• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Bu aydan sonra incir kuru mu denesem acaba catlamaya yardımcı oluyormuş :) bide benim TSH biraz yüksek ya bende faranjit vardı bi kaç aydır o da geçmiyor şu iki uç gündür de baya kötü bogazim. Onun etkisi olur mu acaba yüksek çıkmasında
Olabiliyomus boğaz iltihabı etkiliyomus incir kurunu duydum ama pek fikrim yok canım ondan araştırmak lazım biraz yumurta buyutuyo diyorlar

Ben de hayit hapı kullandım bu ay ise yaradı mi bilmiyorum regl olunca giderim tekrar tahlile bakalım iyi diyo herkes folik asitte al mutlaka canım regl gelir bittiği gibi git bence de devletin pek tedavisi olmuyor pkoda
Ne demek regli olunca eccuk umutlu olun ya regli falan beklemiyoruz kizlaaar kirmiziyi gorene kadar hamis adayiyiz :KK68::-)

Ne demek regli olunca eccuk umutlu olun ya regli falan beklemiyoruz kizlaaar kirmiziyi gorene kadar hamis adayiyiz :KK68::-)
Doğru soyluyosun canım umut olsun tabi de ne bileyim tedavisiz zor geldi bi gözüme durum kritik yumurtlama yok bilince

Olabiliyomus boğaz iltihabı etkiliyomus incir kurunu duydum ama pek fikrim yok canım ondan araştırmak lazım biraz yumurta buyutuyo diyorlar
Doktora sordum bitkisel kurler hakkında ne düşünüyorsunuz diye. Saraçoğlu sayısal bi değer vermiyor su kadar hastada su sonuçlara ulaştık diye yanı bilimsel bi araştırması yok dedi. Yapsaniz da siz bilirsiniz bisey olmaz dedi

İnşallah acilisi yaparsin ardindan bizde dokuluruz:confused:
Aminnnn inşallah Allahım sen büyüksün inşallah ya :KK45:
3 gündür adet sancısı gibi sancı giriyor 1 dakika boyunca gitmiyor tamam adet oluyorum diyorum lavaboya gidiyorum hiç bir şey yok inşallah bebek vardır inşallah

Back