• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

10. Günde gittim canim pt tekrar çağırdı. PCO olanlarda insulin direnci oluyormuş pcolular kullaniyo genelde. Bunu kullanıp da çok hamile kalan var canim. İnşallah işe yarar bende de. İyi bi doktora benziyo hiç olumsuz konuşmuyorlar zaten şu anda büyümesini beklemiyordum dedi..
Benim de pko bana da verilir o zaman ama tedaviye gecemedim ki daha :(

Benim de pko bana da verilir o zaman ama tedaviye gecemedim ki daha :KK43:
Evet canım veriliyomus genelde çok da iyi geliyormuş inşallah bende de işe yarar.. Sana verirler büyük ihtimal. Geçersin tedaviye .daha gelmedi mi rwglin kaç gündür kullaniyosun ilaci

Evet canım veriliyomus genelde çok da iyi geliyormuş inşallah bende de işe yarar.. Sana verirler büyük ihtimal. Geçersin tedaviye .daha gelmedi mi rwglin kaç gündür kullaniyosun ilaci
İlaç bitti beklemeye geçtim hafif leke geldi sanki bakalım bekliyorum devamını inşallah güzel sonuç alırsın canım benim daha endokrinde isim bitmedi

İlaç bitti beklemeye geçtim hafif leke geldi sanki bakalım bekliyorum devamını inşallah güzel sonuç alırsın canım benim daha endokrinde isim bitmedi
İnşallah canım adet gelince baslarsin. Zaten tedaviye. İyi bi doktor buldun mu ozelde

İnşallah canım adet gelince baslarsin. Zaten tedaviye. İyi bi doktor buldun mu ozelde
Bi doktor buldum prof. Bayağı da meşhur biri daha çıkmadım ona ama bebek tedavisinde ona çıkmayı düşünüyorum endokrin bi tamam dese basla tedavine dese

Bi doktor buldum prof. Bayağı da meşhur biri daha çıkmadım ona ama bebek tedavisinde ona çıkmayı düşünüyorum endokrin bi tamam dese basla tedavine dese
. İnsan bi an önce başlamak istiyor canım bi an önce kavuşmak istiyor.hayirlisiyla olsun artık insallaj

. İnsan bi an önce başlamak istiyor canım bi an önce kavuşmak istiyor.hayirlisiyla olsun artık insallaj
Amin inşallah canım burda doktorlar bütün tarama olmadan eşimin testleri rahim filmi hepsi tamamlanmadan tedavi başlamıyor koşturup duruyorum ışte :KK51:

Amin inşallah canım burda doktorlar bütün tarama olmadan eşimin testleri rahim filmi hepsi tamamlanmadan tedavi başlamıyor koşturup duruyorum ışte :KK51:
Benimki su anda rahim filminden bahsetmedi canım. Eşimden de istedi ama gittiği hastanede yapmamislar. İhmal ediyor biraz işte başka hastaneye de randevu almadı hala

Kızlar ben regl oldum sonunda :KK73:

Merhaba arkadaşlar bende bu ay tedaviye basliycam tüm tahlillerimi yaptırdım pazartesi doktorumla görüsücem.İnsallah herşey yolunda gider.

Merhaba arkadaşlar bende bu ay tedaviye basliycam tüm tahlillerimi yaptırdım pazartesi doktorumla görüsücem.İnsallah herşey yolunda gider.
Merhaba canım hoşgeldin tahlillerin nasıl çıktı ne tedavisiyle başlıyorsun ?

Mrb kızlar ben ocakta düşük yaptim kurtaj oldum 6+5 ken.. Bu ay denedik tekrar çok umutluydum çünkü daha oncekinde çok rahat hamile kalmistim yine kalirim diye düşündüm reglime 5 gün kala kanamam basladi adet oldum acaba kurtajdan dolayi mi böyle oldu anlamadim başına böyle birşey gelen var mi? :KK43:

Hosbulduk canim prolaktinim çok şükür yukselmemis ki önceden yüksekti ilaçla düştü şükür hsg de tek tarafta tıkanıklık çıktı ilaçla açıldı amh 1.20 çıktı bana düşük geldi ama doktorum ne diycek bakalim.Pazartesi nasıl bir tedavi önerecek belli olucak insallah.

Hosbulduk canim prolaktinim çok şükür yukselmemis ki önceden yüksekti ilaçla düştü şükür hsg de tek tarafta tıkanıklık çıktı ilaçla açıldı amh 1.20 çıktı bana düşük geldi ama doktorum ne diycek bakalim.Pazartesi nasıl bir tedavi önerecek belli olucak insallah.
Prolaktin sorunu var benim de canım daha önce 20 16 falan di son iki ayda 53 ve 122 çıktı :( senin nasıldı nasıl düştü canım

Back