ah canım bunu da çok kişiden duydum ben de bi denicem bakalımKizlar hemen umutsuzluga kapilmayin lutfen.benim sadece bi yumurtam catlamisti simdi hamileyim.iliskiden sonra ayaklarinizi 10 15 dakka yukarda tutmaya calisin.tavsiyem
Gittim geldim canim . kist olmamış adet olunca günde iki tane kullan dedi .ilaç bitince gel dedim. Şimdi adeti bekliyorum inşallah fazla uzamazcanım naptın gittin mi doktora ? ben de kpss de bu seneden geçtim nişan düğün falan diyodum sonra bi baktım düğünden hemen önce memurum :) darısı başına
ee 14 mm olan ne olmuş canım oluşmadan folikül mü çatlamışGittim geldim canim . kist olmamış adet olunca günde iki tane kullan dedi .ilaç bitince gel dedim. Şimdi adeti bekliyorum inşallah fazla uzamaz
Valla sormadim canim kiste odaklandim kist var mı dedim yok dedi. Eve gelince sormak aklıma geldiee 14 mm olan ne olmuş canım oluşmadan folikül mü çatlamış
Canım hoşgeldin ama niye bu umutsuzluk 22 mm yumurta oluşmuş ne güzel bence çok şanslısın sadece yumurtaları büyütmeye çalışanlar var çok yumurta oluşması da çok iyi bişey değil yumurta rezervi için bat ne zaman ?
ah canım bunu da çok kişiden duydum ben de bi denicem bakalım
Ben de artık diğer regl ile baslicam inşallah tabi doktor önce film isteyecek o da var bi ayda öyle boş geçerValla sormadim canim kiste odaklandim kist var mı dedim yok dedi. Eve gelince sormak aklıma geldi
İki üç denemede kalan var aşılama oldu iş arkadaşım direk klomeni falan kullanmadan ilk seferde tuttu şükür nasip işi artıkvalla ben onceki aylarda klomen kullanmadan once 1 saat kaldiriyodum ayaklarimi ne azim yarabbim ama olmadi insallah bu ay olur
İki üç denemede kalan var aşılama oldu iş arkadaşım direk klomeni falan kullanmadan ilk seferde tuttu şükür nasip işi artık
sağol canım senin de kandilin mübarek olsun öyle sağlıklıyız şükür inşallah sağlıklı evlatlarımız da gelir aramızaoyle Allah ol diyecek olucak insallah bigun bizimde bugunumuze sukur hamdolsun saglikliyiz en azindan..hepinizin kandili mubarek olsun canlarim Allah hepimizin gonlune gore versin mubarek gunun hurmetine saglikli hayirli evlatlarimiz olsun tez zamanda insallah dualarimizda birbirimizi unutmayalim..
Sağol canım senin de kandilin mübarek olsun, nasılsın bebişler nasıl ?Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar :) dua edelim birbirimize inşallah.
Film ne zman çekiliyor canm bi zmani var mı ?? Benden istemedi ama bende cektireyim diyorum en azından onunla da ilgili kafamızda soru işareti kalmaz.. Bu arada hayırlı kandiller herkese. Rabbim gönlümüzdeki olanı hayırlı şekilde nasip etsin.hayırlı değilse de hayırlı eylesin inşallah. Dualarda buluşmak ümidiyle..Ben de artık diğer regl ile baslicam inşallah tabi doktor önce film isteyecek o da var bi ayda öyle boş geçer
sana da hayırlı kandiller canım regl başlangıcından ilk 12 gün içinde çekiliyor yani biter bitmez o hafta çekiliyor sanırımFilm ne zman çekiliyor canm bi zmani var mı ?? Benden istemedi ama bende cektireyim diyorum en azından onunla da ilgili kafamızda soru işareti kalmaz.. Bu arada hayırlı kandiller herkese. Rabbim gönlümüzdeki olanı hayırlı şekilde nasip etsin.hayırlı değilse de hayırlı eylesin inşallah. Dualarda buluşmak ümidiyle..
Bu ay cektirecek misin peki geçti mi zman ? Yoksa diğer aya mi kaldisana da hayırlı kandiller canım regl başlangıcından ilk 12 gün içinde çekiliyor yani biter bitmez o hafta çekiliyor sanırım
Ben klomen kullanmadim canim.yanlis hatirlamiyorsam letu diye bi ilacti kullandiktan sinra catlatma ignesi icin gittigimde dr um sol yumurtamin catladigini soyledi.soyledigi gun iliski oldu tuttu anlicagincansin can umut oldun birden:) peki tatlim kacinci ayda hamile kaldin bide klomen+catlatma ignesini kacinci kullanisindi
diğer aya kaldı canım o da belli sayılmaz regl olunca gidicem doktora bakalım ne derseBu ay cektirecek misin peki geçti mi zman ? Yoksa diğer aya mi kaldi
Amiiin hepimizin inşallahBen klomen kullanmadim canim.yanlis hatirlamiyorsam letu diye bi ilacti kullandiktan sinra catlatma ignesi icin gittigimde dr um sol yumurtamin catladigini soyledi.soyledigi gun iliski oldu tuttu anlicagindarisi isteyen herkesin basina.insallah en kisa zamanda guzel haberlerinizi aliriz
saolasın cnm baya hastaydım ama şimdi biraz daha iyiyim antibiyotik kullanmak zorunda kaldımSağol canım senin de kandilin mübarek olsun, nasılsın bebişler nasıl ?
ayy inşallah mışıl mışıl uyuyolardır canım ikiz annesi en sevdiğimdensaolasın cnm baya hastaydım ama şimdi biraz daha iyiyim antibiyotik kullanmak zorunda kaldım
Bebekler de iyidir inş yarın kontrolumuz var cnm. dualarını bekleriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?