• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Valla yarın gidip bakkm bi bebişeee :)

elmol elmol bi pasta yaptırcam üzerine ... Ailesi bekleyin ben geliyorum yazdrcm herkezide yemeğe öağırcam akşam annem kayannam kayınlarım filan yemekten sonra getircm pastayı :)))))
Çok güzel fikir canım zaten dört gözle herkes bekliyor bi haber ;)

Merhaba arkadaşlar aşılama öneriyor musunuz. İhtimal düşük deniliyor bu ay hsg çekincem çok korkuyorum

Merhaba arkadaşlar aşılama öneriyor musunuz. İhtimal düşük deniliyor bu ay hsg çekincem çok korkuyorum
Arkadaşım ilk defa yaptırdı bugün güzel haberi aldık nasip kısmet işi o da bi tedavi canım

Bende bugün adet oldum cuma günü doktora gidecem klomene başlıcaz.. İnşallah faydasını gorurumm

Hadi gözün aydın bakalım güzel haberlerle gelecek misin
3. Günü testini yaptirayim mi canim. Hatta benim vitaminlere falan bakilmadi onlara da baktirayim diyorum. Diğer hormonlarda değişme olmuş mu ogrenirim

3. Günü testini yaptirayim mi canim. Hatta benim vitaminlere falan bakilmadi onlara da baktirayim diyorum. Diğer hormonlarda değişme olmuş mu ogrenirim
Tabi canım tedaviden önce tüm taramani yaptir derim mutlaka bak bende çıkmayan kalmadı bebek olmaz böyle olsa da düşük riski büyük önce onlar düzelecek

Back