Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım zaten doktor takibindesin çatlamış olduğunda bir hafta içinde yapılıyor o test yumurta kalitesi için 10 üzeri olması çok iyi kabul ediliyor 5 üzeri de iyi sayılıyor amaDoğru canim ben Çalışmadığım için rahat gidebiliyorum. Bisey sorcam bu progesteron testi ne zman yapiliyo canim bide sağlık ocaklarında yapılıyor mu. Yumurtlama olmuş mu diye yoksa catlamis mi diye bakliyor
Anladım canım hayırlısı insalllah. Umarım herşey gonlumuzce olur hayirlisiylacanım zaten doktor takibindesin çatlamış olduğunda bir hafta içinde yapılıyor o test yumurta kalitesi için 10 üzeri olması çok iyi kabul ediliyor 5 üzeri de iyi sayılıyor ama
canım yazdıklarını okudumda benım doktor tsh la bogaz iltıhabının alakası yok demıstı kı senınde cok yuksel dııl ya 5.nuzerı sıkıntı bnm en son 2,39 du ıyı dedı doktorcanım zaten doktor takibindesin çatlamış olduğunda bir hafta içinde yapılıyor o test yumurta kalitesi için 10 üzeri olması çok iyi kabul ediliyor 5 üzeri de iyi sayılıyor ama
yaa ben sanki öyle okumuştum canım ya anti tpo ya da tsh etkiliniyomuş diye okumuştum benim de hiç böyle çıkmazdı 2,5 altındaydı o kaça çıkmış aman biri düşer öbürü çıkar prolaktin de hiçbişey yapmadım 122 den 22 ye düştü şükürcanım yazdıklarını okudumda benım doktor tsh la bogaz iltıhabının alakası yok demıstı kı senınde cok yuksel dııl ya 5.nuzerı sıkıntı bnm en son 2,39 du ıyı dedı doktor
prolaktın tamamen psıkolojık benım arkadasın aksamdan sabaha dustu ya 1 gecedeyaa ben sanki öyle okumuştum canım ya anti tpo ya da tsh etkiliniyomuş diye okumuştum benim de hiç böyle çıkmazdı 2,5 altındaydı o kaça çıkmış aman biri düşer öbürü çıkar prolaktin de hiçbişey yapmadım 122 den 22 ye düştü şükür
kesinlikle öyle canım anladım artık yani bu kadar stresin içinde fırladı ama stresim öyle azalmış değil biraz daha sakin işte durumlar demekki çok etkiledi üstelik o kadar uykusuz gittim ki sabah tahlile tüh dedim yine yüksek çıkacak en olmadı yorgunluk uykusuzluk etkiler dedim öyle olmadıprolaktın tamamen psıkolojık benım arkadasın aksamdan sabaha dustu ya 1 gecede
Sabirsiz61 ece323 edosko Martle F flower world 289289 N nerdeyim masalbb @sumeyyefatma kızlaaaaaar nerdesiniz nasılsınız son durumlarınız nedir kaçırdığım bişey varsa gelin tekrar anlatın banaa
ay sorma canım benim yumurtlamadan haberim yokmuş ben regl değilsen kesin hamile kalırsın aman çok dikkatli olmak lazım sanıyodumyok canım ben adet olmuştum 1 gün gecikmeli olarak bu ay akışına bırakmaya karar verdim ay sonu tsh ilacım bitmiş olacak eğerki regl olursam 3. günü hormon testi tekrarlayacağım bakalım ilaç etki etmiş mi...
açıkçası hemen hamile kalırım sanıyordum ama o işler öyle kolay değilmiş görmüş olduk :)
Sabirsiz61 ece323 edosko Martle F flower world 289289 N nerdeyim masalbb @sumeyyefatma kızlaaaaaar nerdesiniz nasılsınız son durumlarınız nedir kaçırdığım bişey varsa gelin tekrar anlatın banaa
hadi bakalım sen de bendensin nisan ayına bakıcaz bakalım benim regl bu defa kaç günde gelecekd.kontrol hapım bugun bitiyor inşallah kistlerim ermiştir canım yaaa
önümüzdeki maçlara bakacaz artık , hamişler bize bol bol dua etsin :)
ben buralardayım.. yogun ısler nedenıyle cok gıremedım :) yeni bat 8 nisan =)Sabirsiz61 ece323 edosko Martle F flower world 289289 N nerdeyim masalbb @sumeyyefatma kızlaaaaaar nerdesiniz nasılsınız son durumlarınız nedir kaçırdığım bişey varsa gelin tekrar anlatın banaa
benim yoğun işler de fena yeni batlar nisan ayı daha toparlayamadım inşallah sıradaki batın 10 ay sonra olurben buralardayım.. yogun ısler nedenıyle cok gıremedım :) yeni bat 8 nisan =)
Canimm merhabalar yeni hamisler varsa Rabbim saglikla kucaklarini almaya nasip etsim bizlerede tez zamanda o duyguyu yasatsin insallah :) benim yeni bat 23 nisan :) bakamiyorum buraya pek etiket yapmasan ruhum duymayacak kendi topigimdeyim kafasini uzatip bi bakinayim diyen olursa beklerim gayet keyifli gidiyor cok opuyorum senideSabirsiz61 ece323 edosko Martle F flower world 289289 N nerdeyim masalbb @sumeyyefatma kızlaaaaaar nerdesiniz nasılsınız son durumlarınız nedir kaçırdığım bişey varsa gelin tekrar anlatın banaa
Maşallah aktif topik :) olsun bizi de unutmaaa inşallah bu ay sende hamis etiket olursunCanimm merhabalar yeni hamisler varsa Rabbim saglikla kucaklarini almaya nasip etsim bizlerede tez zamanda o duyguyu yasatsin insallah :) benim yeni bat 23 nisan :) bakamiyorum buraya pek etiket yapmasan ruhum duymayacak kendi topigimdeyim kafasini uzatip bi bakinayim diyen olursa beklerim gayet keyifli gidiyor cok opuyorum senide
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...stenmeyen-batlara-geri-sayim.907545/page-1415
Insallah canim hep beraberrrr :))Maşallah aktif topik :) olsun bizi de unutmaaa inşallah bu ay sende hamis etiket olursun
ay sorma canım benim yumurtlamadan haberim yokmuş ben regl değilsen kesin hamile kalırsın aman çok dikkatli olmak lazım sanıyodum
Aynen öyle ne yapsam ne tedavi olsam kür mü yapsam kafalar allak bullaksorma yaa aynen evlendikten 2 ay sonra şüpheli bir ilişki durumu olmuştu ama önemsememiştim regl gecikince acaip panik oldum henüz çok yeni olduğumuz için hazır olmadığımız için istemiyorduk stresten 4-5 gün kadar gecikmişti. ama sanıyorum ben o ilişkiden hamile hemen kalıvercem. nerdeeee!!! şimdi baksana tonlarca şey biliyoruz bildikçe kafamız karışıyor karıştıkça da stres oluyoruz.