Aynen öyle canım ramazan da time out bize artık arada bir ayımızı da değerlendiririz en azından gelselerdiGeleceklerse erken gelseler de ilacı kullansak canim. Ramazanda sknti olur yoksa. Bu ay sıkı takibe alalım kendimizi bakalım hayirlisiyla
Gelecekse ayın 28 inde gelse ucu ucuna biter klomen ramazana denk gelmez inşallah. Orucu da çok yememis olurum. Hesaplar böyle ama bakalım nolacak :) senin de ilk ayında yeteri olgunluğa erisecegini dusunuyom canim yumurtaların. sknti olmaz inşallahAynen öyle canım ramazan da time out bize artık arada bir ayımızı da değerlendiririz en azından gelselerdi
Amin canım inşallah ben daha hiç takip falan da yaptırmadım o yüzden bilmiyorum neler oluyor aşağıdaGelecekse ayın 28 inde gelse ucu ucuna biter klomen ramazana denk gelmez inşallah. Orucu da çok yememis olurum. Hesaplar böyle ama bakalım nolacak :) senin de ilk ayında yeteri olgunluğa erisecegini dusunuyom canim yumurtaların. sknti olmaz inşallah
Kan testi yaptırdım beta hCG 3.62 ciktibugün tekrarladın mı testi sanki olacak gibi varsa daha belirgin olurdu bugün
Kan testi yaptırdım beta hCG 3.62 cikti
8 gün geçti adetimBATa kaç gün var? erken mi yaptırdın? geç döllenmemi var acaba?
8 gün geçti adetim
Varla yok arasında bseymis bi kaç gün sonra yeniden test yapmaliymisimçokta geçmiş ama negatif mi ozaman ne dediler?
Varla yok arasında bseymis bi kaç gün sonra yeniden test yapmaliymisim
bikaç gün bekle bakalım canım bu arada sabahları idrar testini de tekrarla git gide koyulaşacaktır varsa inşallah vardırKan testi yaptırdım beta hCG 3.62 cikti
Inşallah canıminşaalllaaaaahhh vardır canım bol bol dua et sabırla bekle bakalım güzel haberler ver inşaallaahh...
Inşallah canım beklicem acele etmicembikaç gün bekle bakalım canım bu arada sabahları idrar testini de tekrarla git gide koyulaşacaktır varsa inşallah vardır
Daha önce bu kadar gecikme yaşamış miydin canm ? İnşallah geç döllenme olmuştur. Çünkü değer mullakta .inşallah yukselirKan testi yaptırdım beta hCG 3.62 cikti
Hayır canım bu kadar gecikmem olmamıştı ins geç dollenmedirDaha önce bu kadar gecikme yaşamış miydin canm ? İnşallah geç döllenme olmuştur. Çünkü değer mullakta .inşallah yukselir
İnşallah canım. Bi arkadaşımın da 15 gün gecikinc3 çıkmış seninki de öyle olur umarım. Dua et bol bol .hayırlısı neyse o olsunHayır canım bu kadar gecikmem olmamıştı ins geç dollenmedir
Inşallah canım yaa haftaya yeniden gidim diyorum adet olmazsamİnşallah canım. Bi arkadaşımın da 15 gün gecikinc3 çıkmış seninki de öyle olur umarım. Dua et bol bol .hayırlısı neyse o olsun
Regl olunca alsaydin canim. Klomenden önce adetliyken kist var mı diye bakiyolar öyle klomen yaziyolar..Cumaya randevu aldım klomen denemeye karar verdim yeni ayda inşallah regl gelir
Aa bana daha önce bakmadan yazdı zaten regl yakın ya kist varsa da belli olur şuanRegl olunca alsaydin canim. Klomenden önce adetliyken kist var mı diye bakiyolar öyle klomen yaziyolar..
Bakiyo canim kist varsa yazmiyor. Ben bir ay diane 35 kullandım . kist yok dedi ama hormonları düzenler diye vermişti. Dediğin gibi gorunur eğer varsaAa bana daha önce bakmadan yazdı zaten regl yakın ya kist varsa da belli olur şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?