Dusuk riski olması TSH dan mi anlaşılıyor canim ?Tabi canım tedaviden önce tüm taramani yaptir derim mutlaka bak bende çıkmayan kalmadı bebek olmaz böyle olsa da düşük riski büyük önce onlar düzelecek
Tsh prolaktin vitaminler hepsi önemliDusuk riski olması TSH dan mi anlaşılıyor canim ?
Benim vitaminleri de baktirmam lazım. Lh dışında diğerleri normaldi deTsh prolaktin vitaminler hepsi önemli
Nasıldı canım değerler unuttum benim herşey bozuk çıktı malumBenim vitaminleri de baktirmam lazım. Lh dışında diğerleri normaldi de
Sahi mi ne güzell.. aşılamada yüzde 10 falan diye duydum da o şans bizi bulur mu acaba diye sormadan edemedim. Bir de devlet karşılamadığı zaman ücretleri ne civarda acaba. Ćok pahalı değildir umarımArkadaşım ilk defa yaptırdı bugün güzel haberi aldık nasip kısmet işi o da bi tedavi canım
fiyatları hiç bilmiyorum canım ama ilaçlar sanırım biraz pahalı bin tlyi buluyor galibaSahi mi ne güzell.. aşılamada yüzde 10 falan diye duydum da o şans bizi bulur mu acaba diye sormadan edemedim. Bir de devlet karşılamadığı zaman ücretleri ne civarda acaba. Ćok pahalı değildir umarım
Anladım cnm ben ikinci bebek için uğraşıyorum o yüzden devlet karşılamıyor. Ama bin lira ise iyi yinede. Çok uçuk değil mecburen deneyeceğiz.fiyatları hiç bilmiyorum canım ama ilaçlar sanırım biraz pahalı bin tlyi buluyor galiba
aşılamada şans %15 diyolar ama bu arada ilişki de öneriyolar bu şekilde şans çok daha artıyorAnladım cnm ben ikinci bebek için uğraşıyorum o yüzden devlet karşılamıyor. Ama bin lira ise iyi yinede. Çok uçuk değil mecburen deneyeceğiz.
canım dun doktora gıttım tshm duzelmıs hersey duzelmıs cok sukur 3 haftadır kullanıyorum ılacı tsh 0,0087 den 2,39 a cıkmıs cok sukur doktor ılacı bıraktı düzelmıssın dedıTsh prolaktin vitaminler hepsi önemli
ay canım ne güzel bak bi ilaçla toparladın benim tsh normal çıkıyor istediğimiz değerde dedi doktor ama haşimato var gebelikte ilaç başlıcaz dedi şu an problemim prolaktin ve kortizol sonra da tabi lh var ona da sıra gelecek artıkcanım dun doktora gıttım tshm duzelmıs hersey duzelmıs cok sukur 3 haftadır kullanıyorum ılacı tsh 0,0087 den 2,39 a cıkmıs cok sukur doktor ılacı bıraktı düzelmıssın dedı
LH YI KOLAY HALLEDERLER CANIM YA DIGERLERI HALLOLSUNDAay canım ne güzel bak bi ilaçla toparladın benim tsh normal çıkıyor istediğimiz değerde dedi doktor ama haşimato var gebelikte ilaç başlıcaz dedi şu an problemim prolaktin ve kortizol sonra da tabi lh var ona da sıra gelecek artık
beni en çok o korkutuyor desem lh çatlama yok demek ya yumurtlama da yok canımı o da sıkıyorLH YI KOLAY HALLEDERLER CANIM YA DIGERLERI HALLOLSUNDA
canım zaten hemen hemen herkes yumurtlama olsun dıe klomen kullanıyor çatlatma ıcınde ıgne onun çözumu var yanı basıt olarak.beni en çok o korkutuyor desem lh çatlama yok demek ya yumurtlama da yok canımı o da sıkıyor
inşallah o aşamalara geleyim decanım zaten hemen hemen herkes yumurtlama olsun dıe klomen kullanıyor çatlatma ıcınde ıgne onun çözumu var yanı basıt olarak.
TSH 2.80 fsh 3.92 e2 48 prolaktin 17 lh 18 . böyle canimNasıldı canım değerler unuttum benim herşey bozuk çıktı malum
tamam canım geriye dönük baktım bence sende vitamin takviyesiyle klomen başlanırTSH 2.80 fsh 3.92 e2 48 prolaktin 17 lh 18 . böyle canim
Yanında catlatma iğnesi isteyim mi yoksa ilk ay kendi haline mi birakım canimtamam canım geriye dönük baktım bence sende vitamin takviyesiyle klomen başlanır
Ben bu ay dianeyi boşuna kullandım sanki . hormonlarini düzene sokar dedi lh dışında çok fazla sknti yoktu .lh i da duzenlemez zaten. Neyse artık doktorun dediğine uyacam mecburtamam canım geriye dönük baktım bence sende vitamin takviyesiyle klomen başlanır
yok canım sen takip ettir ilaçtan sonra büyümeye göre de çatlatma iğnesi olursun zaten lh yüksek çatlama olmuyor bizde ya iğneni de olursun kendi haline bırakma bence ben bi ay öyle yaptım 55. gün regl zor geldiYanında catlatma iğnesi isteyim mi yoksa ilk ay kendi haline mi birakım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?