• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Canim inofolic kullaniyodum o iyi geliyodu bana, son gittigim dr pko demedi.
bu inofolic combi olan mı canım biraz pahalı galiba ben de düşündüm onu kullanmayı benim de önemli bi kistin yok dedi ama lh sadece yüksek o da pko demek ya

bu inofolic combi olan mı canım biraz pahalı galiba ben de düşündüm onu kullanmayı benim de önemli bi kistin yok dedi ama lh sadece yüksek o da pko demek ya
30 tane poset var icinde 25 tl civari galiba canim.

TEBRİK EDERİM ALLAH KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH BEBEĞİNİZİ TESTİ BAT TARİHİ GECTİKTEN SONRA MI YAPTINIZ BİKAÇ GÜN KALARAKTAN MI
Tam bat tarihinde yaptı canım senin kaç günün var ?

Olsun canım çok da pahalı değil kullanayim ben onu dodex iğneyi senelerdir oluyorum ama aksatiyorum çok da :KK43: inşallah fayda görürüm ben de
Insallah canim insallah, inofolic gunde 2 kullanabilirsin, bi de ac karna icersen daha etkili olur.

Insallah canim insallah, inofolic gunde 2 kullanabilirsin, bi de ac karna icersen daha etkili olur.
tamam canım dediğin şekilde uygulucam mutlaka muhtemelen bana da dostineks verilir inşallah işe yarar d vitamini b12 derken gelsin kilolar vermeye çalışırken artık napalım ;)

Arkadaşlar bugün adetin 4. Günü doktora gittim yarın klomene baslicam inşallah. Ayın 25 inde de kontrole gel dedi. Takip yapacak olgunlasirsa yumlar iğne yaparız dedi. Günde bir tane verdi klomen. Eğer cevap vermezse gelecek ay günde iki tane veririm dedi. Bende durumlar boyle

Arkadaşlar bugün adetin 4. Günü doktora gittim yarın klomene baslicam inşallah. Ayın 25 inde de kontrole gel dedi. Takip yapacak olgunlasirsa yumlar iğne yaparız dedi. Günde bir tane verdi klomen. Eğer cevap vermezse gelecek ay günde iki tane veririm dedi. Bende durumlar boyle
hadi hayırlısı olsun canım başladın sonunda he ;)

Ben 1.5 yıldır evliyim normalde adetlerim hep düzenliydi evlendikten sonra düzensizlik ortaya cıktı polikistik over teşhisi konuldu ve 6 ay korunduk 3 ayı dogum kontrol haplarıyla daha sonrasından bir var bir yok denildi hormon testlerim defalarca bakılmasına ragmen normal cıktı daha sonrasından pco degilsin dediler ama ara kanamalarım oluyordu uzun süren normal adet gibi bakıldıgında ultrasonla hep temiz dediler ve 9 ay önce kimyasal gebelik yaşadım daha sonrasından yılda 3 4 kez ara kanama yasıyordum.en son ultrason görüntümde multikistik yapılar izlendi en son 15 subatta rahim içini tanımak için doktorum probe küretaj yaptı ve patoloji tanım proliferatifendometriyum denildi eşim 9 yıl öncevarikosel ameliyatı oldu her sene tekrar sperm kalitesine bakılmıs ve sperm sayısı ve canlı sperm miktarı oldukca iyiymiş gectigimiz ay yenilendi.simdi bana rahim filmiçektirmem gerektigini söylediler ve onun için reglimi bekliyorum yasım 25 bu adetim kürtajdan sonrası oldugu için ne zaman gelir bilmiyorum kürtajdan sonra doktorum korunmayın dedi olma ihtimali yüksekmiş ve gecen ay adetime göre 4 gün gecti ama düzensiz oldugu için bilemiyorum kızlar bana dua edin rabbim isteyen herkese versin inşallah hayırlı iyi doktorlar cıkarsın karsımızada

Ve bebişlerinin haberlerini alan herkesede sağlıkla sıhhatle kucagınıza alın inşallah ben uzun zamandır okuyorum ama yeni kayıt oldum sayılır. Güzel haberler alalım inşallah

Ben 1.5 yıldır evliyim normalde adetlerim hep düzenliydi evlendikten sonra düzensizlik ortaya cıktı polikistik over teşhisi konuldu ve 6 ay korunduk 3 ayı dogum kontrol haplarıyla daha sonrasından bir var bir yok denildi hormon testlerim defalarca bakılmasına ragmen normal cıktı daha sonrasından pco degilsin dediler ama ara kanamalarım oluyordu uzun süren normal adet gibi bakıldıgında ultrasonla hep temiz dediler ve 9 ay önce kimyasal gebelik yaşadım daha sonrasından yılda 3 4 kez ara kanama yasıyordum.en son ultrason görüntümde multikistik yapılar izlendi en son 15 subatta rahim içini tanımak için doktorum probe küretaj yaptı ve patoloji tanım proliferatifendometriyum denildi eşim 9 yıl öncevarikosel ameliyatı oldu her sene tekrar sperm kalitesine bakılmıs ve sperm sayısı ve canlı sperm miktarı oldukca iyiymiş gectigimiz ay yenilendi.simdi bana rahim filmiçektirmem gerektigini söylediler ve onun için reglimi bekliyorum yasım 25 bu adetim kürtajdan sonrası oldugu için ne zaman gelir bilmiyorum kürtajdan sonra doktorum korunmayın dedi olma ihtimali yüksekmiş ve gecen ay adetime göre 4 gün gecti ama düzensiz oldugu için bilemiyorum kızlar bana dua edin rabbim isteyen herkese versin inşallah hayırlı iyi doktorlar cıkarsın karsımızada
Canım hoşgeldin aynı senin gibi benim de multipil kistler çıktı çok önemli değil dedi doktor kist görünümü için ama hormonlar pko malesef benim de evlendikten sonra düzenin bozuldu mayısta bir yıl olacak evleneli hakkımızda hayırlısı daha eşim tahlil verecek benim de mayısta rahim filmim var bir yıl dolunca bakalım dedi doktor şimdilik bekliyoruz gerçi boşuna zaten problem var :(

Canım hoşgeldin aynı senin gibi benim de multipil kistler çıktı çok önemli değil dedi doktor kist görünümü için ama hormonlar pko malesef benim de evlendikten sonra düzenin bozuldu mayısta bir yıl olacak evleneli hakkımızda hayırlısı daha eşim tahlil verecek benim de mayısta rahim filmim var bir yıl dolunca bakalım dedi doktor şimdilik bekliyoruz gerçi boşuna zaten problem var :KK43:
Hosbulduk tatlım Bizimde mayısta 2 yılımız olcak ve yorucu bir sürec rahmi tanımak için küretajda oldum işte bakalım bu ay olmazsa adet olunca film cektircem ona göre doktor bi tanıyım rahmini tedaviye başlayalım ama hiç gerekte kalmayabilir dedi. Benim adetlerim hep düzenli olurdu evlendim bozuldu siz nekadardır kotunmuyorsunuz tatlım

Back