• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

ayy inşallah mışıl mışıl uyuyolardır canım ikiz annesi en sevdiğimden :KK15:
inşallah sağlıklıdırlar ve kalpleri atıyordur hala :)
Rabbim sana da isteyen herkese de tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin cnm inş.

inşallah sağlıklıdırlar ve kalpleri atıyordur hala :)
Rabbim sana da isteyen herkese de tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin cnm inş.
amin canım benim, nasıl geçiyor bulantı aş erme ne durumda eşin nazlıyor mu seni pek hazır değildi ya bebeğe ;)

Ben klomen kullanmadim canim.yanlis hatirlamiyorsam letu diye bi ilacti kullandiktan sinra catlatma ignesi icin gittigimde dr um sol yumurtamin catladigini soyledi.soyledigi gun iliski oldu tuttu anlicagin :-) darisi isteyen herkesin basina.insallah en kisa zamanda guzel haberlerinizi aliriz

ne guzel tatlim yaa cok sevindim peki yasin kac kac aydir deniyodunuz canim

ne guzel tatlim yaa cok sevindim peki yasin kac kac aydir deniyodunuz canim
21 canim.5 ay once bir dusuk yasadim.uc ayim dolduktan sonra tedaviye basladim.ilk denemede oldu canim.diger hamileligimde klomen kullanmistim olmadi doktorum 2 ay ilaca ara verecegimizi soylemisti 2 ay sonra gittigimde hamile oldugumu ogrenmistim.nasibim olmadi ama.gerci bunda da korkularim var yine ayni seyi yasarim diye.rabbim hepimize hayirli saglikli evlat nasip eder insallah.♥♥

amin canım benim, nasıl geçiyor bulantı aş erme ne durumda eşin nazlıyor mu seni pek hazır değildi ya bebeğe :KK66:
Bulantılarım bitti cnm şükür...aş erme de tatlı yiyorum en çok. Eşim felaket bi durumda konular karışık ama şuan cinsiyet derdine düştü dr iki kıza benziyor dedi bakalım yarın ne diyecek. Hayırlısıyla bir kız bir erkek olur inş duam bu :) önce sağlık tabi..
Insallah canim.ikiz olduklarini kacinci haftada ogrendin ?
6. haftada kalp atışları ile beraber öğrendim cnm :)

Bulantılarım bitti cnm şükür...aş erme de tatlı yiyorum en çok. Eşim felaket bi durumda konular karışık ama şuan cinsiyet derdine düştü dr iki kıza benziyor dedi bakalım yarın ne diyecek. Hayırlısıyla bir kız bir erkek olur inş duam bu :) önce sağlık tabi..

karışıkken iki oldu şimdi hadi bakalım inşallah gönlünce olur resmindeki gibi tatlış tatlış alırsın kucağına canım :)

karışıkken iki oldu şimdi hadi bakalım inşallah gönlünce olur resmindeki gibi tatlış tatlış alırsın kucağına canım :)
Ah ah inş cnm o günün hayaliyle hayata tutunuyorum zaten :) inş rabbim sana da nasip eder

-

Benim esim cok istiyo ikizimiz olsun.nerdeyse hamileyim diye sevinmedi bile.bitanedir diye :-(

Kızlar bu testte var mı bir bebek :)
Test benim değil bu arada Hoppa

Eklentiler

• IMG-20160408-WA0004.jpg
    IMG-20160408-WA0004.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 56
-

Benim esim cok istiyo ikizimiz olsun.nerdeyse hamileyim diye sevinmedi bile.bitanedir diye :-(
Canim kalp atislarini duydunuz mu? Bi de mide bulantin var mi? Benim mide bulantilarim cok fenaa:(

Canim sen ne yaptin? Ben de seni merak ediyodumm, testte bebek var bence :)
ben umutsuz vaka :) bugun yarın olurum canım. test yapmadım . cunku belirtim yok.
bu test ablamın. daha 4 gunu var ama. ben zorladım yaptı :) sonradan cıktıgı ıcın de bılemedık. belkı buharlasmadır. t nin yeridir filan diye

ben umutsuz vaka :) bugun yarın olurum canım. test yapmadım . cunku belirtim yok.
bu test ablamın. daha 4 gunu var ama. ben zorladım yaptı :) sonradan cıktıgı ıcın de bılemedık. belkı buharlasmadır. t nin yeridir filan diye
Insallah sen de bize hayirlisiyla mujdeli haberi verirsin canim, ben adete 4 gun kala test yapmistim ve negatif cikmisti. Ablan bebis istiyosa insallah vardir.

Insallah sen de bize hayirlisiyla mujdeli haberi verirsin canim, ben adete 4 gun kala test yapmistim ve negatif cikmisti. Ablan bebis istiyosa insallah vardir.
istiyor canım. ilk ayı. daha önce 2 düşük olmuştu. o zamanda ilk aydan kaldı ama.
umarım şimdide öyledir. ve sağlıklıdır tabi en önemlisi.

hayırlısı benım ıcınde. ben 2 ay ara verıcem. dugunler fılan var. kendım denıcem dr suz :)
zaten yumurtlama oluyor. olursa olur olmazsa 2 ay sonra asılama yaptırırcam. bakalım.

Back