2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Bakiyo canim kist varsa yazmiyor. Ben bir ay diane 35 kullandım . kist yok dedi ama hormonları düzenler diye vermişti. Dediğin gibi gorunur eğer varsa
Ağrım var canım ben olucam yüksek ihtimalle

Bakiyo canim kist varsa yazmiyor. Ben bir ay diane 35 kullandım . kist yok dedi ama hormonları düzenler diye vermişti. Dediğin gibi gorunur eğer varsa
Lekeyi gördüm canım sabaha sökülmüş olurum

Pembe canım ama benim hep lekelenmeyle başlar adetim yarın doktora gidicem nasılsa bakalım surprizse çıkar
Hayırlısı olsun canım yoksa da yeni bir aya daha güzel baslarsin inşallah. Benim gibi yapma ama dediği tarihte git

Hayırlısı olsun canım yoksa da yeni bir aya daha güzel baslarsin inşallah. Benim gibi yapma ama dediği tarihte git
Yoktur büyük ihtimalle iş yoğunluğum bayağı geçti giderim büyük ihtimalle dediği tarihe bakalım şeker ilacını da diycem başlasın yaa insülin düzeni olmazsa yumurta da kalitesiz dirençli olur

Yoktur büyük ihtimalle iş yoğunluğum bayağı geçti giderim büyük ihtimalle dediği tarihe bakalım şeker ilacını da diycem başlasın yaa insülin düzeni olmazsa yumurta da kalitesiz dirençli olur
Aynen canim şeker ilacını hatta inofolici de bi sor bakalım ne diyecek.

Aynen canim şeker ilacını hatta inofolici de bi sor bakalım ne diyecek.
Tamam canım sorayım onu da bu arada benim ateş düşmesi gerekirken çıktı arabalar oluştu kafamda du bakalım

Hep böyle oluyo sanırım seninki. Benimki hemen sokulur. Böyle olması da ramazanda sıkıntı oluyodur kesin
Yani bu kadar olmuyodu son bikaç seferdir böyle oluyor acaba enfeksiyondan mi yarın onu da sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…