Canim çok geçmiş olsun bende de var taş Allah kimseye yasatmasin o acıyı çok zor gerçekten ben geçen sene dusurdum çok sukur o zamandan beri agrim olmadı. Kadın doğum doktoru da olumlu konuşmuş inşallah ovulasyon gerceklessin de mucize olarak gelsin bebisin :) bende de çok fazla göğüs ağrısı var arada adet ağrısı gibi karnim agriyo bugün 33. Günüm bakalım ne zman gelecek . genelde böyle olunca bir hafta sonra gelirdi bekleyim bakalım. Bi yandan da inşallah bende de mucize olur da bu ağrılar bebistendir diyorum . umut dünyası iştekızlaaar ben geçen hafta pazar gününden cumaya kadar sağ tarafımda bi sancı çektim belim karnım nasıl ağrıyor iki üç saatte bir ağrı giriyordu neyse artık perşembe sabah gittim doktora idrar kan tahlili verdim idrarda enfeksiyon ve kan çıktı ama sonucu gösteremedim tabi çok yoğundu işyeri akşam çıkışta artık acile gittim ultrasonla bakıldı sol böbrekte 5mm taş var dedi sağ overda da 25mm kist dediler öyle olunca kadın doğum servisini aradılar ağrı sağda olduğu için kadın doğumcu servise çağırdı gittim doğumhaneden geldi doktor baktı hemen herşey güzel öyle bir kistte yok ovulasyon olabilir dedi pko görünümü var ama öyle kist yok dedi ama bir haftadır ağrım var dedim zaten pkosun yumurtlama sorunun var sancılı olur dedi öyle gitti tam da konuşamadım hadi hayırlısı dedim artık cuma günü şıp diye geçti sancım ama taş enfeksiyon ne durumda bilmiyorum su içiyorum sürekli idrarda yanma bişey de yok öyle rahatım çok şükür işte bi haftada bunlar geçti başımdam