2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Geç döllenme mi acaba ya geçmezdi diyosun bayağı da geçti hadi hayırlısı bakalım
Canim ya kusura bakma da benim alt tarafimda yara gibi bisey var çık aciyo ve kaşıntı oldu iki gündür. Ne kullansam acaba geçmesi için ya. Sende de böyle bisey olmuştu sanırım ne kullanmistin

Canim ya kusura bakma da benim alt tarafimda yara gibi bisey var çık aciyo ve kaşıntı oldu iki gündür. Ne kullansam acaba geçmesi için ya. Sende de böyle bisey olmuştu sanırım ne kullanmistin
Canım bana doktor fitil vermişti onu kullanırken tahris etmişti iki gün fenaydi sirkeli ılık suyla yikadim çok iyi geldi anında kesti kesinlikle tavsiye ediyorum

Canım bana doktor fitil vermişti onu kullanırken tahris etmişti iki gün fenaydi sirkeli ılık suyla yikadim çok iyi geldi anında kesti kesinlikle tavsiye ediyorum
Benimki niye böyle oldu anlamadım yürürken bile çok aciyor bi deneyim canim bana da faydası olur inşallah

Benimki niye böyle oldu anlamadım yürürken bile çok aciyor bi deneyim canim bana da faydası olur inşallah
Kaşıntı varsa doktora da git mutlaka ama dediğim şey çok rahatlatacaktır bol sirkeli suyla yıka hatta oturma şeklinde yapabilirsen de iyi gelecektir

Kaşıntı varsa doktora da git mutlaka ama dediğim şey çok rahatlatacaktır bol sirkeli suyla yıka hatta oturma şeklinde yapabilirsen de iyi gelecektir
Adet olunca gidecem zaten doktora ya ama daha beş altı günü var sanırım. Gecmezse mutlaka giderim . sirkeyi de mutlaka deneyim com canim yanıyo cunku

Geç döllenme mi acaba ya geçmezdi diyosun bayağı da geçti hadi hayırlısı bakalım
Valla bılmıyorum ama ilgi alakadan bıktım resmen :))) kahvaltı hazırldm kaynanamgılı çağırdım geldiler şimdi hepsi birden 2 kaynım kaynanam hepsi şöyle otur böyle otur sen kalkma biz alırız modundalar :) yarın sabah tekrar kan verecm benım eşim müteahhit bende mimarım ama sadece eşime kayınlarıma çiziyorum :) eşim şuan onu bile yaptırtmıyor Allahım yüzümü kara çıkarmsn :)

mrb cnm yıllardır bir defa bile gecikmemiş regl günüm 3 ay önce falan 8 gün gecikti ve sonrasında ciddi ağrılı ve kanamalı (ağrım daimidir ama kanama hemen olmazdı gelir sonra akşama gelirdi) geçirdim ilk günü. Dr kimyasal gebelik olabileceğini söylemişti. Hiç bilmiyordum ne olduğunu, ilgilenmedim de. Umarım seninki hamileliktir cnm.

Üzüldüm adına neyden dolayı olmuş peki o

Hala adet olmadim calisma yapmadan 26. Günde geldi calisma yapinca mı uzadi nedir 31.gundeyim.29 gunde olurum ortakama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…