• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Ben bi anneyimmmmmm 76.5 alllahhhmmmmm
ay bugün ne güzel haberler alıyorum ben böyle yaa maşallah size çok sevindim canım nasıl da geç döllendi ama seninki ay çok mutlu oldum canım benim hayırlı evlat olsun inşallah :KK200::anneadayı::nazar::KK68:

Bilemedm ya kaç haftalık kiii
Sağlıklı olsun canım iki gün sonra test tekrarlanır doktor o zaman net konuşur keyfini çıkar ekledim seni tabloya hamis ne bereketli topik gelen hamile :)))

Anl

anldm 11 şunat ilk günm yarına randevu aldm gerçi giderim yarın bi bakalım eşime söylesem mi şimdi yanılma payı varmı
4 hafta 4 gunluk=)canım bhcg yanılmaz var dıyorsa vardır=)ama bence kesen olussun bebısı gör öyle söle herkese kesın emın olursun

CANIMM COK SEVINDIM HAYIRLI OLSUN SEN ZATEN COK EMINDIN=) EN SON ADET TARIHINDEN BU YANA NE KADAR GECTIYSE BEBISTE O KADARDIR 6 GUNUM GECIO DEMISSIN 5 HAFTALIK BEBIS
ay evet nasıl emindi kendinden ama M matmazelyn bi insan kendini bu kadar tanır ben hiçbişey bilmiyomuşum meğer

Valla yarın gidip bakkm bi bebişeee :)

elmol elmol bi pasta yaptırcam üzerine ... Ailesi bekleyin ben geliyorum yazdrcm herkezide yemeğe öağırcam akşam annem kayannam kayınlarım filan yemekten sonra getircm pastayı :)))))

ay evet nasıl emindi kendinden ama M matmazelyn bi insan kendini bu kadar tanır ben hiçbişey bilmiyomuşum meğer
Bebeğimmm üzme beni ya inş allahım sana da verecek ben gerçekten de emindim hamile olduguma hissediyordum ya birşey oldumu karnımı tutuyordm filn dün gece resmen karnımı tutarak uyudm eşim diyo sabah karnın mı ağrıyordu tüm gece karnını tuttun filan

Back