• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Benim ilk degerim 78 di canim sonra ilacla 0.17 ye dustu simdiki tahlilde 4.3 cikti. Yanliz ben degerim dusunce bir daha ilac kullanmamistim simdiki doktorum tekrar yukselme ihtimali olabileceginden yeniden tahlil yaptirmami istemişti,sükür iyi seviyede suan.

Son düzenleme:
Inşallah canim hepimiz güzel haberlerimizi alırız ,paylasiriz bu amh degeri beni cok dusunduruyor insallah sorun yoktur.

Kızlarnormalde yarın adet günüm ama dün kahverengi damla damla lekelenme tarzında açık kahverengiye çalan bir renkte kanamam var bugün 2.günüm hala devam ediyor var mı benim durumumda tecrübeli anne adayları bana yardımcı olun kafayı yicem. Yarın adet tarihim acaba adetim gelir mi endişeliyim. Bu yerleşme kanaması mı acaba??

Kızlar benim de sabahtan beri sulu sulu pembe geliyor hiç böyle baslamamisti regl :KK64: bakalım daha neler gorucez

Hayırlısı canım diyecek söz olmuyor sözün bittiği yer... Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize inşaAllah..
Amin canım inşallah peki sebebi neymiş öğrenebildin mi pıhtılaşma falan var mı bakıldı mı ?

Merhaba kızlar bugün doktorumla görüştüm çok şükür tahlillerde sıkıntı yokmuş. Adet olunca tekrar gelmemi istedi,ilaç vereceğini söyledi.Inşallah herşey yolunda gider.

Merhaba kızlar bugün doktorumla görüştüm çok şükür tahlillerde sıkıntı yokmuş. Adet olunca tekrar gelmemi istedi,ilaç vereceğini söyledi.Inşallah herşey yolunda gider.
Merhaba canım ne güzel tahlil kısmını güzel gecirmissin ben uğraşıyorum :( inşallah güzel neticeler alırsın

Napalim canım regl sonunu bekliyoruz yeni çalışmalar için :KK51: sen nasılsın nasıl gidiyor tüp bebek işlemleri ?
hm sonunda oldun he çok şükür hadi inşş bunun arkası bebiş olur canım
benmde yarın transverim 5 yumdan sadece 2 tane kaldı
yarın 2 si konacak çok hayacnlıyım balımm

hm sonunda oldun he çok şükür hadi inşş bunun arkası bebiş olur canım
benmde yarın transverim 5 yumdan sadece 2 tane kaldı
yarın 2 si konacak çok hayacnlıyım balımm
Hadi hayırlısı olsun canım benim tüp bebek olan arkadaşım iki tane koyuldu hep kanamalı geçti biri malesef düştü ama hep hastanede yattı kanamadan beş altı aya kadar nerdeyse çok şükür kalan tutundu şimdi kocaman kız oldu akıllı bişey sana da nasip olsun inşallah güzel sonuçlar al hiç stres yapma

Hadi hayırlısı olsun canım benim tüp bebek olan arkadaşım iki tane koyuldu hep kanamalı geçti biri malesef düştü ama hep hastanede yattı kanamadan beş altı aya kadar nerdeyse çok şükür kalan tutundu şimdi kocaman kız oldu akıllı bişey sana da nasip olsun inşallah güzel sonuçlar al hiç stres yapma
aminn ALLAH razı olsun balım
demk kızı oldu yaa RABBİM oldeyince işte oluyo
canım duanızı esirgemeyin bacınızdan :KK68:

Back