Canim çok geçmiş olsun bende de var taş Allah kimseye yasatmasin o acıyı çok zor gerçekten ben geçen sene dusurdum çok sukur o zamandan beri agrim olmadı. Kadın doğum doktoru da olumlu konuşmuş inşallah ovulasyon gerceklessin de mucize olarak gelsin bebisin :) bende de çok fazla göğüs ağrısı var arada adet ağrısı gibi karnim agriyo bugün 33. Günüm bakalım ne zman gelecek . genelde böyle olunca bir hafta sonra gelirdi bekleyim bakalım. Bi yandan da inşallah bende de mucize olur da bu ağrılar bebistendir diyorum . umut dünyası iştekızlaaar ben geçen hafta pazar gününden cumaya kadar sağ tarafımda bi sancı çektim belim karnım nasıl ağrıyor iki üç saatte bir ağrı giriyordu neyse artık perşembe sabah gittim doktora idrar kan tahlili verdim idrarda enfeksiyon ve kan çıktı ama sonucu gösteremedim tabi çok yoğundu işyeri akşam çıkışta artık acile gittim ultrasonla bakıldı sol böbrekte 5mm taş var dedi sağ overda da 25mm kist dediler öyle olunca kadın doğum servisini aradılar ağrı sağda olduğu için kadın doğumcu servise çağırdı gittim doğumhaneden geldi doktor baktı hemen herşey güzel öyle bir kistte yok ovulasyon olabilir dedi pko görünümü var ama öyle kist yok dedi ama bir haftadır ağrım var dedim zaten pkosun yumurtlama sorunun var sancılı olur dedi öyle gitti tam da konuşamadım hadi hayırlısı dedim artık cuma günü şıp diye geçti sancım ama taş enfeksiyon ne durumda bilmiyorum su içiyorum sürekli idrarda yanma bişey de yok öyle rahatım çok şükür işte bi haftada bunlar geçti başımdam
hiç belli olmaz canım hayırlısı olsun, benim de sabah hatta iş arkadaşıma dedim ay çok ağrım var adet olcam gibi dedim öğleden sonra leke de gördüm bakalım akşama ne gelecek çok erken şuan ama dengesiz zaten ne olacağı belli değil ki pkodaCanim çok geçmiş olsun bende de var taş Allah kimseye yasatmasin o acıyı çok zor gerçekten ben geçen sene dusurdum çok sukur o zamandan beri agrim olmadı. Kadın doğum doktoru da olumlu konuşmuş inşallah ovulasyon gerceklessin de mucize olarak gelsin bebisin :) bende de çok fazla göğüs ağrısı var arada adet ağrısı gibi karnim agriyo bugün 33. Günüm bakalım ne zman gelecek . genelde böyle olunca bir hafta sonra gelirdi bekleyim bakalım. Bi yandan da inşallah bende de mucize olur da bu ağrılar bebistendir diyorum . umut dünyası işte
ben de mayısta yıllık izne ayrılıcam tedavi başlamak için hem de dinlenicem yaa çok yoğunuz ne zamandır yoruldum artıkaynen canım. iş ve düğünlerden yogunluk var bende :)
degısık bır durum yok. daha zaten yenı bıttı adetım . fırsat bulursak calısıcaz
Canim bir haftadır göğüslerm agriyor ve ara arada adet sancısı giriyor karnıma. Normalde böyle olur adetten önce uç dört güne olurum heralde.. Sen neler yapiyosun@kvsrcrn canım naber bi gelişme yok demi batmı bekliyosun?
inşaallaahh güzel haberler alırsın canım. Bendr bubayda olmadı hastayım şuan cumartesi dr gitcem aşılama yapalım dedi dr ama ben kararsızım ücretten dolayı yinede cumartesi belli olur bkalım hayırlısıCanim bir haftadır göğüslerm agriyor ve ara arada adet sancısı giriyor karnıma. Normalde böyle olur adetten önce uç dört güne olurum heralde.. Sen neler yapiyosun
İnşaallah canim ama yumurta gelismedi ya bu ay umudum pek yok ama bi yandan da acaba diyorum :) sen iğne yaptırdın mi yumurta geliştiriciinşaallaahh güzel haberler alırsın canım. Bendr bubayda olmadı hastayım şuan cumartesi dr gitcem aşılama yapalım dedi dr ama ben kararsızım ücretten dolayı yinede cumartesi belli olur bkalım hayırlısı
martta benimde yumurtam gelişmemiştiİnşaallah canim ama yumurta gelismedi ya bu ay umudum pek yok ama bi yandan da acaba diyorum :) sen iğne yaptırdın mi yumurta geliştirici
Hayırlısı canım ama ignelerle gelişir inşallah . bu arada hsg cektirdinmi ? Esin gitti mi doktora ? Bende bi adet olsam yeni bi aya başlasam gelmedi bi turlu@kvsrcrn bal çörek otu karışımı için dün başlamıştım ama akşam yerken afedersin kusacaktım nerdeyse yasabahta unutmuşum yemeyi napcam bilmiyorum vallaa
Hayırlısı canım ama ignelerle gelişir inşallah . bu arada hsg cektirdinmi ? Esin gitti mi doktora ? Bende bi adet olsam yeni bi aya başlasam gelmedi bi turlugeçen ay bende yapmıştım bal corek otunu ama fayda etmedi bana. Valla canm bende zor yiyordum ama mecbur kalınca yiyor insan
Benimki gitmedi henüz tamam diyip duruyor erteliyorhsg çektirmedim henüz. eşim gitti sperm sayısı oldukça iyi hareketlerde iyi dedi kendi dr ama benim dr düşük diyo :) bizce iyi gibi ama hayırlısı bakalım. akşam bi kaşık aldım ağzıma direk yutup su içtim çok zor geliyor yaa :)
Benimki gitmedi henüz tamam diyip duruyor erteliyorben hsg cektirim diyorum ama adetten sonra cekliyomus sanırım ne zman olcami bilmediğim için randevu da alamiyorum. Araştırma hastanesinde çektirmeyi dusunuyom o yüzden sknti.yoksa ozeller ne zman olsa ceker
Bende özele gidiyorum ama hsg yı devlette cektireyim diyorum bakalım. İlk gittiğimde istedi canim ya her gittiğimde de sordu.eğer esinde sorun varsa ilaç kullandığın da boşa gider dedi. Eşime defalarca söyledim.gitti ama gittiği hastanede test yapiyolarmis başka bi hastaneye yönlendirdiler ona da gitmedievet adet bittikten sonra çekiliyor ben özel dr gidiyorum hgs sanırım aşılama filan yapıldıktan sonra tutmazsa çektircem. eşin ihmal etmese seninle beraber gitse keşke en azından bişey olup olmadığını anlarsınız dr istemedimi eşinin testlerini benden direk istemişti ki benim eşimde bi ara varikosel başlangıcı vardı aama çok şükür şuan sıkıntısı yok ameliyatta olmadı ..
neden bukadar ihmal ediyor eşin anlamadım valla çocuk istemiyor mu eğer istiyorsa gerçekten senin tedaviye harcadığın para boşunaysa hadi bide özele gidiyormuşun yazık vallaBende özele gidiyorum ama hsg yı devlette cektireyim diyorum bakalım. İlk gittiğimde istedi canim ya her gittiğimde de sordu.eğer esinde sorun varsa ilaç kullandığın da boşa gider dedi. Eşime defalarca söyledim.gitti ama gittiği hastanede test yapiyolarmis başka bi hastaneye yönlendirdiler ona da gitmedi
Ya sorun çıkacak diye endişe ediyor yada sorun olmadığını düşünüyor canim ikisinden biri. Yoksa çocuk istiyor kardeşimin çocuklarına o kadar düşkün ki ama olursa olur modunda. İstanbuldayim canim ben. Sen ?neden bukadar ihmal ediyor eşin anlamadım valla çocuk istemiyor mu eğer istiyorsa gerçekten senin tedaviye harcadığın para boşunaysa hadi bide özele gidiyormuşun yazık vallahangi şehirdeydin sen canım?
Ya sorun çıkacak diye endişe ediyor yada sorun olmadığını düşünüyor canim ikisinden biri. Yoksa çocuk istiyor kardeşimin çocuklarına o kadar düşkün ki ama olursa olur modunda. İstanbuldayim canim ben. Sen ?
Hayırlısı inşallah canım hsg ye falan gerek kalmadan gelir bebeğimiz. Bu ay nolacak çok merak ediyorum .bir haftayı geçti gogusler agriyor geçmedi hala.aferdersin her an olacam diye pedle dolaşıyorum..Hayırlısı olsun ozaman yaa ne diyeyim. kayserideyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?