- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
Yarın hep aklımda olucaksin canım hayırlı nasipler sonuçlar versin rabbimaminn ALLAH razı olsun balım
demk kızı oldu yaa RABBİM oldeyince işte oluyo
canım duanızı esirgemeyin bacınızdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın hep aklımda olucaksin canım hayırlı nasipler sonuçlar versin rabbimaminn ALLAH razı olsun balım
demk kızı oldu yaa RABBİM oldeyince işte oluyo
canım duanızı esirgemeyin bacınızdan
aminnnnnn aminn aminn ALLAH razı olsun güzel bacımdanYarın hep aklımda olucaksin canım hayırlı nasipler sonuçlar versin rabbim
Adet olup bitince geliceksin bakıcaz bütün tetkikler yapılacak dediler bakalım inşaAllah canım.Amin canım inşallah peki sebebi neymiş öğrenebildin mi pıhtılaşma falan var mı bakıldı mı ?
ah canım çok üzüldüm toparlanıp tekrar umutla beklemek lazım hayırlısı olsun hakkımızda ben de 3. gün testlerimi yaptırdım bugün sonuç bekliyorumAdet olup bitince geliceksin bakıcaz bütün tetkikler yapılacak dediler bakalım inşaAllah canım.
Canim çok fazla sknti yok inşallah TSH da dediğin gibi bademciklerden etkilenmiştir. Lh da çok fazla yüksek değil.d vitamine neden baktirmadinkızlar tahlil sonuçlarım
tsh ilginçtir ki çıkmış ama bademciklerim full iltihap etkiliyormuş o
tsh 3.52 ,
lh 10,
fsh 3.5,
prolaktin 22,
estradiol 61,
t3 5,
t4 12,
insülin 13
Bilmiyorum ki canım girmemiş onu sekreter sanırım vardı listede anlamadım vitamin kullanıyorum zaten şuan canım sağlık ocağında da baktırabilirim onlara bi ara lh evet düşmüş sevindim ona ama yine de yüksek tsh boğaz enfeksiyonundan etkileniyomuş öyle okudum ne kadar doğru bilmiyorumCanim çok fazla sknti yok inşallah TSH da dediğin gibi bademciklerden etkilenmiştir. Lh da çok fazla yüksek değil.d vitamine neden baktirmadin
Yine de çok yüksek değil canim bebek için tedaviye bsalrsan düşer inşallah.TSH da ondandur büyük ihtimal.hayirlisiyla düzene girişinde bi an önce baslarsin sende canm. Bende dün 13. Gündü adetin.kontrole gittim biti 14 ml olmuş cars tekrar gel dedi.büyümüşse iğne yaparız dedi.bakalım inşallah buyumustur.ne bilim olursa tek yumurta olacak hiç umudum yok da hayırlısı insallahBilmiyorum ki canım girmemiş onu sekreter sanırım vardı listede anlamadım vitamin kullanıyorum zaten şuan canım sağlık ocağında da baktırabilirim onlara bi ara lh evet düşmüş sevindim ona ama yine de yüksek tsh boğaz enfeksiyonundan etkileniyomuş öyle okudum ne kadar doğru bilmiyorum
öyle deme canım arkadaşım aşılama oldu 23. günde 17.5 ancak oldu yumurta ve tuttu şuan hamileYine de çok yüksek değil canim bebek için tedaviye bsalrsan düşer inşallah.TSH da ondandur büyük ihtimal.hayirlisiyla düzene girişinde bi an önce baslarsin sende canm. Bende dün 13. Gündü adetin.kontrole gittim biti 14 ml olmuş cars tekrar gel dedi.büyümüşse iğne yaparız dedi.bakalım inşallah buyumustur.ne bilim olursa tek yumurta olacak hiç umudum yok da hayırlısı insallah
Eğer buyumemisse yarın doktor bekler mi acaba bi kaç gün daha yoksa beklemenin faydası yok der bırakır mı bilmiyorum :)öyle deme canım arkadaşım aşılama oldu 23. günde 17.5 ancak oldu yumurta ve tuttu şuan hamile
bekler tabiki canım bence 21. güne kadar çağırır bi kontrole daha çünkü bi büyüme var e2 testi yapılıyor mu peki canım takipte o da yumurtanın gelişimiyle ilgili bilgi veriyor yaEğer buyumemisse yarın doktor bekler mi acaba bi kaç gün daha yoksa beklemenin faydası yok der bırakır mı bilmiyorum :)
Yok canım bahsetmedi ondan sadece ultrasonla bakıyor. Bekleyip gorecem artık canim biraz tedirgin davraniyorum takmicam diyorum takmamis halim bu yanı :)bekler tabiki canım bence 21. güne kadar çağırır bi kontrole daha çünkü bi büyüme var e2 testi yapılıyor mu peki canım takipte o da yumurtanın gelişimiyle ilgili bilgi veriyor ya
dur bismillah canım yeni başladın henüz hayırlısıyla devamı güzel olsun ben de bi başlayabilseydimYok canım bahsetmedi ondan sadece ultrasonla bakıyor. Bekleyip gorecem artık canim biraz tedirgin davraniyorum takmicam diyorum takmamis halim bu yanı :)
aminnn canim inşallah..sende başlarsin hayirlisiyla canimm. Şimdi ne gibi bi tedavi uygulanacak sana. Adetten sonra başlanacak dimidur bismillah canım yeni başladın henüz hayırlısıyla devamı güzel olsun ben de bi başlayabilseydim
ah canım valla bi bilsem endokrinoloji ayrı testler istiyor k.doğum daha eşimin testlerini istiyor benim hsg çekilmem lazım onlarla başlayacakaminnn canim inşallah..sende başlarsin hayirlisiyla canimm. Şimdi ne gibi bi tedavi uygulanacak sana. Adetten sonra başlanacak dimi
Bende bu ay olmazsa hsg cektircem canim.doktor söylemedi ama cektircem ben yine de. Eşim de daha gitmedi çok ihmalkarlar ya. Beni hergun cagirsa usenmeden giderim heralde ama erkekler (ah canım valla bi bilsem endokrinoloji ayrı testler istiyor k.doğum daha eşimin testlerini istiyor benim hsg çekilmem lazım onlarla başlayacak
ben gidemiyorum da canım işyerinden dolayı biraz yoğunum şu sıralar adli tatilde ancak rahat olurumBende bu ay olmazsa hsg cektircem canim.doktor söylemedi ama cektircem ben yine de. Eşim de daha gitmedi çok ihmalkarlar ya. Beni hergun cagirsa usenmeden giderim heralde ama erkekler (
Doğru canim ben Çalışmadığım için rahat gidebiliyorum. Bisey sorcam bu progesteron testi ne zman yapiliyo canim bide sağlık ocaklarında yapılıyor mu. Yumurtlama olmuş mu diye yoksa catlamis mi diye bakliyorben gidemiyorum da canım işyerinden dolayı biraz yoğunum şu sıralar adli tatilde ancak rahat olurum