2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Yarın kandil ya dua edip yapayım diyorum :) yoktur ama bi umut işte :)

Bende olmadığını düşünüyorum inan çünkü kasık ağrısı var bacaklarıma kadar vuruyor bugün çok fazlaaa böyle oldumu adet olurum ben bakalım sabaha kırmızılar gelir belki gelmezse yaparım.. bence sana erken daha canım 10.günde iğne etkisini yitirmemiş olabilir pazartesiyi bekle derim ben tabiki sen bilirsin yinede :)

Bir buçukta randevum birazdan cikicam yap bakalım bi test iğne etkisi 12 de geçer diyolar ama hadi hayırlısı
İğne etkisi olacaksa da çift çizgiyi gormek istiyorum canim ama çıkmazsa da uzulmicem. Önceden bi olay olduğu zman çok fazla kafama takar çok yipratirdim kendimi son bi kaç yıldır çok duyarsizlastim. Uzulmem fazla çıkmazsa da

İğne etkisi gitmemişse de çift çizgiyi gitmek istiyorum canim :) bende hiç kaşık ağrısı olmaz reglden önce karnim ve gogusler çok ağrır o da var baya yani

İğne etkisi gitmemişse de çift çizgiyi gitmek istiyorum canim :) bende hiç kaşık ağrısı olmaz reglden önce karnim ve gogusler çok ağrır o da var baya yani
hayırlısı olsun bakalım.. yaparsan etiketle benide :)

Bir buçukta randevum birazdan cikicam yap bakalım bi test iğne etkisi 12 de geçer diyolar ama hadi hayırlısı
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Bide doktora soracaklarini açıkça sor. Ne oluyorsa bana sorcaklarimi hep unutuyorum hipnotize olmuş gibi. Şeker ilacını inofolici sor. Bide eşine de doktor senden de tahlil istedi yaptirmazsa testi boşuna ilaç kullanmış olursun dedi de . benimki ikna olmadı seninki olur umarım :)

seninkide amma nazlı çıktı kızzz şaşırıyorum vallaa :)
benimki ilk dr gittiğimizde dr direk eşimden de istedi testleri hemen yaptırdı vallaa :)

seninkide amma nazlı çıktı kızzz şaşırıyorum vallaa :)
benimki ilk dr gittiğimizde dr direk eşimden de istedi testleri hemen yaptırdı vallaa :)
Bence bende sorun yoktur diye aşırı guveniyo. İnşallah yoktur da. Başka sebep bulamıyorum gitmemesinde

Geldim canım glukophane ve klomen başlıyorum ultrasonda baktı polikistik görünüm var dedi ama hormonların çok kötü değil dedi eşimin testini ve rahim filmini istedi onları eşimin ameliyatı sonrasına bıraktık dedim bademcik olacak ağustosta bi deneyelim dedi herhangi bi folik asit al dedi inofolic dedim olur o da tabi dedi bayağı ilgilendi başladık bakalım

İyi canim kafandaki soru işaretleri gitti biraz. Sonucu da hayırlı olur inşallah. Hsg cektirecek misin yoksa esinin ameliyatindan sonra mi ? Klomeni günde kaç tane iç dedi

İyi canim kafandaki soru işaretleri gitti biraz. Sonucu da hayırlı olur inşallah. Hsg cektirecek misin yoksa esinin ameliyatindan sonra mi ? Klomeni günde kaç tane iç dedi
Günde iki olacak iki ilacta eşimin ameliyatı sonrası ikimizde tahlil vericez hsg de çekilecek ide yaramazsa ikna oldu bi deneyelim de dedi inşallah gerek kalmaz

Günde iki olacak iki ilacta eşimin ameliyatı sonrası ikimizde tahlil vericez hsg de çekilecek ide yaramazsa ikna oldu bi deneyelim de dedi inşallah gerek kalmaz
Gerek kalmadan onlara olur inşallah canım hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…