Ağrım var canım ben olucam yüksek ihtimalleBakiyo canim kist varsa yazmiyor. Ben bir ay diane 35 kullandım . kist yok dedi ama hormonları düzenler diye vermişti. Dediğin gibi gorunur eğer varsa
Lekeyi gördüm canım sabaha sökülmüş olurumBakiyo canim kist varsa yazmiyor. Ben bir ay diane 35 kullandım . kist yok dedi ama hormonları düzenler diye vermişti. Dediğin gibi gorunur eğer varsa
Hadi yaa kaçıncı günün canim. İyi olmuş erken geldiği . ramazandan önce klomeni ovulasyonu gecirirsinLekeyi gördüm canım sabaha sökülmüş olurum
26. Gün canım geçen 29 da gelmişti iyi oldu bu gerçektenHadi yaa kaçıncı günün canim. İyi olmuş erken geldiği . ramazandan önce klomeni ovulasyonu gecirirsin
Düzeldi canm bak hamis kalman da daha kolaylaşır inşallah .26. Gün canım geçen 29 da gelmişti iyi oldu bu gerçekten
Inşallah canım gece leke geldi daha da bişey yok bekliyorumDüzeldi canm bak hamis kalman da daha kolaylaşır inşallah .
Rengi nasıl peki yerleşme olmasınInşallah canım gece leke geldi daha da bişey yok bekliyorum
Pembe canım ama benim hep lekelenmeyle başlar adetim yarın doktora gidicem nasılsa bakalım surprizse çıkarRengi nasıl peki yerleşme olmasın
Hayırlısı olsun canım yoksa da yeni bir aya daha güzel baslarsin inşallah. Benim gibi yapma ama dediği tarihte gitPembe canım ama benim hep lekelenmeyle başlar adetim yarın doktora gidicem nasılsa bakalım surprizse çıkar
Yoktur büyük ihtimalle iş yoğunluğum bayağı geçti giderim büyük ihtimalle dediği tarihe bakalım şeker ilacını da diycem başlasın yaa insülin düzeni olmazsa yumurta da kalitesiz dirençli olurHayırlısı olsun canım yoksa da yeni bir aya daha güzel baslarsin inşallah. Benim gibi yapma ama dediği tarihte git
Aynen canim şeker ilacını hatta inofolici de bi sor bakalım ne diyecek.Yoktur büyük ihtimalle iş yoğunluğum bayağı geçti giderim büyük ihtimalle dediği tarihe bakalım şeker ilacını da diycem başlasın yaa insülin düzeni olmazsa yumurta da kalitesiz dirençli olur
Tamam canım sorayım onu da bu arada benim ateş düşmesi gerekirken çıktı arabalar oluştu kafamda du bakalımAynen canim şeker ilacını hatta inofolici de bi sor bakalım ne diyecek.
Himm yarın belli olur herşey o zmanTamam canım sorayım onu da bu arada benim ateş düşmesi gerekirken çıktı arabalar oluştu kafamda du bakalım
Bu arada doğum günün kutlu olsun canimTamam canım sorayım onu da bu arada benim ateş düşmesi gerekirken çıktı arabalar oluştu kafamda du bakalım
Amin canım inşallah hepimizin gelsin bu yıl bebesi :)Bu arada doğum günün kutlu olsun canimrabbim sağlıklı hayırlı bebekli uzun ömürler nasip etsin
Biraz leke geldi yine başka bişey yok hala canım
Hep böyle oluyo sanırım seninki. Benimki hemen sokulur. Böyle olması da ramazanda sıkıntı oluyodur kesinBiraz leke geldi yine başka bişey yok hala canım
Yani bu kadar olmuyodu son bikaç seferdir böyle oluyor acaba enfeksiyondan mi yarın onu da sorucamHep böyle oluyo sanırım seninki. Benimki hemen sokulur. Böyle olması da ramazanda sıkıntı oluyodur kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?