- 14 Haziran 2014
- 70
- 25
- 88
Inşallah ben senden bekliyorum ben sanırım o iyi haberi hiç veremicem...Güzel haberler beklıyorum :)
Öyle düşünme bak benım gunum hiç geçmez gunum geçti sevndm test yaptm negatf çözemedm ne iştrInşallah ben senden bekliyorum ben sanırım o iyi haberi hiç veremicem...
Benim de gecikmez hiç bende o yüzden ümitlendim hemen hemen bütün belirtileri de yaşadım eğer regl olursam tek bi ihtimal var o da üstüne görme ama sanmiyorummm.. biliyordum aslında ben ama konduramadim her ay olduğu gibi.. yine eşime hasta olddum mu dicem ben şimdi nasıl dicem çok mutsuzum ...Öyle düşünme bak benım gunum hiç geçmez gunum geçti sevndm test yaptm negatf çözemedm ne iştr
Canımmmm Allah tam umudunu kaybettiğinde sana bir umut verir öyle deme inşallah bu ay ikimizde anne olacaz :)Benim de gecikmez hiç bende o yüzden ümitlendim hemen hemen bütün belirtileri de yaşadım eğer regl olursam tek bi ihtimal var o da üstüne görme ama sanmiyorummm.. biliyordum aslında ben ama konduramadim her ay olduğu gibi.. yine eşime hasta olddum mu dicem ben şimdi nasıl dicem çok mutsuzum ...
Benim de gecikmez hiç bende o yüzden ümitlendim hemen hemen bütün belirtileri de yaşadım eğer regl olursam tek bi ihtimal var o da üstüne görme ama sanmiyorummm.. biliyordum aslında ben ama konduramadim her ay olduğu gibi.. yine eşime hasta olddum mu dicem ben şimdi nasıl dicem çok mutsuzum ...
Ağzından bal damlıyor canimmm ama işte sonuç ortada. Neyse artık başka aya kalır Allah en hayırlı zamanda versin hepimize inşallah ne diyimCanımmmm Allah tam umudunu kaybettiğinde sana bir umut verir öyle deme inşallah bu ay ikimizde anne olacaz :)
Ay bak sinirimi bozdun ha adet oldun mu sen?A
Ağzından bal damlıyor canimmm ama işte sonuç ortada. Neyse artık başka aya kalır Allah en hayırlı zamanda versin hepimize inşallah ne diyim
Benim esimde öyle üzülme diyor ama yinede biliyorum çok üzülüyor...Sanirim hiç yumutlrtlama falanda hesaplamamak lazım gelişi güzel olsa tutucak sanirim.. hayırlısı hepimiz hakkında. . Ben kirmizilari gördüm sanırım inşallah sen gormezsin..Bende kendimden önce hep ona Nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum zatenbenden daha çok üzülüyor çünkü belli etmiyor ama başım ağrısa "acaba!?!?" Diyip sırıtıyor...dur bakalım daha kırmızıları görmeden pes etmek yok :)
Kahverengi gibibhafif kırmızı bir akıntı geldi ama hissediyorum devamı gelicek yerleşme kanaması falan değil bence..Ay bak sinirimi bozdun ha adet oldun mu sen?
Hım kaç gun gectı?Kahverengi gibibhafif kırmızı bir akıntı geldi ama hissediyorum devamı gelicek yerleşme kanaması falan değil bence..
3 oldu bugunle beraberHım kaç gun gectı?
Anladm canm tamam yrın haber beklıyrm sendn3 oldu bugunle beraber
Yok canım gelen giden test tekrarladım onda da bişey yok
Inşallah iyi bir haber veririmcanım dua et kesilsin yaaa bebiş istiyorum benAnladm canm tamam yrın haber beklıyrm sendn
kıyamam canım gecmıs olsun benımde bı kaybım var 9 haftalık ama o pıhtılasmadan dolayı kalbı durdu.banada hamıle kalırsan kontrolde kalcan dedı endokrınolı doktorum ılac ne kullanıosun propycil mi3 hafta 4 günlüktü Canım minnacıktı yani...ve işin kötüsü endokrinoloji doktorum uyarmadı bu konuda hamile kalabilirsin sıkıntı yok dedi ama tutunamadı bebeğim tsh dan şimdi ilaç dozumu düşürdük tsh normale dönsün diye...inşallah ikimizde kavuşuruz meleklerimize...
kıyamam canım gecmıs olsun benımde bı kaybım var 9 haftalık ama o pıhtılasmadan dolayı kalbı durdu.banada hamıle kalırsan kontrolde kalcan dedı endokrınolı doktorum ılac ne kullanıosun propycil mi
amın canım allahım kımseye vermesın ama pıhtılasmayı ıhmal etme gıt yaptır cok duyuyorum herkeste cıkıyor.pıhtılasma sonucları zaten 1 ayda cıkıyor.Euthyrox kullanıyorum canım...pıhtılaşma düşünmemiz için 9-10 haftalık olması gerekiyordu dedi test falan da istemedi ama bir daha gittiğime isteyeceğim ona da bakılsın...sana da çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın...
Hayırlısı olsun canım bu ay nasip olur inşallahKızlar kötü haber. .. kırmızılar geldi benim umutlar bidahaki aya kaldı. Insallah diğer bekleyen herkesin meleği karnindadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?