2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

bilmem mi çok zor beklemek testim yok almadım bu ay artık çok yoğunum işte mayısta umarım doktora gidebilirim tedaviye başlamak için hazirana kadar tempo yoğun olur bizde

bilmem mi çok zor beklemek testim yok almadım bu ay artık çok yoğunum işte mayısta umarım doktora gidebilirim tedaviye başlamak için hazirana kadar tempo yoğun olur bizde
Nolur nolmaz sen yine degerlendir canim bakarasin hiç ummadığın anda gelir.. Hiç tedaviye gerek kalmaz umarim

Nolur nolmaz sen yine degerlendir canim bakarasin hiç ummadığın anda gelir.. Hiç tedaviye gerek kalmaz umarim
valla yorgunluktan onu da yapamıyoruz hayırlısı yaa nasipte varsa olur zaten tedavide yazın olurum biraz yıllık izin adli tatil rahat geçeririm en azından şuan stresten olmaz yine olmaz

Merhaba.İnşallah her kes kavusur bebeyıne.. Cok düşünmeyin hşç beklenmedik bi anda olu veriyor.sıkıntı cekmek etkiliyor bebegi de rahat olun

Merhaba.İnşallah her kes kavusur bebeyıne.. Cok düşünmeyin hşç beklenmedik bi anda olu veriyor.sıkıntı cekmek etkiliyor bebegi de rahat olun
Merhaba canım nasılsın nasıl geçiyor cinsiyet belli mi ?

İyilik..bulantılar artık yok cok sukur.sen nasılsın? .henüz bilmiyoruz..randevumuz bu ayın sonunda o zaman bakıcaz.eli yüzü düzgün olsunda.ikisi de aynı.eşim kız diyor

Öyle canım sağlıklı olsun da ikisi de güzel ben de iyiyim is yogunluguyla uğraşıyorum su sıralar

Yok canım ya bir ay sonra kpss var ama ara ara derse bakıyorum onun dışında bosum. Beklemedeyim sessizce regli bekliyorum sen neler yapıyorsun
Ben de tam tempo çalışıyorum bugün 23. Günüm lavaboda leke gelmiş iki ayda olurum anladım da bu kadar erken beklemiyodum bakalım belki öyle ara lekedir

Ay aynı Ben :))))
naparsın ıste baktım olmuyor barı beklım dıyorum=)) doktora gıttım gecen hafta doktorumu degıstırdım normal dıyor adam hersey normal hatta önce rahım duvarının kalınlıgından suphelendı kurtaj olmustum ya belkı cok kazımıstır dedı baktıkı bıse yok..şuan yumurtlama dönemım dun başladı bende calısmaya başladım=)bu arada bu doktor bana yumurtlama gununue kadar ılıskı olmasın sperm dınlensın dedı mantıklı geldı kaç gundur tık yoktu bızde=)

kızlaaar ben geçen hafta pazar gününden cumaya kadar sağ tarafımda bi sancı çektim belim karnım nasıl ağrıyor iki üç saatte bir ağrı giriyordu neyse artık perşembe sabah gittim doktora idrar kan tahlili verdim idrarda enfeksiyon ve kan çıktı ama sonucu gösteremedim tabi çok yoğundu işyeri akşam çıkışta artık acile gittim ultrasonla bakıldı sol böbrekte 5mm taş var dedi sağ overda da 25mm kist dediler öyle olunca kadın doğum servisini aradılar ağrı sağda olduğu için kadın doğumcu servise çağırdı gittim doğumhaneden geldi doktor baktı hemen herşey güzel öyle bir kistte yok ovulasyon olabilir dedi pko görünümü var ama öyle kist yok dedi ama bir haftadır ağrım var dedim zaten pkosun yumurtlama sorunun var sancılı olur dedi öyle gitti tam da konuşamadım hadi hayırlısı dedim artık cuma günü şıp diye geçti sancım ama taş enfeksiyon ne durumda bilmiyorum su içiyorum sürekli idrarda yanma bişey de yok öyle rahatım çok şükür işte bi haftada bunlar geçti başımdam

folik asiti ihmal etme inşallah güzel olur sonucun senin yumurtlaman da kaliteli progesteronun çok güzel çıkmıştı hadi hayırlısı

folik asiti ihmal etme inşallah güzel olur sonucun senin yumurtlaman da kaliteli progesteronun çok güzel çıkmıştı hadi hayırlısı
saol canım amın ınsallah ıyı olucak sancılanıyorum 2 gundur galıba yumurtlamadan oluyr

saol canım amın ınsallah ıyı olucak sancılanıyorum 2 gundur galıba yumurtlamadan oluyr
bugün benim de kasıklarım ağrıyor leke de geldi regl olcam sanırım uff çok dengesiz gidiyorum 23. gün daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…