nasılsın canım ? hamilelik nasıl geçiyor eşin çocuk konusunda tereddütlüyken iki tane geliyoGüzel haberlerinizi bekliyoruz teyzoş lar. Çifter çifter ins :)
İyiyim cnm çok şükür eşimi hiç sorma büyük sorunlar yaşadık şimdi iyi kontrol için gün sayıyor bebeklere bişiler diyor karnıma başını koyup sonra 3 umuzun arasında diyor yeni alıştı yani. Ama ben kırgınım baya oralı olmuyorum :))nasılsın canım ? hamilelik nasıl geçiyor eşin çocuk konusunda tereddütlüyken iki tane geliyo
Evet bi ara seni gerçekten isyan ettirmişti neredeyse şimdi acısını çıkar bol bol nazlan canımİyiyim cnm çok şükür eşimi hiç sorma büyük sorunlar yaşadık şimdi iyi kontrol için gün sayıyor bebeklere bişiler diyor karnıma başını koyup sonra 3 umuzun arasında diyor yeni alıştı yani. Ama ben kırgınım baya oralı olmuyorum :))
ay sen bide hamiş olursan bilemiyorum ilgiler alakalar çok iyi yaa ne mutlu sana gözünün içine bakılıyor hayırlısıyla güzel sonuç da gelsin :))Eşimin ofstym bnde bugun ara ara sancı gırıyor onun yanındayken girdi demin kalk kalk hastnye gdk dıyo adam doğuracam sanıyo heralde hahahahha :) ay cok mutluyum ya inşallah Allahım yüzümü kara çıkarmaz
Ay bırak kötü ya dün düğün vardı süslendim püslendim topuklu gıydrtmedı adam zorla kavga ettım artık giymek için bi ton laf ettiay sen bide hamiş olursan bilemiyorum ilgiler alakalar çok iyi yaa ne mutlu sana gözünün içine bakılıyor hayırlısıyla güzel sonuç da gelsin :))
ayyy arkadaşımdan haber aldım beta 66 hamişşşşşşş çok şükür senden de güzel haberler gelsin inşallahAy bırak kötü ya dün düğün vardı süslendim püslendim topuklu gıydrtmedı adam zorla kavga ettım artık giymek için bi ton laf etti
Ay hadi inşallah ara ara sol tarafıma sancı gırıyor ama 6 gün oldu bugun ben hamıleyım kesın yaayyy arkadaşımdan haber aldım beta 66 hamişşşşşşş çok şükür senden de güzel haberler gelsin inşallah
İnşallah canım bu kadar gecikme normal görünmüyor baksana hiç aksamayan döngüdeAy hadi inşallah ara ara sol tarafıma sancı gırıyor ama 6 gün oldu bugun ben hamıleyım kesın ya
Ay valla bilmiyorum ya ama umutluyum sanki yani senceeeeİnşallah canım bu kadar gecikme normal görünmüyor baksana hiç aksamayan döngüde
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallahKizlar bu gun doktora gittim.5 haftalik hamileyim.darisi basiniza insallah.rabbim kucagima almayi nasip eder insallah
canım çıkmadı mı hala sonuç ?Ay hadi hayırlı olsunnnn darısı bana bende kan verdm bgun bakacaz artk
Cihazdan sonuç geldi yazıyor ama detay göstermiyor birde daha onaylanmamış onu bekliyprım kalbim ağzımdacanım çıkmadı mı hala sonuç ?
onay bekliyor diyo yani onaylanınca sonuç yazacaktır hadi sende güzel haber patlat inşallahCihazdan sonuç geldi yazıyor ama detay göstermiyor birde daha onaylanmamış onu bekliyprım kalbim ağzımda
Sonucu alana kadar kalpten gitmezsem eğeronay bekliyor diyo yani onaylanınca sonuç yazacaktır hadi sende güzel haber patlat inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?