Gün hala adet olmadım bişey de yok pko canavarı geri geldi sen nasılsın ?