- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
alınan kan tahlilinin üzerinde barkod nosu olabilirkızlar bir şey sorucam. ablam sonuc ogrenıcekte. sağlık ocagına dun vermıstı kan. tsh ıcın.
kayıt no dıyor. onu bılmıyormus :) ne ola o numara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alınan kan tahlilinin üzerinde barkod nosu olabilirkızlar bir şey sorucam. ablam sonuc ogrenıcekte. sağlık ocagına dun vermıstı kan. tsh ıcın.
Canim ben sağlık ocağında verdigimde bana bi numara vermişlerdi onunla bakmistim . eğer barkot vermislerse ondaki bütün numaraları denemiştim öyle açılmıştı :)kızlar bir şey sorucam. ablam sonuc ogrenıcekte. sağlık ocagına dun vermıstı kan. tsh ıcın.
Yaa klomene rağmen yine de gelmeyebiliyor öyle mi ? Yine o kadar sure bekleyemem valla canm. Takip yaptırıp ona gore catltma ister heraldeyok canım sen takip ettir ilaçtan sonra büyümeye göre de çatlatma iğnesi olursun zaten lh yüksek çatlama olmuyor bizde ya iğneni de olursun kendi haline bırakma bence ben bi ay öyle yaptım 55. gün regl zor geldi
söyliyeyim bakim oyle denesın varsa. tskCanim ben sağlık ocağında verdigimde bana bi numara vermişlerdi onunla bakmistim . eğer barkot vermislerse ondaki bütün numaraları denemiştim öyle açılmıştı :)
kesinlikle hiç boşuna bekleme kendi kendine de çatlayabilir ama doktor baksın gerektiği yerde de çatlatma iğnesi devreye girsin canım senin tüplerine bakılmış mıydı tıkanıklık falan yok dimi ?Yaa klomene rağmen yine de gelmeyebiliyor öyle mi ? Yine o kadar sure bekleyemem valla canm. Takip yaptırıp ona gore catltma ister heralde
Yok canim baktirmadim. Ama bu ay olmazsa ona da baktitmayi dusunuyorumkesinlikle hiç boşuna bekleme kendi kendine de çatlayabilir ama doktor baksın gerektiği yerde de çatlatma iğnesi devreye girsin canım senin tüplerine bakılmış mıydı tıkanıklık falan yok dimi ?
önemli canım o da tıkalı olduktan sonra bütün tedavi boşa gitmiş oluyorYok canim baktirmadim. Ama bu ay olmazsa ona da baktitmayi dusunuyorum
Aynen canim inşaallah onda bi sorun çıkmaz daönemli canım o da tıkalı olduktan sonra bütün tedavi boşa gitmiş oluyor
İnşallah artık o da sorunlu çıkarsa naparım bilmem cumartesiye ben de özele sıra aldım ya gidicem bi konuşucam doktorla güzelce testler bitince de özelde devam ederim iyi bi doktor bulayım daAynen canim inşaallah onda bi sorun çıkmaz da
Kötüyü dusunmeyelim canim biz tedavimizi olup dua edelim ve çok fazla kafa yormayalim inşallah. Bi tanıdık vardı 28 yaşlarında kız. Bebeği olmamış doktora gitti menapoza giriyosun hiç vakit kaybetmeden tüp bebek yapalım demişler. Cerrahpaşa tip fak ne gitmiş endokrinle birlikte tedaviye başladı ve kısa bi surede ilk aşılama ile ikizlere hamile su an. Rabbim ol derse olur canimİnşallah artık o da sorunlu çıkarsa naparım bilmem cumartesiye ben de özele sıra aldım ya gidicem bi konuşucam doktorla güzelce testler bitince de özelde devam ederim iyi bi doktor bulayım da
aynı ben :) 28 yaşındayım menopoz değil çok şükür ama endokrinolojinin ellerindeyim şuan onun nesi varmış ki ? troid prolaktin kortizol falan ben de her çeşit varKötüyü dusunmeyelim canim biz tedavimizi olup dua edelim ve çok fazla kafa yormayalim inşallah. Bi tanıdık vardı 28 yaşlarında kız. Bebeği olmamış doktora gitti menapoza giriyosun hiç vakit kaybetmeden tüp bebek yapalım demişler. Cerrahpaşa tip fak ne gitmiş endokrinle birlikte tedaviye başladı ve kısa bi surede ilk aşılama ile ikizlere hamile su an. Rabbim ol derse olur canim
Canim ablamin arkadaşı kendisi . ablam anlattı bana da . umutsuzluğa düşmeyim diye. Çünkü doktorlar çok olumsuz konuşmuşlar ve su an ikizlere hamile :) hastalığının içeriğini pek bilmiyorum canim. Sadece adet olduktan sonra hiç ilaçsız olmuyormuş adetiniaynı ben :) 28 yaşındayım menopoz değil çok şükür ama endokrinolojinin ellerindeyim şuan onun nesi varmış ki ? troid prolaktin kortizol falan ben de her çeşit var
anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda bize de nasip olsun inşallah :)Canim ablamin arkadaşı kendisi . ablam anlattı bana da . umutsuzluğa düşmeyim diye. Çünkü doktorlar çok olumsuz konuşmuşlar ve su an ikizlere hamile :) hastalığının içeriğini pek bilmiyorum canim. Sadece adet olduktan sonra hiç ilaçsız olmuyormuş adetini
Ay berekete gel hergün güzel haberler inşallah güzel sonuçlar al canım çok sevindim resim at bize de bekliyorum haberleriniCanlarrr aksam evde gebelik testi yaptim pozitif cikti, hemen acile kosup kan verdim, sonuc bekliyorum ne olur dua edinnnn
Merhabalar canim. Ne tedavisi oluyosun sorunun neMerhaba kizlar..Bende tedavi oluyorum. Allah herkese hayirli evlat nasip etsin..
Merhaba canım hoşgeldin amin inşallah ne tedavisi görüyorsun ?Merhaba kizlar..Bende tedavi oluyorum. Allah herkese hayirli evlat nasip etsin..
Çıkmadı mı canım sonuç merakla bekliyoruzCanlarrr aksam evde gebelik testi yaptim pozitif cikti, hemen acile kosup kan verdim, sonuc bekliyorum ne olur dua edinnnn
Cikti canim Allahima bin sukur ki hamileyim, 122 cikti beta hcgÇıkmadı mı canım sonuç merakla bekliyoruz