2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Benim ailevi meseleler canim yoksa doktor aksi bisey demedi çok sukur.. Mecbur canim gidip gelecez olana kadar .Rabbim sabir versin hepimize
Tabi moral de çok önemli etkiliyor yumurtayı da inşallah çözersiniz durumu

Kızlar napiosunuz kimseden ses çıkmıyor merak ettim durumları

Bizleri soracak olursak. ayni bea.
4 gun var ama sifir belirti. Adet bekliyorum tedaviyede devam edemicem. Dugun dernek sebebiyle.

Bizleri soracak olursak. ayni bea.
4 gun var ama sifir belirti. Adet bekliyorum tedaviyede devam edemicem. Dugun dernek sebebiyle.
Ay evet yaz da geliyor şimdi düğün dernek cemiyet bitmez bebek soruları başlar

kizlar bende yeni katildim araniza 6 aydir deniyoz olmuyo bu ay ilk defa klomenle catlatma ignesi kullandim dun vuruldu igne dr bakti iki yumurtam olmus sadece biri 9 mm biri 22 mm catlatalim dedi bu aksam baslamam lazim calismalara ama cok umutsuzum klomenle ilk ayda hamile kalanlari pek goremiyorum simdiden moral olarak coktum Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

ah canım işler o kadar yoğun ki sen ne durumdasın ?
Bende bi o kadar bosum canm . kpss ye hazirlanmam gerekiyor ama bu seneden umudunu kestim.calismadim hiç. Öğleden sonra son kez doktora gidecem.gel dedi diye gidiyorum yoksa bunda da umudum yok :)

Hoşgeldin canım umarım herşey gönlünce olur.. Neden umudun yok ki Rabbim ol derse olacak inşallah.bak klomenle ne güzel yum oluşmuş igneni vurulmussun.bende klomen kullandım yumurta 14 mm de kaldı buyumedi.vardır bir hayır artık.inşallah sen hayırlı haberlerle gelirsin

cok saol tatlim kulupte ilk cvbimi senden aldim seni hic unutmicamne biliyim takibime gore 3-4 tane yumurtasi olanlar bile oluyo ya ondan uzuldum biraz o kadar cok hayal kirikligi yasiyoruz ki bu yolda olmicak gibi hissediyorum artik

cok saol tatlim kulupte ilk cvbimi senden aldim seni hic unutmicamne biliyim takibime gore 3-4 tane yumurtasi olanlar bile oluyo ya ondan uzuldum biraz o kadar cok hayal kirikligi yasiyoruz ki bu yolda olmicak gibi hissediyorum artik
Sağol canım 3 4 yumurtası olup olmayan da tek yumurtayla olan da var canim nasip yanı.bol bol dua etmek lazım.benimde ilk klomen tedavimdi olmadı bakalım gelecek aya inşallah. Sen neden klomen kullandin cani.m.bende pko var yumurtlamada ptoblemim var

Kizlar hemen umutsuzluga kapilmayin lutfen.benim sadece bi yumurtam catlamisti simdi hamileyim.iliskiden sonra ayaklarinizi 10 15 dakka yukarda tutmaya calisin.tavsiyem

valla tatlim hormonlarim herseyim normal ben adet duzensizligi icin gittim dr a normal dedi bakti bebek istioz ama 3 aydir olmuyo dedim yumurtan gelismis hemen igne yapalim dedi annemler gelicekti yatili misafir olmaz dedim sonraki ay yumurtlama doneminde yine gittim aktif yumurtan yok dedi o ne demekse gel bidaaki ay ilac baslayalim dedi ben de ancak bu ay gittim tam olarak neyim var onu bile bilmiyom yani

Kizlar hemen umutsuzluga kapilmayin lutfen.benim sadece bi yumurtam catlamisti simdi hamileyim.iliskiden sonra ayaklarinizi 10 15 dakka yukarda tutmaya calisin.tavsiyem

cansin can umut oldun birden:) peki tatlim kacinci ayda hamile kaldin bide klomen+catlatma ignesini kacinci kullanisindi

O ay belki de yeterince gelişmemiştir onun için vermiştir canim.hormonlarında da sıkıntı yokmuş çok güzel. Adetlerin nasıl duzensizdi peki ileriye mi atıyordu erken mj oluyordun

O ay belki de yeterince gelişmemiştir onun için vermiştir canim.hormonlarında da sıkıntı yokmuş çok güzel. Adetlerin nasıl duzensizdi peki ileriye mi atıyordu erken mj oluyordun

ilk denemeye basladigim ay 19 gun gecikti sonraki iki ay da 4-5 gun gecikiyodu cunki her ay bu ay hamile kaldim mi stresi yasiodum hemen olcak diye dusunuyodum cok kolay saniyodum ya hamile kalmayi simdi hic gecikmiyo 2 gun once oluyorum her ay

ilk denemeye basladigim ay 19 gun gecikti sonraki iki ay da 4-5 gun gecikiyodu cunki her ay bu ay hamile kaldim mi stresi yasiodum hemen olcak diye dusunuyodum cok kolay saniyodum ya hamile kalmayi simdi hic gecikmiyo 2 gun once oluyorum her ay
Aynen canim. pkolu olmak da çok zor her ay gecikince acabalar başlıyor. Ne güzel düzelmiş bak inşallah bu ay gelir de bebisin seni bu stresten kurtarır ..aynı sekide hepimiz insallah

Canım hoşgeldin ama niye bu umutsuzluk 22 mm yumurta oluşmuş ne güzel bence çok şanslısın sadece yumurtaları büyütmeye çalışanlar var çok yumurta oluşması da çok iyi bişey değil yumurta rezervi için bat ne zaman ?

Bende bi o kadar bosum canm . kpss ye hazirlanmam gerekiyor ama bu seneden umudunu kestim.calismadim hiç. Öğleden sonra son kez doktora gidecem.gel dedi diye gidiyorum yoksa bunda da umudum yok :)
canım naptın gittin mi doktora ? ben de kpss de bu seneden geçtim nişan düğün falan diyodum sonra bi baktım düğünden hemen önce memurum :) darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…