- 14 Ocak 2016
- 211
- 42
- 13
Geç döllenme mi acaba ya geçmezdi diyosun bayağı da geçti hadi hayırlısı bakalımBence ben gizli gebelk yaşıyorum
Canim ya kusura bakma da benim alt tarafimda yara gibi bisey var çık aciyo ve kaşıntı oldu iki gündür. Ne kullansam acaba geçmesi için ya. Sende de böyle bisey olmuştu sanırım ne kullanmistinGeç döllenme mi acaba ya geçmezdi diyosun bayağı da geçti hadi hayırlısı bakalım
Canım bana doktor fitil vermişti onu kullanırken tahris etmişti iki gün fenaydi sirkeli ılık suyla yikadim çok iyi geldi anında kesti kesinlikle tavsiye ediyorumCanim ya kusura bakma da benim alt tarafimda yara gibi bisey var çık aciyo ve kaşıntı oldu iki gündür. Ne kullansam acaba geçmesi için ya. Sende de böyle bisey olmuştu sanırım ne kullanmistin
Benimki niye böyle oldu anlamadım yürürken bile çok aciyorCanım bana doktor fitil vermişti onu kullanırken tahris etmişti iki gün fenaydi sirkeli ılık suyla yikadim çok iyi geldi anında kesti kesinlikle tavsiye ediyorum
Kaşıntı varsa doktora da git mutlaka ama dediğim şey çok rahatlatacaktır bol sirkeli suyla yıka hatta oturma şeklinde yapabilirsen de iyi gelecektirBenimki niye böyle oldu anlamadım yürürken bile çok aciyorbi deneyim canim bana da faydası olur inşallah
Adet olunca gidecem zaten doktora ya ama daha beş altı günü var sanırım. Gecmezse mutlaka giderim . sirkeyi de mutlaka deneyim com canim yanıyo cunkuKaşıntı varsa doktora da git mutlaka ama dediğim şey çok rahatlatacaktır bol sirkeli suyla yıka hatta oturma şeklinde yapabilirsen de iyi gelecektir
Valla bılmıyorum ama ilgi alakadan bıktım resmen :))) kahvaltı hazırldm kaynanamgılı çağırdım geldiler şimdi hepsi birden 2 kaynım kaynanam hepsi şöyle otur böyle otur sen kalkma biz alırız modundalar :) yarın sabah tekrar kan verecm benım eşim müteahhit bende mimarım ama sadece eşime kayınlarıma çiziyorum :) eşim şuan onu bile yaptırtmıyor Allahım yüzümü kara çıkarmsn :)Geç döllenme mi acaba ya geçmezdi diyosun bayağı da geçti hadi hayırlısı bakalım
mrb cnm yıllardır bir defa bile gecikmemiş regl günüm 3 ay önce falan 8 gün gecikti ve sonrasında ciddi ağrılı ve kanamalı (ağrım daimidir ama kanama hemen olmazdı gelir sonra akşama gelirdi) geçirdim ilk günü. Dr kimyasal gebelik olabileceğini söylemişti. Hiç bilmiyordum ne olduğunu, ilgilenmedim de. Umarım seninki hamileliktir cnm.Valla bılmıyorum ama ilgi alakadan bıktım resmen :))) kahvaltı hazırldm kaynanamgılı çağırdım geldiler şimdi hepsi birden 2 kaynım kaynanam hepsi şöyle otur böyle otur sen kalkma biz alırız modundalar :) yarın sabah tekrar kan verecm benım eşim müteahhit bende mimarım ama sadece eşime kayınlarıma çiziyorum :) eşim şuan onu bile yaptırtmıyor Allahım yüzümü kara çıkarmsn :)
Üzüldüm adına neyden dolayı olmuş peki omrb cnm yıllardır bir defa bile gecikmemiş regl günüm 3 ay önce falan 8 gün gecikti ve sonrasında ciddi ağrılı ve kanamalı (ağrım daimidir ama kanama hemen olmazdı gelir sonra akşama gelirdi) geçirdim ilk günü. Dr kimyasal gebelik olabileceğini söylemişti. Hiç bilmiyordum ne olduğunu, ilgilenmedim de. Umarım seninki hamileliktir cnm.
Kaç gğn geçti canmHala adet olmadim calisma yapmadan 26. Günde geldi calisma yapinca mı uzadi nedir 31.gundeyim.29 gunde olurum ortakama
1 gün henüz kanda bile bazen bi hafta gecmeden cikmayabiliyo o yüzden suan bi test filan yaomicam 30. Gunde bhcg yaptim hic bisi çıkmadıKaç gğn geçti canm
Benım 3 gün geçti :) yarın kan yapacam ben1 gün henüz kanda bile bazen bi hafta gecmeden cikmayabiliyo o yüzden suan bi test filan yaomicam 30. Gunde bhcg yaptim hic bisi çıkmadı
Canım naptin kan verdin mi ?Benım 3 gün geçti :) yarın kan yapacam ben
Çok yağmur vardı valla eşim de çıkmadı daha bnde gidemedm yarın artıkBenım 3 gün geçti :) yarın kan yapacam ben
Neyse gelen giden yoksa umut var demektir canım hayırlısı olsunÇok yağmur vardı valla eşim de çıkmadı daha bnde gidemedm yarın artık
Darısı başımaBen adet oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?