• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Geleceklerse erken gelseler de ilacı kullansak canim. Ramazanda sknti olur yoksa. Bu ay sıkı takibe alalım kendimizi bakalım hayirlisiyla
Aynen öyle canım ramazan da time out bize artık arada bir ayımızı da değerlendiririz en azından gelselerdi

Aynen öyle canım ramazan da time out bize artık arada bir ayımızı da değerlendiririz en azından gelselerdi
Gelecekse ayın 28 inde gelse ucu ucuna biter klomen ramazana denk gelmez inşallah. Orucu da çok yememis olurum. Hesaplar böyle ama bakalım nolacak :) senin de ilk ayında yeteri olgunluğa erisecegini dusunuyom canim yumurtaların. sknti olmaz inşallah

Gelecekse ayın 28 inde gelse ucu ucuna biter klomen ramazana denk gelmez inşallah. Orucu da çok yememis olurum. Hesaplar böyle ama bakalım nolacak :) senin de ilk ayında yeteri olgunluğa erisecegini dusunuyom canim yumurtaların. sknti olmaz inşallah
Amin canım inşallah ben daha hiç takip falan da yaptırmadım o yüzden bilmiyorum neler oluyor aşağıda

Cumaya randevu aldım klomen denemeye karar verdim yeni ayda inşallah regl gelir

Regl olunca alsaydin canim. Klomenden önce adetliyken kist var mı diye bakiyolar öyle klomen yaziyolar..
Aa bana daha önce bakmadan yazdı zaten regl yakın ya kist varsa da belli olur şuan

Aa bana daha önce bakmadan yazdı zaten regl yakın ya kist varsa da belli olur şuan
Bakiyo canim kist varsa yazmiyor. Ben bir ay diane 35 kullandım . kist yok dedi ama hormonları düzenler diye vermişti. Dediğin gibi gorunur eğer varsa

Back