2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Tabi canım tedaviden önce tüm taramani yaptir derim mutlaka bak bende çıkmayan kalmadı bebek olmaz böyle olsa da düşük riski büyük önce onlar düzelecek
Dusuk riski olması TSH dan mi anlaşılıyor canim ?

Arkadaşım ilk defa yaptırdı bugün güzel haberi aldık nasip kısmet işi o da bi tedavi canım
Sahi mi ne güzell.. aşılamada yüzde 10 falan diye duydum da o şans bizi bulur mu acaba diye sormadan edemedim. Bir de devlet karşılamadığı zaman ücretleri ne civarda acaba. Ćok pahalı değildir umarım

Sahi mi ne güzell.. aşılamada yüzde 10 falan diye duydum da o şans bizi bulur mu acaba diye sormadan edemedim. Bir de devlet karşılamadığı zaman ücretleri ne civarda acaba. Ćok pahalı değildir umarım
fiyatları hiç bilmiyorum canım ama ilaçlar sanırım biraz pahalı bin tlyi buluyor galiba

Anladım cnm ben ikinci bebek için uğraşıyorum o yüzden devlet karşılamıyor. Ama bin lira ise iyi yinede. Çok uçuk değil mecburen deneyeceğiz.
aşılamada şans %15 diyolar ama bu arada ilişki de öneriyolar bu şekilde şans çok daha artıyor

Tsh prolaktin vitaminler hepsi önemli
canım dun doktora gıttım tshm duzelmıs hersey duzelmıs cok sukur 3 haftadır kullanıyorum ılacı tsh 0,0087 den 2,39 a cıkmıs cok sukur doktor ılacı bıraktı düzelmıssın dedı

canım dun doktora gıttım tshm duzelmıs hersey duzelmıs cok sukur 3 haftadır kullanıyorum ılacı tsh 0,0087 den 2,39 a cıkmıs cok sukur doktor ılacı bıraktı düzelmıssın dedı
ay canım ne güzel bak bi ilaçla toparladın benim tsh normal çıkıyor istediğimiz değerde dedi doktor ama haşimato var gebelikte ilaç başlıcaz dedi şu an problemim prolaktin ve kortizol sonra da tabi lh var ona da sıra gelecek artık

LH YI KOLAY HALLEDERLER CANIM YA DIGERLERI HALLOLSUNDA

beni en çok o korkutuyor desem lh çatlama yok demek ya yumurtlama da yok canımı o da sıkıyor
canım zaten hemen hemen herkes yumurtlama olsun dıe klomen kullanıyor çatlatma ıcınde ıgne onun çözumu var yanı basıt olarak.

canım zaten hemen hemen herkes yumurtlama olsun dıe klomen kullanıyor çatlatma ıcınde ıgne onun çözumu var yanı basıt olarak.
inşallah o aşamalara geleyim de
bu ay senden güzel haberler alırız artık tsh ı hallettiğine göre şuan bi sorun kalmamış oluyor inşallah

kızlar bir şey sorucam. ablam sonuc ogrenıcekte. sağlık ocagına dun vermıstı kan. tsh ıcın.
kayıt no dıyor. onu bılmıyormus :) ne ola o numara.

tamam canım geriye dönük baktım bence sende vitamin takviyesiyle klomen başlanır
Ben bu ay dianeyi boşuna kullandım sanki . hormonlarini düzene sokar dedi lh dışında çok fazla sknti yoktu .lh i da duzenlemez zaten. Neyse artık doktorun dediğine uyacam mecbur

Yanında catlatma iğnesi isteyim mi yoksa ilk ay kendi haline mi birakım canim
yok canım sen takip ettir ilaçtan sonra büyümeye göre de çatlatma iğnesi olursun zaten lh yüksek çatlama olmuyor bizde ya iğneni de olursun kendi haline bırakma bence ben bi ay öyle yaptım 55. gün regl zor geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…