- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
canım çok beklemişse test yeri olabilir beliren bilemedim şimdi
tekrarladı testi canım. bu sefer hemencık cıktı. ama cok sılıkmıs :) yenı dahaBence var
anne olamadım ama teyze oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok beklemişse test yeri olabilir beliren bilemedim şimdi
tekrarladı testi canım. bu sefer hemencık cıktı. ama cok sılıkmıs :) yenı dahaBence var
Hadi inşallah canım kan verdi mi hemen gözünüz aydın darısı başına başımıza :))))tekrarladı testi canım. bu sefer hemencık cıktı. ama cok sılıkmıs :) yenı daha
Hadi hayirlisi.rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah.sende anne olursyn insallah canmtekrarladı testi canım. bu sefer hemencık cıktı. ama cok sılıkmıs :) yenı daha
Yok canim vermedi.. tsk ederiz. Aynen darisi basimiza ☺Hadi inşallah canım kan verdi mi hemen gözünüz aydın darısı başına başımıza :))))
Insallah canim. Sagol.Hadi hayirlisi.rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah.sende anne olursyn insallah canm
Merhaba canım dediklerin şüphe uyandırıyor sabah bi test yap istersenİyi aksamlar herkese.Adetime 1 hafta kala pembemsi akintiyla birlikte az bir kanama yasadim 3 4 daml olacak kadar.aksam ustune kadar pembe pembe devam etti sonra kesildi hala bugun olmam gerekiyordu adet olmadim.İsin ilginci goguslerimde biraz buyume sizlama disinda belirtim de yok.Aslinda cok beklentim de yok ama anlayamadim bi yerlesme kanamasi olbilir ki diye cunku su zamana kdar asla ara bir kanama yasamadim.
Bu glukofen bana hiç iyi gelmedi midemi çok bulandiriyor hicbisey yiyemiyorum aferdersin yedikce çıkarıyorum canm ya ( zayıflatıyor diyorlardı boyle bi etkisi varmış demekki bu ilacınMerhaba canım dediklerin şüphe uyandırıyor sabah bi test yap istersen
Evet canım ilk iki hafta alışması çok zormus akşam yatmadan icsenBu glukofen bana hiç iyi gelmedi midemi çok bulandiriyor hicbisey yiyemiyorum aferdersin yedikce çıkarıyorum canm ya ( zayıflatıyor diyorlardı boyle bi etkisi varmış demekki bu ilacın
Tok içilmesi gerekiyo ya canm o yüzden sabah kahvaltıdan sonra iciyorum gün boyu mide bulantısı oluyor . inşallah geçer 3.haftaya basladim. Doktor hamile olana kadar iceceksin dedi. Çok zayiflarsam boyum da kısa minnacık kalirimEvet canım ilk iki hafta alışması çok zormus akşam yatmadan icsen
Insallah canim.ne yapacaksin bu ay cocuk tedavisine baslicak misin? Canim ya bi topikte hamile biri tsh degerinin 3.50 oldugunu.doktorunn yuksek oldugunu ilaca basladigini soyledi.benim tsh 3.16 ama doktorum bisey demedi sence yuksek mi.tahlillerle ugrastigin icin sana soruyorum canim bi bilgin var mi?Kizlaaaar ne alemdeyiz benim 17. Günüm dünden beri sağ tarafıma inanılmaz sancılar girdi durdu ateş ölçümü yapıyorum bu ay inanılmaz şekilde düzenli ilerliyor umarım yumurtlama oluyordur
Canım tedavi işi mayısta su an beklemeye aldım durumu olursa nasip artık tsh gebelikte nasıl olmalı bilmiyorum benim çok değişti bi daha olctur istersen takipte ol sürekli yüksek seyrediyosa ilaç gerekir sanırım benim 2.1 1.3 2.4 3.5 çıktı çok değişti devamlıInsallah canim.ne yapacaksin bu ay cocuk tedavisine baslicak misin? Canim ya bi topikte hamile biri tsh degerinin 3.50 oldugunu.doktorunn yuksek oldugunu ilaca basladigini soyledi.benim tsh 3.16 ama doktorum bisey demedi sence yuksek mi.tahlillerle ugrastigin icin sana soruyorum canim bi bilgin var mi?
Bilmiyorum ya devlet hastanesine gidiyorum.doktora sorsam mi sormasam mi diye kararsizim.ama tehlikeli bisey olsa soylemez miydiCanım tedavi işi mayısta su an beklemeye aldım durumu olursa nasip artık tsh gebelikte nasıl olmalı bilmiyorum benim çok değişti bi daha olctur istersen takipte ol sürekli yüksek seyrediyosa ilaç gerekir sanırım benim 2.1 1.3 2.4 3.5 çıktı çok değişti devamlı
Rabbim hayirlisini versin canim.insallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalirsinCanım tedavi işi mayısta su an beklemeye aldım durumu olursa nasip artık tsh gebelikte nasıl olmalı bilmiyorum benim çok değişti bi daha olctur istersen takipte ol sürekli yüksek seyrediyosa ilaç gerekir sanırım benim 2.1 1.3 2.4 3.5 çıktı çok değişti devamlı
Sağlık ocağında ver tekrarlat tahlili ordaki doktora rahat danisabilirsin gebe endokrinolojisi var araştırmada oluyor belki ona yönlendirirBilmiyorum ya devlet hastanesine gidiyorum.doktora sorsam mi sormasam mi diye kararsizim.ama tehlikeli bisey olsa soylemez miydi
Mesela bana endokrinoloji gebelikte takipte olucaz demişti olursa yani gerektiği yerde ilaç başlayacakmışBilmiyorum ya devlet hastanesine gidiyorum.doktora sorsam mi sormasam mi diye kararsizim.ama tehlikeli bisey olsa soylemez miydi
İnşallah canım hadi hayırlısı. valla yumurtlama olmasi bile bize hayal gibi geliyor bende de göğüs ağrısı basladi ve ara ara adet ağrısı gibi agri oluyor .genelde adetten önce böyle olur ama inşallah bu kez çok fazla uzamazKizlaaaar ne alemdeyiz benim 17. Günüm dünden beri sağ tarafıma inanılmaz sancılar girdi durdu ateş ölçümü yapıyorum bu ay inanılmaz şekilde düzenli ilerliyor umarım yumurtlama oluyordur
geçmiş olsun canım üşüttün mü neyin var ?İnşallah canım hadi hayırlısı. valla yumurtlama olmasi bile bize hayal gibi geliyor bende de göğüs ağrısı basladi ve ara ara adet ağrısı gibi agri oluyor .genelde adetten önce böyle olur ama inşallah bu kez çok fazla uzamaz
Ovu testin yok sanırım canim yapsaydin belki de yumurtlama oluyordur.kötü düşünme bisey yoktur inşallah. Goguslerim adetten on gün önce ağrır şimdi de öyle ama öncekilerden daha hafif . inşallah adet ağrısıdır çünkü boş boş beklemek çok zorgeçmiş olsun canım üşüttün mü neyin var ?
benim sancılar da sanırım yumurtlamadan değil başka bişey var üç gün oldu hala çekiyorum iki üç saatte bir giriyor ağrı