• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

:KK51: inşallah canım. sen sımdı ne yapıyosun. kaldı mı test fılan
Ben şimdi yurt dışından gelecek ilacı bekliyorum onunla yapılacak test var bide ankaraya gidecek test var onun da kabı gelmemiş onu bekliyorum

Ben şimdi yurt dışından gelecek ilacı bekliyorum onunla yapılacak test var bide ankaraya gidecek test var onun da kabı gelmemiş onu bekliyorum
en azından ıcın rahat etmıs olacak. bır sorun varsa da . caresıne bakılır. boyle belirsiz beklemek kötü cunku :KK14:

en azından ıcın rahat etmıs olacak. bır sorun varsa da . caresıne bakılır. boyle belirsiz beklemek kötü cunku :KK14:
Valla sacimin teli beyazlasa nedenini arastiracaklar bana öyle geliyor :D bakalım neler çıkacak bi ilaca tedaviye gecseydim

Üzüldüm adına neyden dolayı olmuş peki o
galiba ovulasyon dönemi dışında bir zamanda olup tutunamamış oluyormuş. o da kesin değil gerçi çünkü o dönem doktora gitmemiştim. bizim durumumuz biraz üzücü zaten, eşimin morfoloji çok düşük ve anomali de yüksek :(

Merhabalar arkadaslar bende 5 aylik evliyim bebek istiyoruz ama simdiye kadar tık yok daha erken diyo herkes ama bakalim umarim Rabbim verir.. Hastaligima 3 gun var 5 10 gundur kasik agrisi ve gogus agrisi cekiyorum bakalim nolcak hayirlisi insallahhhhh Rabbim hepimizin gonlune gore versin

Kizlaaaar ilk üç dört dakika böyle oldu tam seviniyodum yok artık diyodum git gide kayboldu test yeri beni yine yanılttı :(
IMAG0639_1.jpg

Ay ne.diye cikiyo bu cizgiler
Sinir bozuyoooo
Sorma benim zaten hep bi çıkar farklı markalar denedim iki taneden birinde hep bi çizgi çıkar hemen ama ilk defa kayboldu çok şaşırdım başta basbayagi belliydi az bekliyim daha koyu olacak mi dedim on dkka sonra falan git gide kayboldu çok sinirdi

Sorma benim zaten hep bi çıkar farklı markalar denedim iki taneden birinde hep bi çizgi çıkar hemen ama ilk defa kayboldu çok şaşırdım başta basbayagi belliydi az bekliyim daha koyu olacak mi dedim on dkka sonra falan git gide kayboldu çok sinirdi
Anaaaam o ne öyleee

galiba ovulasyon dönemi dışında bir zamanda olup tutunamamış oluyormuş. o da kesin değil gerçi çünkü o dönem doktora gitmemiştim. bizim durumumuz biraz üzücü zaten, eşimin morfoloji çok düşük ve anomali de yüksek :KK43:
Saçma ama geç döllenme de oluyor ona bakarsan geçmiş olsu bu arada cankm

Back