2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Ay sen beni görsen bi arkadasımdayım yemek yapıyor yardım edım dedim bana dıyor sen otur hamile kadınsın ay sevinç çığlıkları var resmen yerimde duramıyorum :) :)
hadı ınsallah... ben 1 senedir hamileyim. annemler her ay ıs yapma ılac ıcme.
kı ben hıc hamıle gıbı hıssetmedım. hep dıyorum adet olcam. nerden bılıyosun dıyorlar. bildim işte hep bildim

hadı ınsallah... ben 1 senedir hamileyim. annemler her ay ıs yapma ılac ıcme.
kı ben hıc hamıle gıbı hıssetmedım. hep dıyorum adet olcam. nerden bılıyosun dıyorlar. bildim işte hep bildim
Hahahahahha :) :) ama benim midem baya bulanıyor birde şimdi labaratuvarı aradım diyo bugun çıkmayabılr

Hahahahahha :) :) ama benim midem baya bulanıyor birde şimdi labaratuvarı aradım diyo bugun çıkmayabılr
yok canım ben kendimi yorumladım. benım adet agrım olmuyor. o yüzden karıştırabileceğim bir ağrım yok. hep turp gibiyim maşallah

yok canım ben kendimi yorumladım. benım adet agrım olmuyor. o yüzden karıştırabileceğim bir ağrım yok. hep turp gibiyim maşallah
Maşallaaah :) sağlık ocagında bugun 4,5,6 gıbı internetten alırsın dediler labaratuvar da bugun cıkmayabılır dedı

Hahahahhahaha :) :) akşama yemek bile yok evde kaynanama davet ettırdım kendimi zorla :)
benim de yok valla Allah ne verdiyse eşim de şehir dışına gitti iş için belki geç gelir tok gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…