Olabiliyomus boğaz iltihabı etkiliyomus incir kurunu duydum ama pek fikrim yok canım ondan araştırmak lazım biraz yumurta buyutuyo diyorlarBu aydan sonra incir kuru mu denesem acaba catlamaya yardımcı oluyormuş :) bide benim TSH biraz yüksek ya bende faranjit vardı bi kaç aydır o da geçmiyor şu iki uç gündür de baya kötü bogazim. Onun etkisi olur mu acaba yüksek çıkmasında
Ne demek regli olunca eccuk umutlu olun ya regli falan beklemiyoruz kizlaaar kirmiziyi gorene kadar hamis adayiyizBen de hayit hapı kullandım bu ay ise yaradı mi bilmiyorum regl olunca giderim tekrar tahlile bakalım iyi diyo herkes folik asitte al mutlaka canım regl gelir bittiği gibi git bence de devletin pek tedavisi olmuyor pkoda
Doğru soyluyosun canım umut olsun tabi de ne bileyim tedavisiz zor geldi bi gözüme durum kritik yumurtlama yok bilinceNe demek regli olunca eccuk umutlu olun ya regli falan beklemiyoruz kizlaaar kirmiziyi gorene kadar hamis adayiyiz
21.gun sen yaptir bakalim tahlilini yumurtlama olmustur belki dur bakalim daha :)Doğru soyluyosun canım umut olsun tabi de ne bileyim tedavisiz zor geldi bi gözüme durum kritik yumurtlama yok bilince
Doktora sordum bitkisel kurler hakkında ne düşünüyorsunuz diye. Saraçoğlu sayısal bi değer vermiyor su kadar hastada su sonuçlara ulaştık diye yanı bilimsel bi araştırması yok dedi. Yapsaniz da siz bilirsiniz bisey olmaz dediOlabiliyomus boğaz iltihabı etkiliyomus incir kurunu duydum ama pek fikrim yok canım ondan araştırmak lazım biraz yumurta buyutuyo diyorlar
Ah canım 21 de yaptırdım 0.1 çıktı bugün 39. Gün21.gun sen yaptir bakalim tahlilini yumurtlama olmustur belki dur bakalim daha :)
Aaa ben karistirdim o zaman hemde epey karistirdim kimdi o baktiracak olan yedim kafayi iyiceAh canım 21 de yaptırdım 0.1 çıktı bugün 39. Gün
Seninle karistirdim demekki :))Ben baktırdım 21 . Gün 11,95 çıktı
Canim sen test yaptın mi bat yarın sanırım :)Ben baktırdım 21 . Gün 11,95 çıktı
Bat yarın yapmadım test eger akşam karnım agrımazsa herhangi bir belirtim yoksa sabah test yapcam :)Canim sen test yaptın mi bat yarın sanırım :)
Hadi hayırlısı bakalım canim agrimaz inşallah :)Bat yarın yapmadım test eger akşam karnım agrımazsa herhangi bir belirtim yoksa sabah test yapcam :)
Simdi yarin patlatiyosun yani testi dimiii :)))
Evet canımmmmm sabah 10 gibi yazarımSimdi yarin patlatiyosun yani testi dimiii :)))
Eşimin haberiii yok eger bebek varaa süpriz olcekkkSimdi yarin patlatiyosun yani testi dimiii :)))
Hadi inşallah gözümüz kulagimiz sende canım :)Eşimin haberiii yok eger bebek varaa süpriz olcekkk
İnşallah acilisi yaparsin ardindan bizde dokuluruzEşimin haberiii yok eger bebek varaa süpriz olcekkk
Aminnnn inşallah Allahım sen büyüksün inşallah yaİnşallah acilisi yaparsin ardindan bizde dokuluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?