Teşekkürler canım nasıl yapicam ben o kuru anlatr misin birazInsallah canim. Sen yaza kadar takviye yap. Bizim iyi olmasina ragmen yapmistik biseler. 340 milyondy dun verdigi ornekte. Gecen yaz yaptigimizda 158 milyondu. Baya yukselmis. Keci boynuzuda uygulamistik. Ama ona ragmen normal yolla kalamadim canim.
Sizinkide guzel degerler ama uygula daha iyi olsun
Merhaba canım özlettin kendini hayırlı olsun inşallah bu defa ben de klomen başladım canım özelde yumurta takibi yapıcaz bakalımKizlar napiyosunuzz. Ben dun asilama oldum. Yine 3 yumurtam vardi. Yikama sonrasi 100milyon sperm %98 hareketli. Cok iyi her sey ama bakalim ne olcak..
Benimki sebepsiz olmuyor biliyosunuz
Sosyoloji psikoloji felsefe canim. Ama ben memur olarak atanmak istiyorum eğitime de öylesine girdim :)Evet eğitim bilimleri girecek eşim de bakalım ne ogretmenisin sen ?
Hee konuşmuştuk sanki daha önce aklıma geldi eşim de tarihöğretmeni ama her sınav 30 soru çıkan dersten atama yokSosyoloji psikoloji felsefe canim. Ama ben memur olarak atanmak istiyorum eğitime de öylesine girdim :)
Matematik mi iyi değil eşinin ?Hee konuşmuştuk sanki daha önce aklıma geldi eşim de tarihöğretmeni ama her sınav 30 soru çıkan dersten atama yok
Matematik iyi değil sozele göre yine iyi yapıyor ama tarih öğretmeni ataması yokki çok sıkı çalışması lazım onu da yapmadı seneye calisacakmisMatematik mi iyi değil eşinin ?
Hayırlısı inşallah canım. Aynı anda hem kpss Hemde başka iş yapılmıyor. Birine odaklanmak lazım kpss de öyle canimMatematik iyi değil sozele göre yine iyi yapıyor ama tarih öğretmeni ataması yokki çok sıkı çalışması lazım onu da yapmadı seneye calisacakmis
Valla canim unuttum 5 ay filan oldu. Aratirsan bulursun. Simdi yanlis anlatmimTeşekkürler canım nasıl yapicam ben o kuru anlatr misin biraz
Giremedim ne zamandir. Adet donemi takipteydim sizi ama. Degisik bi durum olmayinca yazmadim canimMerhaba canım özlettin kendini hayırlı olsun inşallah bu defa ben de klomen başladım canım özelde yumurta takibi yapıcaz bakalım
Inşallah güzel sonuçlar alırız canımGiremedim ne zamandir. Adet donemi takipteydim sizi ama. Degisik bi durum olmayinca yazmadim canimhakkimizda hayirlisi olsun
Tamam canımValla canim unuttum 5 ay filan oldu. Aratirsan bulursun. Simdi yanlis anlatmim
He evt ondan haberim var. Iyidir ins. O da mi yok ne zamandir.Inşallah güzel sonuçlar alırız canımkargasa da hamile o ne durumda acaba ?
Leke falan mı geldi yoksa ağrıların mi var canm. Benim de karnim gogusler hala agriyor . gelir yakın zmanda benimki de@kvsrcrn benim kirmizi gelicek galiba bugun sinyallerini verdi canimm
Inşallah herşey güzeldir darısı başımıza olsun inşallahHe evt ondan haberim var. Iyidir ins. O da mi yok ne zamandir.
Insallah canim. En yakin zamandaInşallah herşey güzeldir darısı başımıza olsun inşallah
Ay bu glukophane beni mafetti yaa üçüncü günüm bi hafta sabret dedi doktorInsallah canim. En yakin zamanda
Önce yarım yarım baslasyadin keşke vücut alisirdi canmAy bu glukophane beni mafetti yaa üçüncü günüm bi hafta sabret dedi doktor
oldum canım hasta olmadı bu aydaa inş sen güzel haberler verirsinLeke falan mı geldi yoksa ağrıların mi var canm. Benim de karnim gogusler hala agriyor . gelir yakın zmanda benimki de
Yaaa hayırlısı olsun canm. Gelecek ayda iğne yaptır kesin. Benim hiç umudum yok canm vallaoldum canım hasta olmadı bu aydaa inş sen güzel haberler verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?