2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Canım belirtilerin tutuyo daha önce gecikir miydi ?
Çok nadir olur gecikmem..bayadir olmuyor 28 günde bir olurum. evlendigim ilk aylar olmuştu suan 7 aylık evliyim. Sanki adet oldum gibi hissediyorum lavaboya bi gidiyorum akıntı var.. kasiklarim ağrıyor ama adet ağrısı değil..korkuyorum yesk yapmaya (

Yerinde olsam hemen test yapardım olumlu düşün :) daha fazla bekletme bebiş varsa da haberini almayı...

Yerinde olsam hemen test yapardım olumlu düşün :) daha fazla bekletme bebiş varsa da haberini almayı...
Haklısın canım ama ne bilim işte. Kasiklarim ağrıyor ama böyle sanki acıyor bıçak saplaniyor... peki akıntı belirti mi canım var mı bilgin??

Haklısın canım ama ne bilim işte. Kasiklarim ağrıyor ama böyle sanki acıyor bıçak saplaniyor... peki akıntı belirti mi canım var mı bilgin??

Geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım kasık Ağrı'm da vardı akıntım da bir de idrarım koyu sarıydı...ayaklarım ve bacaklarım buz gibi olurdu...dua et hayırlısı olsun bende 8 aylık evliyim troid değerlerimden dolayı bebeğimi kaybettim inşallah hayırlı haberler alırsın..

( inşallah tekrar olur canım ya. Bende de tiroid problemi var ama ben 2 senedir ilaç tedavisi oluyorum degerlerim normal ömür boyu ilaç kullanicam. Sen tedaviye başladın mı peki

Bence hemen test yap varsa bebek troidde var diyosun erken öğren

( inşallah tekrar olur canım ya. Bende de tiroid problemi var ama ben 2 senedir ilaç tedavisi oluyorum degerlerim normal ömür boyu ilaç kullanicam. Sen tedaviye başladın mı peki

İki yıl önce tüm tiroidlerim alındı benim ömür boyu ilaç kullanacağım bende tsh çok düşük 0.072 o yüzden de tutunamamış bebiş...amin inşallah bende güzel haberler alırım korkma bence hamilesin sen bana da çok dua et...

Kendimle beraber sanada dua edicem canım benim inşallah en yakın zamanda bebeğine kavusursun.. yarın sabah test yapicam ve buraya yazicam sonucunu

canım merhaba gecmıs olsun ne kadarlıkken kaybetın bebegını benımde tshm cok dusuk 3 hafta önce bakıldı 0,087 dı 1hafta sonra 0,1 oldu suan kaç bılmıyorm p.ertesi yınelıcem ve bebşs istiom=(

canım merhaba gecmıs olsun ne kadarlıkken kaybetın bebegını benımde tshm cok dusuk 3 hafta önce bakıldı 0,087 dı 1hafta sonra 0,1 oldu suan kaç bılmıyorm p.ertesi yınelıcem ve bebşs istiom=(

3 hafta 4 günlüktü Canım minnacıktı yani...ve işin kötüsü endokrinoloji doktorum uyarmadı bu konuda hamile kalabilirsin sıkıntı yok dedi ama tutunamadı bebeğim tsh dan şimdi ilaç dozumu düşürdük tsh normale dönsün diye...inşallah ikimizde kavuşuruz meleklerimize...

Sabahı beklicem ben test yapicam ya.. karar verdim herşeye hazirlikliyim. Bugün acayip kalp carpintim oldu yerinden cikacak gibi ayaklarım saatlerdir ısınmıyor.. yesti aldim sabah uyanir uyanmaz yapicam
İnşallah canım :)) ben pazartesi kan yaptım negatifti çarşamba normal test yaptım idrar testi negatifti perşembe günü adet olmam lazımdı şu ana kadar halen olmadm bugun de erken idrar testi yaptm oda negatif bakalım :) pazartesi tekrar kan verecem

Sanırım benim sabahı beklememe gerek kalmicakaz önce ne kırmızı ne kahverengi birşey geldi yerleşme kanaması mı yoksa adetmi gorucem ama sanırım hayallerim suya düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…