İnan biraz önce aklıma geldin canım.elmol ne yapacak acaba kadın doğum kontrolünde yumurtalarına mi baktirsa diye aklımdan gecirdimay bugün 5. gün bitti gerçi öyle bi bekleme günü ne yapsam bu ay kafam bi karışık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnan biraz önce aklıma geldin canım.elmol ne yapacak acaba kadın doğum kontrolünde yumurtalarına mi baktirsa diye aklımdan gecirdimay bugün 5. gün bitti gerçi öyle bi bekleme günü ne yapsam bu ay kafam bi karışık
bu ayı öyle bekliyeyim bir yıl da dolmuş olur tam bi tedavi başlarım artık napayım eşimin testleri var hsg var zaten dahaİnan biraz önce aklıma geldin canım.elmol ne yapacak acaba kadın doğum kontrolünde yumurtalarına mi baktirsa diye aklımdan gecirdim
Hanı ilac kullanmadan doktor kontrolü olabilir diye düşündüm . calisiyosun ama iki uç güne bi gitmek çok zor canim. Dediğin gibi yap hakkında hayırlısı insallahbu ayı öyle bekliyeyim bir yıl da dolmuş olur tam bi tedavi başlarım artık napayım eşimin testleri var hsg var zaten daha
belki cumartesi özele giderim gerçi çok erken oluyor 7. gün haftaya cumartesi giderim tam denk gelir bakalım yumurtalar kendiliğinden ne durumdalar nasıllarHanı ilac kullanmadan doktor kontrolü olabilir diye düşündüm . calisiyosun ama iki uç güne bi gitmek çok zor canim. Dediğin gibi yap hakkında hayırlısı insallah
Aynen canim 14. Günde bi git bakalım nasıl gelisiyolar.tedavi öncesi fikir sahibi olunur en azindanbelki cumartesi özele giderim gerçi çok erken oluyor 7. gün haftaya cumartesi giderim tam denk gelir bakalım yumurtalar kendiliğinden ne durumdalar nasıllar
Sen tekrar ne zaman gidecektin yarın mı ?Aynen canim 14. Günde bi git bakalım nasıl gelisiyolar.tedavi öncesi fikir sahibi olunur en azindan
Ben de merak ediyorum ama haber yokM matmazelyn napti ya aklim onda
Evet canım yarın gidecem ama hiç heves umut kalmadı bende olumsuz sonuçla donecegimi biliyorum. bi an önce adetim gelse de yeniden ilaç kullanayim diyorumSen tekrar ne zaman gidecektin yarın mı ?
Dur canım ya takipte ol 14 mm ye kadar gelmiş yani bunun üzerine gidicen pes etme erken henüzEvet canım yarın gidecem ama hiç heves umut kalmadı bende olumsuz sonuçla donecegimi biliyorum. bi an önce adetim gelse de yeniden ilaç kullanayim diyorum
canım nasılsın??Dur canım ya takipte ol 14 mm ye kadar gelmiş yani bunun üzerine gidicen pes etme erken henüz
İyiyim canım asıl sen nasılsın güzel geciyo mu süreç ?canım nasılsın??
ALLAH iyilik versin bacımİyiyim canım asıl sen nasılsın güzel geciyo mu süreç ?
Güzel olur inşallah canım nasibinALLAH iyilik versin bacım
eh işte geri sayımdayım bekliyom nasip herşey
Gittim canim aynı kalmış bi gelişme yok dedi..doktor söylemedi ama büyük ihtimal liste dönüştü.haftaya çarşamba tekrar çağırdı. Bu ay böyle geçti şimdi gelecek adeti bekliyorum inşallah çok fazla uzamaz.dün canim çok skkindi ((Güzel olur inşallah canım nasibin
@kvsrcrn sen naptin dün gittin mi doktora
Kiste donustu yazacaktimGittim canim aynı kalmış bi gelişme yok dedi..doktor söylemedi ama büyük ihtimal liste dönüştü.haftaya çarşamba tekrar çağırdı. Bu ay böyle geçti şimdi gelecek adeti bekliyorum inşallah çok fazla uzamaz.dün canim çok skkindi ((
Canım hayirlisi bakalım haftaya da git ne çıkacak hemen kesme ümidiGittim canim aynı kalmış bi gelişme yok dedi..doktor söylemedi ama büyük ihtimal liste dönüştü.haftaya çarşamba tekrar çağırdı. Bu ay böyle geçti şimdi gelecek adeti bekliyorum inşallah çok fazla uzamaz.dün canim çok skkindi ((
Bazı sorunlarim da var buda böyle olunca canim çok skldi canim.hayırlısı artık yapacak bisey yokCanım hayirlisi bakalım haftaya da git ne çıkacak hemen kesme ümidi
Başka ne çıktı ki canım ? Bozma moralini hepimiz uğraşıyoruz peşinde napalimBazı sorunlarim da var buda böyle olunca canim çok skldi canim.hayırlısı artık yapacak bisey yok
Benim ailevi meseleler canim yoksa doktor aksi bisey demedi çok sukur.. Mecbur canim gidip gelecez olana kadar .Rabbim sabir versin hepimizeBaşka ne çıktı ki canım ? Bozma moralini hepimiz uğraşıyoruz peşinde napalim