- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
Tebrik ederimm, darisi basimiza insallah :))Ben bi anneyimmmmmm 76.5 alllahhhmmmmm
Gecende negatifti galiba acaba gec dollenme mi oldu? Adet gunun muydu gecende yaptirdiginda?Ben bi anneyimmmmmm 76.5 alllahhhmmmmm
Adetimden 1 hafta önceydi ay boşverin şimdi kaç haftalık anneyim ben şimdi benım cocugum kaç haftalıkGecende negatifti galiba acaba gec dollenme mi oldu? Adet gunun muydu gecende yaptirdiginda?
ay bugün ne güzel haberler alıyorum ben böyle yaa maşallah size çok sevindim canım nasıl da geç döllendi ama seninki ay çok mutlu oldum canım benim hayırlı evlat olsun inşallahBen bi anneyimmmmmm 76.5 alllahhhmmmmm
canım bence iki haftalıkAdetimden 1 hafta önceydi ay boşverin şimdi kaç haftalık anneyim ben şimdi benım cocugum kaç haftalık
Amiiin Allah duysun sesini canımmay bugün ne güzel haberler alıyorum ben böyle yaa maşallah size çok sevindim canım nasıl da geç döllendi ama seninki ay çok mutlu oldum canım benim hayırlı evlat olsun inşallah
Bilemedm ya kaç haftalık kiiicanım bence iki haftalık
Sağlıklı olsun canım iki gün sonra test tekrarlanır doktor o zaman net konuşur keyfini çıkar ekledim seni tabloya hamis ne bereketli topik gelen hamile :)))Bilemedm ya kaç haftalık kiii
hahahah :) herkese süpriz yapcm şimdiSağlıklı olsun canım iki gün sonra test tekrarlanır doktor o zaman net konuşur keyfini çıkar ekledim seni tabloya hamis ne bereketli topik gelen hamile :)))
CANIMM COK SEVINDIM HAYIRLI OLSUN SEN ZATEN COK EMINDIN=) EN SON ADET TARIHINDEN BU YANA NE KADAR GECTIYSE BEBISTE O KADARDIR 6 GUNUM GECIO DEMISSIN 5 HAFTALIK BEBISHahahahah
hahahah :) herkese süpriz yapcm şimdi
Ama 76.5 değerCANIMM COK SEVINDIM HAYIRLI OLSUN SEN ZATEN COK EMINDIN=) EN SON ADET TARIHINDEN BU YANA NE KADAR GECTIYSE BEBISTE O KADARDIR 6 GUNUM GECIO DEMISSIN 5 HAFTALIK BEBIS
Canim adet zamaninda 4 haftalik oluyor, adetini kac gun gectiyse 4 hafta o kadar gunlukBilemedm ya kaç haftalık kiii
OLABILIR 20-7300 ARASI 5NCI HAFTA ICIN NORMAL DEGERLER CANIM DOKTORA GITTIGINDEDE SON ADET TARIHINI BAZ ALICAKAma 76.5 değer
anldm 11 şunat ilk günm yarına randevu aldm gerçi giderim yarın bi bakalım eşime söylesem mi şimdi yanılma payı varmıOLABILIR 20-7300 ARASI 5NCI HAFTA ICIN NORMAL DEGERLER CANIM DOKTORA GITTIGINDEDE SON ADET TARIHINI BAZ ALICAK
4 hafta 4 gunluk=)canım bhcg yanılmaz var dıyorsa vardır=)ama bence kesen olussun bebısı gör öyle söle herkese kesın emın olursunAnl
anldm 11 şunat ilk günm yarına randevu aldm gerçi giderim yarın bi bakalım eşime söylesem mi şimdi yanılma payı varmı
ne planlıyosun canım ?Hahahahah
hahahah :) herkese süpriz yapcm şimdi
ay evet nasıl emindi kendinden ama M matmazelyn bi insan kendini bu kadar tanır ben hiçbişey bilmiyomuşum meğerCANIMM COK SEVINDIM HAYIRLI OLSUN SEN ZATEN COK EMINDIN=) EN SON ADET TARIHINDEN BU YANA NE KADAR GECTIYSE BEBISTE O KADARDIR 6 GUNUM GECIO DEMISSIN 5 HAFTALIK BEBIS
Bebeğimmm üzme beni ya inş allahım sana da verecek ben gerçekten de emindim hamile olduguma hissediyordum ya birşey oldumu karnımı tutuyordm filn dün gece resmen karnımı tutarak uyudm eşim diyo sabah karnın mı ağrıyordu tüm gece karnını tuttun filanay evet nasıl emindi kendinden ama M matmazelyn bi insan kendini bu kadar tanır ben hiçbişey bilmiyomuşum meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?