- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dostineks mi kullandin sen de benim bi anda firladi doktor bu dalgalanmalar yumurtlamani baskiliyor dediBenim ilk degerim 78 di canim sonra ilacla 0.17 dustu simdiki tahlilde 4.3 cikti.
İnşallah darısı başımaEvet canim düşünce bırakmıştım ama yeniden olcturmemi istemişti doktorum.
Düşük olmuş canım ağrıyla acile geldim. Yatış verdiler araştıracaklar bakalım hayırlısı...Sevindim canım o zaman dinlenip dikkat ederek gecireceksin bu zamanı
Ay canım ya çok geçmiş olsun böyle olunca da ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten çok üzülüyorumDüşük olmuş canım ağrıyla acile geldim. Yatış verdiler araştıracaklar bakalım hayırlısı...
valla tabloyu bi düzenlemem gerekiyor canım herkese bi soralım bakalımkızlar bende regl oldum dün yeni bat 24/04 eğer güncellemek istersen @elmol canm
Hayırlısı canım diyecek söz olmuyor sözün bittiği yer... Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize inşaAllah..Ay canım ya çok geçmiş olsun böyle olunca da ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten çok üzülüyorum
M matmazelyn senin durumun nasıl canım ?
Amin canım inşallah peki sebebi neymiş öğrenebildin mi pıhtılaşma falan var mı bakıldı mı ?Hayırlısı canım diyecek söz olmuyor sözün bittiği yer... Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize inşaAllah..
Merhaba canım ne güzel tahlil kısmını güzel gecirmissin ben uğraşıyorum inşallah güzel neticeler alırsınMerhaba kızlar bugün doktorumla görüştüm çok şükür tahlillerde sıkıntı yokmuş. Adet olunca tekrar gelmemi istedi,ilaç vereceğini söyledi.Inşallah herşey yolunda gider.
Napalim canım regl sonunu bekliyoruz yeni çalışmalar için sen nasılsın nasıl gidiyor tüp bebek işlemleri ?napıyonuz bakim kızlarrrr
hm sonunda oldun he çok şükür hadi inşş bunun arkası bebiş olur canımNapalim canım regl sonunu bekliyoruz yeni çalışmalar için sen nasılsın nasıl gidiyor tüp bebek işlemleri ?
Hadi hayırlısı olsun canım benim tüp bebek olan arkadaşım iki tane koyuldu hep kanamalı geçti biri malesef düştü ama hep hastanede yattı kanamadan beş altı aya kadar nerdeyse çok şükür kalan tutundu şimdi kocaman kız oldu akıllı bişey sana da nasip olsun inşallah güzel sonuçlar al hiç stres yapmahm sonunda oldun he çok şükür hadi inşş bunun arkası bebiş olur canım
benmde yarın transverim 5 yumdan sadece 2 tane kaldı
yarın 2 si konacak çok hayacnlıyım balımm
aminn ALLAH razı olsun balımHadi hayırlısı olsun canım benim tüp bebek olan arkadaşım iki tane koyuldu hep kanamalı geçti biri malesef düştü ama hep hastanede yattı kanamadan beş altı aya kadar nerdeyse çok şükür kalan tutundu şimdi kocaman kız oldu akıllı bişey sana da nasip olsun inşallah güzel sonuçlar al hiç stres yapma