2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Kızlaaaar yeni batları yazarsak ekleyeyim liste düzenlensin yavaş yavaş nisan ayı listesi haline gelecek sanırım

nasılsın canım ? hamilelik nasıl geçiyor eşin çocuk konusunda tereddütlüyken iki tane geliyo
İyiyim cnm çok şükür eşimi hiç sorma büyük sorunlar yaşadık şimdi iyi kontrol için gün sayıyor bebeklere bişiler diyor karnıma başını koyup sonra 3 umuzun arasında diyor yeni alıştı yani. Ama ben kırgınım baya oralı olmuyorum :))

Eşimin ofstym bnde bugun ara ara sancı gırıyor onun yanındayken girdi demin kalk kalk hastnye gdk dıyo adam doğuracam sanıyo heralde hahahahha :) ay cok mutluyum ya inşallah Allahım yüzümü kara çıkarmaz

Evet bi ara seni gerçekten isyan ettirmişti neredeyse şimdi acısını çıkar bol bol nazlan canım

Eşimin ofstym bnde bugun ara ara sancı gırıyor onun yanındayken girdi demin kalk kalk hastnye gdk dıyo adam doğuracam sanıyo heralde hahahahha :) ay cok mutluyum ya inşallah Allahım yüzümü kara çıkarmaz
ay sen bide hamiş olursan bilemiyorum ilgiler alakalar çok iyi yaa ne mutlu sana gözünün içine bakılıyor hayırlısıyla güzel sonuç da gelsin :))

ay sen bide hamiş olursan bilemiyorum ilgiler alakalar çok iyi yaa ne mutlu sana gözünün içine bakılıyor hayırlısıyla güzel sonuç da gelsin :))
Ay bırak kötü ya dün düğün vardı süslendim püslendim topuklu gıydrtmedı adam zorla kavga ettım artık giymek için bi ton laf etti

Ay bırak kötü ya dün düğün vardı süslendim püslendim topuklu gıydrtmedı adam zorla kavga ettım artık giymek için bi ton laf etti
ayyy arkadaşımdan haber aldım beta 66 hamişşşşşşş çok şükür senden de güzel haberler gelsin inşallah

Ay hadi inşallah ara ara sol tarafıma sancı gırıyor ama 6 gün oldu bugun ben hamıleyım kesın ya
İnşallah canım bu kadar gecikme normal görünmüyor baksana hiç aksamayan döngüde

Cihazdan sonuç geldi yazıyor ama detay göstermiyor birde daha onaylanmamış onu bekliyprım kalbim ağzımda
onay bekliyor diyo yani onaylanınca sonuç yazacaktır hadi sende güzel haber patlat inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…