Canım senin lh yüksekmiş diye okumuştum bende bugün öğrendim lh fsh dan yüksek nasıl bir tedavi uygulanıyor sana?benim çatlatma iğnesi olduğum zaman doktor üç gün üst üste sonra gün aşırı demişti yani sık ilişki önerdi bazılarına sadece gün aşırı deniyor sen daha önce de gün aşırıyla sonuç almışsın öyle dene istersen yine hadi inşallah yine güzel olsun sonu tamamına ersin inşallah
Amin canım inşallah bakalım 2 haftaya belli olurbenim çatlatma iğnesi olduğum zaman doktor üç gün üst üste sonra gün aşırı demişti yani sık ilişki önerdi bazılarına sadece gün aşırı deniyor sen daha önce de gün aşırıyla sonuç almışsın öyle dene istersen yine hadi inşallah yine güzel olsun sonu tamamına ersin inşallah
benim fsh 3.5 lh 10 buna bi tedavi yok yumurta geliştirmek için klomen kullanıyorum işte çatlatma için de iğne ben daha bir ay kullandım bayramdan sonra ikinciye başlıcamCanım senin lh yüksekmiş diye okumuştum bende bugün öğrendim lh fsh dan yüksek nasıl bir tedavi uygulanıyor sana?
bende klomenin 2. ayındayım,
benim fsh 3.5 lh 10 buna bi tedavi yok yumurta geliştirmek için klomen kullanıyorum işte çatlatma için de iğne ben daha bir ay kullandım bayramdan sonra ikinciye başlıcam
benim tam bayrama denk gelecekti iğne zamanı kontrolüm zor olacağı için erteledik bu ayda etkisi devam eder dedi doktorum da iki tane kullandım 3 yumurtam gelişmişti 14. gün çatlatma iğnemi olmuştum senin nasıl oldu ilk denemen üçe neden çıkardı ?anladım canım, bende 1 ay kullandım ara vermek istemeden 2. başladım hemde günde 3 tane
Hayırlısı olsun artık teşekkür ederim
anladım canım, bende 1 ay kullandım ara vermek istemeden 2. başladım hemde günde 3 tane
Hayırlısı olsun artık teşekkür ederim cevap için
neden çağırmadı ki canım benim 12. gün 18 15 12 mm idi 14. gün 22 20 diğeri de 17 gibi bişeydi sanırım iğnemi yaptı inşallah bu defa güzel gelişir hızlı şekilde canımya benim 13. günde tek yumurtam gelişmişti ve 15 mm olmuştu sonrada tekrar ultrasonla bakmadı,kiste dönüşür diye korktu iğne de yaptırmak istemedi
15. gün duphaston başladı o bitince 7 gün sonra adet oldum
bu ay hem fazla yumurta olsun diye hem de daha fazla olgunlaşşsın diye öyle yaptık,
pazartesi 9. gün cuma da 13. gün oluyor, pazartesi boyutuna bakıp iğne için karar vericez bakalım,
erken geldi
Bak senin 12. günde bile 18 mm olan yumurtan varmış gayet iyi bir olgunluk aslında benim ki 15 mm di ya o yüzden çağırmadı herhâlde, inşallah bu ay hamile kalırız canım ya,neden çağırmadı ki canım benim 12. gün 18 15 12 mm idi 14. gün 22 20 diğeri de 17 gibi bişeydi sanırım iğnemi yaptı inşallah bu defa güzel gelişir hızlı şekilde canım
ama 15 mm olan mesela 14. gün 20 mm olmuştu aslında baksa sana da çatlatma iğnesi verebilirdi arkadaşım aşılama oldu 22. gün 17,5 mm oldu o güne kadar takip yapıldı hamile de kaldıBak senin 12. günde bile 18 mm olan yumurtan varmış gayet iyi bir olgunluk aslında benim ki 15 mm di ya o yüzden çağırmadı herhâlde, inşallah bu ay hamile kalırız canım ya,
cok erken degıl aslında . 1 gun erken oldu canım.erken geldine düşünüyosun peki canım şimdi ? bayram da giriyor araya
bayram herkesin planını erteletti neyse vucuda da bi dinlenme olur en azından diye düşünüp avutuyorum kendimicok erken degıl aslında . 1 gun erken oldu canım.
aynen bayram var. gıdemıcem bu ay canım. bos gecıcek
öyle canım. olacagı varsa her turlu olur. kac ay bekledıkbayram herkesin planını erteletti neyse vucuda da bi dinlenme olur en azından diye düşünüp avutuyorum kendimi
Bugün 35. Gün ve ben hala adet olmadım bugün ovüladyon testi yapayım dedim ekte en alttakı bikaç gün önce en alttan 2. Si bugün öğlen yaptığım diğerleride öncekiler acaba gebelik var diyemi koyuHerkesin geçmiş bayramı mübarek olsun inşallah sonraki bayrama bebekle girmek nasip olsun
Gebelik testin yok mu canım bi yapsan ovulasyon kaçıncı gün olmuştu benim de bugün 23 hala net değil dünkü ve önceki gün testimBugün 35. Gün ve ben hala adet olmadım bugün ovüladyon testi yapayım dedim ekte en alttakı bikaç gün önce en alttan 2. Si bugün öğlen yaptığım diğerleride öncekiler acaba gebelik var diyemi koyu
Ee üstteki koyu işte fotodanmı öle duruyo bilemedim benim 24 25 26. Günler koyu çıkmıştır 27 de silik çıkmıştı hebelik testim yok bu akşam alacam acaba hemen ypsammı sabhmı yapsamGebelik testin yok mu canım bi yapsan ovulasyon kaçıncı gün olmuştu benim de bugün 23 hala net değil dünkü ve önceki gün testim
Koyu da tam istenilen gibi değil yine t daha koyu çıkıyo herkeste bugün uzayan akintim da oldu umarım yarın ateş de yükselir emin olurum ovulasyondan iki tane al hem akşam hem sabah yap :) bekliyorum güzel haberleriniEe üstteki koyu işte fotodanmı öle duruyo bilemedim benim 24 25 26. Günler koyu çıkmıştır 27 de silik çıkmıştı hebelik testim yok bu akşam alacam acaba hemen ypsammı sabhmı yapsam
Ovülasyon bende bolca var yaparım yarın öğlen ve akşam sabah ilk idrarla olmuyormuş. Gebelik testi şimdi yapsam bile çıkmaz geç yumurtlama oldu bende 26.günde falan oldu 8 9 gün oldu yani idrara düşmez ovülasyona devam bakalım:)Koyu da tam istenilen gibi değil yine t daha koyu çıkıyo herkeste bugün uzayan akintim da oldu umarım yarın ateş de yükselir emin olurum ovulasyondan iki tane al hem akşam hem sabah yap :) bekliyorum güzel haberlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?