• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Tebrikler canım benim burada haber alınca kendim gibi seviniyorum gözlerim doluyor mutluluktan Rabb'im tüm isteyenlerle birlikte bana da nasip eder inşallah...
Allah razi olsun canim benim, yüce Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah hayirlisiyla.

Cikti canim Allahima bin sukur ki hamileyim, 122 cikti beta hcg
Hayırlı evlat olsun inşallah canım :)))))
Bize biraz sürecini anlatsana musait bi zamanda ne zamandır istiyorsun ekstra uyguladigin bişey var miydi ?

Benimde yumurtalıklarda kis vardı tedavisi bitti şu anda adetim 3 gün gecikti doktor tahlil istedi 4.72 çıktı. Doktor ne hamilesin nede değilsin diyebilirim sınırda bi sonuç dedi bir hafta sonra tekrar tahlil verecem inşaAllah vardır kızlar banada dua edin lütfen (:

Benimde yumurtalıklarda kis vardı tedavisi bitti şu anda adetim 3 gün gecikti doktor tahlil istedi 4.72 çıktı. Doktor ne hamilesin nede değilsin diyebilirim sınırda bi sonuç dedi bir hafta sonra tekrar tahlil verecem inşaAllah vardır kızlar banada dua edin lütfen :-)
İnşallah senden de güzel haberler alırız canım yumurtalık kisti derken pko mu vardı ?

İnşallah senden de güzel haberler alırız canım yumurtalık kisti derken pko mu vardı ?
Canim sende doktora gitmemekte ısrar ediyorsun dimi . benim durumuma düşmeni istemem hamile olmadigina emin olduktan sonra doktora git derim ben boşuna bekledim o kadar ay

Pko demedi canım kist var dedi sadece iki ay takip etti soğan suyu iç dedi doğum kontrol hapı verdi ondan sonraki adetim gününde oldu. Şimdi gecikti inşaAllah kist tekrarlamamıştır :(

Canim sende doktora gitmemekte ısrar ediyorsun dimi . benim durumuma düşmeni istemem hamile olmadigina emin olduktan sonra doktora git derim ben boşuna bekledim o kadar ay
Canım cumartesi gününe randevu aldım ;)

Hayırlı evlat olsun inşallah canım :)))))
Bize biraz sürecini anlatsana musait bi zamanda ne zamandır istiyorsun ekstra uyguladigin bişey var miydi ?
Canim 1.5 yillik evliyim hemen hemen ve ilk kez hamile kaldim, esimin sperm sayisi ve haraketligi cok dusuktu, asilama bile denemeyin direk tup yapin demisti bi dr. Baska doktora gittik bir dizi ilac ve igne tedavisi gordu esim. Beraberinde keciboynuzu kuru, özü vs vs yaptik, beslenmeye dikkat etmeye calistik. Bende de adet duzensizligi vardi, adet araliklarim cok uzayabiliyodu, gecen ay prolaktinim 53 cikmisti, dostinex kullandim, klomen de kullandim, adetimin 2. yarisindan itibaren de duphaston kullandim, bu arada b12 icin de dodex vermisti doktorum. Haftada 1 vurunuyodum onu da. Bu ay olmazsa rahim filmi cektirecektim, dr dan randevumu almistim, hatta 2 gun pedle dolastim adet olurum diye :) Allahima bin sukur, insallah sorunsuz devam eder hamileligim, Allahim size de nasip etsin insallah.

Bu arada gecen ay asilama denedik tutmamisti, bu ay normal oldu :)

Canim 1.5 yillik evliyim hemen hemen ve ilk kez hamile kaldim, esimin sperm sayisi ve haraketligi cok dusuktu, asilama bile denemeyin direk tup yapin demisti bi dr. Baska doktora gittik bir dizi ilac ve igne tedavisi gordu esim. Beraberinde keciboynuzu kuru, özü vs vs yaptik, beslenmeye dikkat etmeye calistik. Bende de adet duzensizligi vardi, adet araliklarim cok uzayabiliyodu, gecen ay prolaktinim 53 cikmisti, dostinex kullandim, klomen de kullandim, adetimin 2. yarisindan itibaren de duphaston kullandim, bu arada b12 icin de dodex vermisti doktorum. Haftada 1 vurunuyodum onu da. Bu ay olmazsa rahim filmi cektirecektim, dr dan randevumu almistim, hatta 2 gun pedle dolastim adet olurum diye :) Allahima bin sukur, insallah sorunsuz devam eder hamileligim, Allahim size de nasip etsin insallah.
Amin canım inşallah güzel sağlıklı devam eder kucağına alırsın yavrunu benim eşim henüz testlerini yaptırmadı ama benim adet döngülerim uzadı prolaktin yüksek çıktı :( bu dostineksi kullanıp hamile kalan da çok yaa bakalım darısı başıma diyelim canım benim bide pko var ya o da düşündürmüyo değil

Amin canım inşallah güzel sağlıklı devam eder kucağına alırsın yavrunu benim eşim henüz testlerini yaptırmadı ama benim adet döngülerim uzadı prolaktin yüksek çıktı :KK43: bu dostineksi kullanıp hamile kalan da çok yaa bakalım darısı başıma diyelim canım benim bide pko var ya o da düşündürmüyo değil
Canim bende de var pko, hic kafana takma, hepsinin cozumu var, iyi bi dr bul tedavini ol, insallah mutlu sona ulasirsinn.

Back