Tsh da sanki biraz yüksek gibi gebelik için 2.5 altında istiyorlar onu da doktor görmedi mi sonuçları canımSadece bunlara bakılmış canim
Yok canim şimdi baktım bende sinuclara . doktora pazartesi gosteririm.. Zaten PCO demişti ya doktor..Tsh da sanki biraz yüksek gibi gebelik için 2.5 altında istiyorlar onu da doktor görmedi mi sonuçları canım
Hissettiysen kesin vardir bisey. Ben istedikten sonrs 4 5 arkadasim hamile kaldi. Dogurdu. Ama esimin arkadasinin esi. O da bana surekli atiyodu. Su kadar oldu bu kadar oldu. Sunu aldim. 4 kilo aldm. 7 aylik oldu vs. :))) ben gicik olmustum ona . Dogurdu o da kurtuldu bendeArkadaslarim sizce insanlar neden bu kadaranlayışsız düşüncesiz oldular ki( arkadaşimla aynı zman bebek istemeye basladi k o şimdi 4 aylık hamile . bana bebeğine aldığı kıyafetlerin resmini atıyor konuştuğumuz tek muhabbet bebek. Benim çok istedigimi bile bile böyle yapması beni uzuyor eşime kuzeni oğlunun beşiğini falan atıyor ben mi abartiyorum yoksa gerçekten düşüncesizler mi
Ama çok da kötü değil canım durum fsh yüksekliği sanırım daha zor bi tedavi bakalım ikimiz de aynı tedaviler gorucez sanırım bence bi araştırma hastahanesinde tam testleri de yaptırmaya çalış bu genel bi test olmuş benim b12 d vitamini yetersiz anti tpo diye bişey var sorun şeker sınırda dedi doktor yani hepsini toparlamam lazımYok canim şimdi baktım bende sinuclara . doktora pazartesi gosteririm.. Zaten PCO demişti ya doktor..
Şimdi Diane kullanıyorum ya bitince sanırım regl olurum çok fazla uzamaz diye düşünüyorum. Araştırma hastanesine gideyim o zman canim.. Hayıt tohumu da kullansam mi acaba bu ay hormonları düzene sokuyomis sanırım. Bi dahaki testte nasıl etki edecek baksamAma çok da kötü değil canım durum fsh yüksekliği sanırım daha zor bi tedavi bakalım ikimiz de aynı tedaviler gorucez sanırım bence bi araştırma hastahanesinde tam testleri de yaptırmaya çalış bu genel bi test olmuş benim b12 d vitamini yetersiz anti tpo diye bişey var sorun şeker sınırda dedi doktor yani hepsini toparlamam lazım
Ben de hayit hapı kullandım bu ay ise yaradı mi bilmiyorum regl olunca giderim tekrar tahlile bakalım iyi diyo herkes folik asitte al mutlaka canım regl gelir bittiği gibi git bence de devletin pek tedavisi olmuyor pkodaŞimdi Diane kullanıyorum ya bitince sanırım regl olurum çok fazla uzamaz diye düşünüyorum. Araştırma hastanesine gideyim o zman canim.. Hayıt tohumu da kullansam mi acaba bu ay hormonları düzene sokuyomis sanırım. Bi dahaki testte nasıl etki edecek baksam
Sabah uyanınca sanırım bana mesaj hemen. Çok yorgunum halsizim diye. Bebeğin kolları ayakları oluşmuş falan diye. Allah sagliklla kucağına aldirsin inşallah kiskanmam asla ama benim zaafim olduğunu bilmesi lazım ne kadar çok istediğimi biliyor.. Rabbim herkesin gönlüne gore versin insallahHissettiysen kesin vardir bisey. Ben istedikten sonrs 4 5 arkadasim hamile kaldi. Dogurdu. Ama esimin arkadasinin esi. O da bana surekli atiyodu. Su kadar oldu bu kadar oldu. Sunu aldim. 4 kilo aldm. 7 aylik oldu vs. :))) ben gicik olmustum ona . Dogurdu o da kurtuldu bende
Ama digerlerinde oyle bisey hissetmedim. Insan fark ediyo yani art niyetli olanlari
Giderim inşallah canim hastane konusunda biraz ihmalkarim ama bunu ihmal etmem inşallah.. Ablamda da PCO var demiştim ya. Ona sordum şimdi değerleri benimki de 20 lerdeydi lh diyor. Büyük ihtimal klomen tedavisi verir dedi.. Şimdi iki tane kızı var :)Ben de hayit hapı kullandım bu ay ise yaradı mi bilmiyorum regl olunca giderim tekrar tahlile bakalım iyi diyo herkes folik asitte al mutlaka canım regl gelir bittiği gibi git bence de devletin pek tedavisi olmuyor pkoda
Maşallah demekki dirençli değildi düştü bize de nasip olsun en kısa zamanda ihmal etme aman ablan klomenle mi tedavi oldu ?Giderim inşallah canim hastane konusunda biraz ihmalkarim ama bunu ihmal etmem inşallah.. Ablamda da PCO var demiştim ya. Ona sordum şimdi değerleri benimki de 20 lerdeydi lh diyor. Büyük ihtimal klomen tedavisi verir dedi.. Şimdi iki tane kızı var :)
Evet canim 3 ay kullanmış. Catlatma iğnesi falan kullanmadı. Enişte de sperm hızı düşük çıkmış 3 ay da o ilaç içmiş. Bide hsg çektirmiş ondan iki ay sonra hamile kaldı..Maşallah demekki dirençli değildi düştü bize de nasip olsun en kısa zamanda ihmal etme aman ablan klomenle mi tedavi oldu ?
Ben sadece bende sorun var diye stres yapıyordum esimde de olduğunu öğrenince kafam rahatladı biraz diyor. Stres yapmayın diyor canm.Evet canim 3 ay kullanmış. Catlatma iğnesi falan kullanmadı. Enişte de sperm hızı düşük çıkmış 3 ay da o ilaç içmiş. Bide hsg çektirmiş ondan iki ay sonra hamile kaldı..
Ben de aralıkta klomen kullandım iğne falan demedi doktor takibe de çağırmadı bir ay iç yumurtaların beslensin diğer ay takip yapicaz dedi ona da gitmedim doğrusu doktor değiştirdim demekki ignesiz de faydası oluyor klomenin ne güzelEvet canim 3 ay kullanmış. Catlatma iğnesi falan kullanmadı. Enişte de sperm hızı düşük çıkmış 3 ay da o ilaç içmiş. Bide hsg çektirmiş ondan iki ay sonra hamile kaldı..
Eşimi teste ginderemedim canım bi türlü tamam diyo ama gitmiyoBen sadece bende sorun var diye stres yapıyordum esimde de olduğunu öğrenince kafam rahatladı biraz diyor. Stres yapmayın diyor canm.
Kilo da vermek şart oldu ben evlendim kilo almaya başladım regl gelmez oldu kesinlikle etkisi varBen sadece bende sorun var diye stres yapıyordum esimde de olduğunu öğrenince kafam rahatladı biraz diyor. Stres yapmayın diyor canm.
Bende çok kio aldim canim ya ama sadece basenlerim aliyor. Dikkat etmeye başladım ama bakalım. Eşime de git dedim tamam dedi bakalım bu hafta içinde ikna etmeye calisacam . canim lh yüksek olunca çatlama problemi mi oluyor. Yoksa yumurtlamada da mi sıkıntı oluyorKilo da vermek şart oldu ben evlendim kilo almaya başladım regl gelmez oldu kesinlikle etkisi var
Klomene rağmen yumurta çoğalır da çatlama olmazsa iğne de yaptitriz canım. İşte doktorun takibi gerekiyorBen de aralıkta klomen kullandım iğne falan demedi doktor takibe de çağırmadı bir ay iç yumurtaların beslensin diğer ay takip yapicaz dedi ona da gitmedim doğrusu doktor değiştirdim demekki ignesiz de faydası oluyor klomenin ne güzel
Kesinlikle daha dikkatli davranmasi gerekir. Ince dusunmeli. Aklina gelmiyor olamaz herhalde. Ay bu kizda cocuk dusunuyor. Acaba ic gecirirmi. Uzulurmu diye dusunmesi lazim. Bu kiskanclik degil zaten.Sabah uyanınca sanırım bana mesaj hemen. Çok yorgunum halsizim diye. Bebeğin kolları ayakları oluşmuş falan diye. Allah sagliklla kucağına aldirsin inşallah kiskanmam asla ama benim zaafim olduğunu bilmesi lazım ne kadar çok istediğimi biliyor.. Rabbim herkesin gönlüne gore versin insallah
Evet canım çatlama problemi ama pko da yumurta da buyuyemiyo ışte ilaç besliyor büyütüyor diye biliyorumBende çok kio aldim canim ya ama sadece basenlerim aliyor. Dikkat etmeye başladım ama bakalım. Eşime de git dedim tamam dedi bakalım bu hafta içinde ikna etmeye calisacam . canim lh yüksek olunca çatlama problemi mi oluyor. Yoksa yumurtlamada da mi sıkıntı oluyor
Öyle canim ince düşünmesi lazım . söyledigi zman keşkee bende olsam diye iç geciriyorum. Geçirmez mi insanKesinlikle daha dikkatli davranmasi gerekir. Ince dusunmeli. Aklina gelmiyor olamaz herhalde. Ay bu kizda cocuk dusunuyor. Acaba ic gecirirmi. Uzulurmu diye dusunmesi lazim. Bu kiskanclik degil zaten.
Mesela ben herkese soruyodum nasl gidiyor vs diye. Ama o kisiye sormak hic icimden gelmedi. Cunku kasitli yaptigini dusunuyordum
Bu aydan sonra incir kuru mu denesem acaba catlamaya yardımcı oluyormuş :) bide benim TSH biraz yüksek ya bende faranjit vardı bi kaç aydır o da geçmiyor şu iki uç gündür de baya kötü bogazim. Onun etkisi olur mu acaba yüksek çıkmasındaEvet canım çatlama problemi ama pko da yumurta da buyuyemiyo ışte ilaç besliyor büyütüyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?