- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
en yakın biz miyiz yoksabenim 25 aralıkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en yakın biz miyiz yoksabenim 25 aralıkkk
en yakın 20 mi mi oo daha cokmus hele ben 2 ocakbenim bat 20 Aralık diye bekliyorum
sanırım öyle benm hesaplarıma göre 8,9,10,11 aralıkdoğurgan dönemim 11 aralıktada büyük ihtimal yumurta çatlamalı fln :)) bugünden itibaren günleri değerlendirmemiz gerekiyo inşallah mutlu sonuca ulaşırız :)))))))en yakın biz miyiz yoksa
ay inşallah canım benımde degerlendırme gunlerım gelsn artrık=) bugun ınternetten ovaluasyon testı sıparıs ettım haftayabaslıcamsanırım öyle benm hesaplarıma göre 8,9,10,11 aralıkdoğurgan dönemim 11 aralıktada büyük ihtimal yumurta çatlamalı fln :)) bugünden itibaren günleri değerlendirmemiz gerekiyo inşallah mutlu sonuca ulaşırız :)))))))
hayırlısıyla gelsin de beklenir o günler deen yakın 20 mi mi oo daha cokmus hele ben 2 ocak
ben ovulasyon testleriyle takip yapıyorum canım sanırım dün ovulasyonum gerçekleşti bugün test silikleşti dün en koyuydusanırım öyle benm hesaplarıma göre 8,9,10,11 aralıkdoğurgan dönemim 11 aralıktada büyük ihtimal yumurta çatlamalı fln :)) bugünden itibaren günleri değerlendirmemiz gerekiyo inşallah mutlu sonuca ulaşırız :)))))))
inşllah degerlendırmssındır canım=)ben ovulasyon testleriyle takip yapıyorum canım sanırım dün ovulasyonum gerçekleşti bugün test silikleşti dün en koyuydu
ben başladım testlere çok heyecanlı oluyo yaaaay inşallah canım benımde degerlendırme gunlerım gelsn artrık=) bugun ınternetten ovaluasyon testı sıparıs ettım haftayabaslıcam
amınnn ben sımdıden moda gırdım bıle dıyorumkı acabaa hamıle olsam bat 2 ocak ya yılbası gecesı bellı olurmu kocaama suprız yaparım=))2016 ya hamile haberiyle gireriz inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sonrada hepberaber geçiririz hamilelik dönemini paylaşımlarla
Değerlendirmeye çalıştım diyeliminşllah degerlendırmssındır canım=)
İnşallah canımmm2016 ya hamile haberiyle gireriz inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sonrada hepberaber geçiririz hamilelik dönemini paylaşımlarla
kanda belli olur idrardada kiminde adete bikaç gün kala silikte olsa çıkıyomuş ama çıkmayadabilir kişiden kişiye değişio sanırım. sen nezamandr istiyodunamınnn ben sımdıden moda gırdım bıle dıyorumkı acabaa hamıle olsam bat 2 ocak ya yılbası gecesı bellı olurmu kocaama suprız yaparım=))
canım ben mart ayından bu yana cocuk ıstıyorum mayısta hamıle kaldım ama 9 hafatlıkken kaybettım malesef sonrasnda gecen ay bıraktımkorunmayı sımdı tekrar ıstıyoruzkanda belli olur idrardada kiminde adete bikaç gün kala silikte olsa çıkıyomuş ama çıkmayadabilir kişiden kişiye değişio sanırım. sen nezamandr istiyodun
Canım adetine yakın ateş ölçümü de yapmaya başla sabahları ani düşüş olmaz ve 37 ye yakın 37 falan olursa da hemen kan testi yaptıramınnn ben sımdıden moda gırdım bıle dıyorumkı acabaa hamıle olsam bat 2 ocak ya yılbası gecesı bellı olurmu kocaama suprız yaparım=))
onu bılmıyorum bak.eger hamıleysen adete yakın atesın yuksekmı cıkıyorCanım adetine yakın ateş ölçümü de yapmaya başla sabahları ani düşüş olmaz ve 37 ye yakın 37 falan olursa da hemen kan testi yaptır
aslında ateş ölçme yöntemi adetle birlikte başlıyosun kendi tablonu belirlemen gerekiyor ovulasyon döneminden sonra ateş yükseliyor eğer hamileysen sürekli bi yükseliş ve yüksek kalıyo ama adet olacaksan adetten iki gün önce falan ani bi düşüş yaşıyormuş 0,6 0,7 bazen 1 derece kadaronu bılmıyorum bak.eger hamıleysen adete yakın atesın yuksekmı cıkıyor
anladım canım evde ateş ölçerım bıle yok bı de ondan alım bakım=)aslında ateş ölçme yöntemi adetle birlikte başlıyosun kendi tablonu belirlemen gerekiyor ovulasyon döneminden sonra ateş yükseliyor eğer hamileysen sürekli bi yükseliş ve yüksek kalıyo ama adet olacaksan adetten iki gün önce falan ani bi düşüş yaşıyormuş 0,6 0,7 bazen 1 derece kadar
ama her sabah aynı saatte uyandığında yataktan bile çıkmadan hemen dil altından ölçüyosun canım biraz teferruatlı iş ben şuan hem ısı takibi hem ovulasyon testi yapıyorum aslında eşit gidiyorlar ovulasyon günü de ısı düşük olur şuan iki gündür 35.8 bakalım yarın yükselişe geçecek mianladım canım evde ateş ölçerım bıle yok bı de ondan alım bakım=)
benim de eşimin doğumgünü bat ımdan 5 6 gün sonra, o zamana netleşir yani hamile olup olmadığım, ben de doğum günü sürprizi verebilir miyim acaba?amınnn ben sımdıden moda gırdım bıle dıyorumkı acabaa hamıle olsam bat 2 ocak ya yılbası gecesı bellı olur mu kocaama suprız yaparım=))