- 21 Ocak 2016
- 2.413
- 2.982
- 83
Ben bi anneyimmmmmm 76.5 alllahhhmmmmm
Tebrikler gözünaydın sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah taze anne :) bize de bol bol dua et...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bi anneyimmmmmm 76.5 alllahhhmmmmm
Çok güzel fikir canım zaten dört gözle herkes bekliyor bi haberValla yarın gidip bakkm bi bebişeee :)
elmol bi pasta yaptırcam üzerine ... Ailesi bekleyin ben geliyorum yazdrcm herkezide yemeğe öağırcam akşam annem kayannam kayınlarım filan yemekten sonra getircm pastayı :)))))
Bişe dcm şimdi bnımkı gec döllnme dıye değer bu kadar az ?Çok güzel fikir canım zaten dört gözle herkes bekliyor bi haber
Arkadaşım ilk defa yaptırdı bugün güzel haberi aldık nasip kısmet işi o da bi tedavi canımMerhaba arkadaşlar aşılama öneriyor musunuz. İhtimal düşük deniliyor bu ay hsg çekincem çok korkuyorum
Bunu söylemek için iki gün sonraki değere bakılmalı ama bence öyleBişe dcm şimdi bnımkı gec döllnme dıye değer bu kadar az ?
Bu kimyasal gebelk filan değildir dimi?Bunu söylemek için iki gün sonraki değere bakılmalı ama bence öyle
Ben yarın doktora gıdcm ama ordada kan yapacaklar ? Yarına yükselrmiBunu söylemek için iki gün sonraki değere bakılmalı ama bence öyle
En sağlıklı cevap perşembe günü yapılacak testle olur canım bu kimyasal denen şey malesef öyle anlasiliyormus dualarim seninle öyle olduğuna inanmak istemiyorumBu kimyasal gebelk filan değildir dimi?
Bi miktar yükselmesi gerekir sanırım 90 100 çıkmalıBen yarın doktora gıdcm ama ordada kan yapacaklar ? Yarına yükselrmi
Hadi gözün aydın bakalım güzel haberlerle gelecek misinBende bugün adet oldum cuma günü doktora gidecem klomene başlıcaz.. İnşallah faydasını gorurumm
3. Günü testini yaptirayim mi canim. Hatta benim vitaminlere falan bakilmadi onlara da baktirayim diyorum. Diğer hormonlarda değişme olmuş mu ogrenirimHadi gözün aydın bakalım güzel haberlerle gelecek misin
Sagol canim rabbim en kisa zamanda sanada nasip eder insallahHayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah
Tabi canım tedaviden önce tüm taramani yaptir derim mutlaka bak bende çıkmayan kalmadı bebek olmaz böyle olsa da düşük riski büyük önce onlar düzelecek3. Günü testini yaptirayim mi canim. Hatta benim vitaminlere falan bakilmadi onlara da baktirayim diyorum. Diğer hormonlarda değişme olmuş mu ogrenirim
Amin inşallah tüm isteyenlereSagol canim rabbim en kisa zamanda sanada nasip eder insallah