2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Kizlar hemen umutsuzluga kapilmayin lutfen.benim sadece bi yumurtam catlamisti simdi hamileyim.iliskiden sonra ayaklarinizi 10 15 dakka yukarda tutmaya calisin.tavsiyem
ah canım bunu da çok kişiden duydum ben de bi denicem bakalım

canım naptın gittin mi doktora ? ben de kpss de bu seneden geçtim nişan düğün falan diyodum sonra bi baktım düğünden hemen önce memurum :) darısı başına
Gittim geldim canim . kist olmamış adet olunca günde iki tane kullan dedi .ilaç bitince gel dedim. Şimdi adeti bekliyorum inşallah fazla uzamaz

Gittim geldim canim . kist olmamış adet olunca günde iki tane kullan dedi .ilaç bitince gel dedim. Şimdi adeti bekliyorum inşallah fazla uzamaz
ee 14 mm olan ne olmuş canım oluşmadan folikül mü çatlamış

saolasin moral oldugun icin tatlim ama aylarca kullanip hamile kalamayanlar var ya oyuzden bende umutlanamiyorum bu aksam catlarsa 20 sinde olmam lazim iste tatlim daha cok var yani ama 10 gun sonra test yaparim heralde insallah hepimiz bi an once kavusuruz yawrularimiza

Valla sormadim canim kiste odaklandim kist var mı dedim yok dedi. Eve gelince sormak aklıma geldi
Ben de artık diğer regl ile baslicam inşallah tabi doktor önce film isteyecek o da var bi ayda öyle boş geçer

valla ben onceki aylarda klomen kullanmadan once 1 saat kaldiriyodum ayaklarimi ne azim yarabbim ama olmadi insallah bu ay olur
İki üç denemede kalan var aşılama oldu iş arkadaşım direk klomeni falan kullanmadan ilk seferde tuttu şükür nasip işi artık

İki üç denemede kalan var aşılama oldu iş arkadaşım direk klomeni falan kullanmadan ilk seferde tuttu şükür nasip işi artık

oyle Allah ol diyecek olucak insallah bigun bizimde bugunumuze sukur hamdolsun saglikliyiz en azindan..hepinizin kandili mubarek olsun canlarim Allah hepimizin gonlune gore versin mubarek gunun hurmetine saglikli hayirli evlatlarimiz olsun tez zamanda insallah dualarimizda birbirimizi unutmayalim..

sağol canım senin de kandilin mübarek olsun öyle sağlıklıyız şükür inşallah sağlıklı evlatlarımız da gelir aramıza

Ben de artık diğer regl ile baslicam inşallah tabi doktor önce film isteyecek o da var bi ayda öyle boş geçer
Film ne zman çekiliyor canm bi zmani var mı ?? Benden istemedi ama bende cektireyim diyorum en azından onunla da ilgili kafamızda soru işareti kalmaz.. Bu arada hayırlı kandiller herkese. Rabbim gönlümüzdeki olanı hayırlı şekilde nasip etsin.hayırlı değilse de hayırlı eylesin inşallah. Dualarda buluşmak ümidiyle..

sana da hayırlı kandiller canım regl başlangıcından ilk 12 gün içinde çekiliyor yani biter bitmez o hafta çekiliyor sanırım

cansin can umut oldun birden:) peki tatlim kacinci ayda hamile kaldin bide klomen+catlatma ignesini kacinci kullanisindi
Ben klomen kullanmadim canim.yanlis hatirlamiyorsam letu diye bi ilacti kullandiktan sinra catlatma ignesi icin gittigimde dr um sol yumurtamin catladigini soyledi.soyledigi gun iliski oldu tuttu anlicagin darisi isteyen herkesin basina.insallah en kisa zamanda guzel haberlerinizi aliriz

Amiiin hepimizin inşallah

Sağol canım senin de kandilin mübarek olsun, nasılsın bebişler nasıl ?
saolasın cnm baya hastaydım ama şimdi biraz daha iyiyim antibiyotik kullanmak zorunda kaldım
Bebekler de iyidir inş yarın kontrolumuz var cnm. dualarını bekleriz :)

saolasın cnm baya hastaydım ama şimdi biraz daha iyiyim antibiyotik kullanmak zorunda kaldım
Bebekler de iyidir inş yarın kontrolumuz var cnm. dualarını bekleriz :)
ayy inşallah mışıl mışıl uyuyolardır canım ikiz annesi en sevdiğimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…