bekleme git dr a. :) ınat ettınöyle tabi en güzeli sonuca bakmak ama deneyememek beklemek de kötü yaa
Sayfaya gır cık öldümnette de mi akşam çıkıyomuş ay ne kadar çok öyle
çarşamba endokrindeyim işte onu bekliyorumbekleme git dr a. :) ınat ettın
hıııı unutmusum. hadı bakalımçarşamba endokrindeyim işte onu bekliyorum
bakalım ne diyecek bana önce kesin kilo ver diyecekhıııı unutmusum. hadı bakalım
Hemogram cıktı hormonu beklıyoreeeebakalım ne diyecek bana önce kesin kilo ver diyecek
aay sen kan mı verdın. okumamısım. heyecanlandım su an :)Hemogram cıktı hormonu beklıyoreeee
Ay sen beni görsen bi arkadasımdayım yemek yapıyor yardım edım dedim bana dıyor sen otur hamile kadınsın ay sevinç çığlıkları var resmen yerimde duramıyorum :) :)aay sen kan mı verdın. okumamısım. heyecanlandım su an :)
hadı ınsallah... ben 1 senedir hamileyim. annemler her ay ıs yapma ılac ıcme.Ay sen beni görsen bi arkadasımdayım yemek yapıyor yardım edım dedim bana dıyor sen otur hamile kadınsın ay sevinç çığlıkları var resmen yerimde duramıyorum :) :)
Hahahahahha :) :) ama benim midem baya bulanıyor birde şimdi labaratuvarı aradım diyo bugun çıkmayabılrhadı ınsallah... ben 1 senedir hamileyim. annemler her ay ıs yapma ılac ıcme.
kı ben hıc hamıle gıbı hıssetmedım. hep dıyorum adet olcam. nerden bılıyosun dıyorlar. bildim işte hep bildim
yok canım ben kendimi yorumladım. benım adet agrım olmuyor. o yüzden karıştırabileceğim bir ağrım yok. hep turp gibiyim maşallahHahahahahha :) :) ama benim midem baya bulanıyor birde şimdi labaratuvarı aradım diyo bugun çıkmayabılr
Maşallaaah :) sağlık ocagında bugun 4,5,6 gıbı internetten alırsın dediler labaratuvar da bugun cıkmayabılır dedıyok canım ben kendimi yorumladım. benım adet agrım olmuyor. o yüzden karıştırabileceğim bir ağrım yok. hep turp gibiyim maşallah
o da eli kulağındadır hadi bakalımHemogram cıktı hormonu beklıyoreeee
Bayılacagımmmmo da eli kulağındadır hadi bakalım
dur daha başlamasın bayılmalar :)Bayılacagımmmm
Stresten yemek yıyorum :)dur daha başlamasın bayılmalar :)
ben de işyerinde o kadar stresim ki çocuk olsa düşer yaniStresten yemek yıyorum :)
Hahahahhahaha :) :) akşama yemek bile yok evde kaynanama davet ettırdım kendimi zorla :)ben de işyerinde o kadar stresim ki çocuk olsa düşer yani
benim de yok valla Allah ne verdiyse eşim de şehir dışına gitti iş için belki geç gelir tok gelsinHahahahhahaha :) :) akşama yemek bile yok evde kaynanama davet ettırdım kendimi zorla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?