- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gebelıkle ılgılı sakınca görumuyorum dıyor doktor hamıle kalabılırsın dıo ama ınternetten bakıyorum gebe kalmak ıcın tsh nın 2 nın uzerınde olması gerek dıo benımkı 0,1=(Ay inşallah gitgide böyle düzelir ben de en yakın zaman da gitmeye calisicam dahiliyeye peki hamilelikle ilgili bişey dedi mi sakıncası yok ya da var gibi
aaa 2 üzeri mi yok canım ya 2 altında isteniyor ya genelde benim de 1,37gebelıkle ılgılı sakınca görumuyorum dıyor doktor hamıle kalabılırsın dıo ama ınternetten bakıyorum gebe kalmak ıcın tsh nın 2 nın uzerınde olması gerek dıo benımkı 0,1=(
ya daha dogrusu 2 cıvarı denıyor canım ama 2,5 üzeri olması ıstenmıyor 5 üzeride tehlıke demek zaten..bi ara sureklı bchg baktırasım gelıdou sımdıde sureklı tsh mı ölcturesım gelıo=))ılaclarımı almıyorum 3 gundur tedırgınım yarın sıntıgrafı cekılecek ondan önce ılaç almamam gerekıomsaaa 2 üzeri mi yok canım ya 2 altında isteniyor ya genelde benim de 1,37
Ahahah uyandım uyandım testte yaptım ama negatif çıktıece323 kiz anca yation malak gibi kalk test yap senin yuzunden erkenden hortladim
canım sımdı bıse okudum bı yerde moralım duzeldı.TSH 0.01 ikende gebe kalabilirsiniz.TSH nın 2.5 altında olma gereği hipotiroidisi olan ve ilaç kullanan hastalar içindir.Sizde tamamen tersi hipertiroidi var,gebe kalmak için hipertiroidide böyle bir hedef yoktur.Ama hastalığın remisyona girmesi arzu edilirsaygılar.diyor bendede hıpertriodı var demek gerek yokmus..kızlar hepınızede sölyluyorum uzun sure gebe kalamayanlar bos yere vakıt kaybetmesın trıodıde baktrsın mutalakaaaa 2 üzeri mi yok canım ya 2 altında isteniyor ya genelde benim de 1,37
ay ben de bi gidemedim ya kafama takılıyor sürekliya daha dogrusu 2 cıvarı denıyor canım ama 2,5 üzeri olması ıstenmıyor 5 üzeride tehlıke demek zaten..bi ara sureklı bchg baktırasım gelıdou sımdıde sureklı tsh mı ölcturesım gelıo=))ılaclarımı almıyorum 3 gundur tedırgınım yarın sıntıgrafı cekılecek ondan önce ılaç almamam gerekıoms
ay canım anlamadım desem bana biraz daha açar mısıncanım sımdı bıse okudum bı yerde moralım duzeldı.TSH 0.01 ikende gebe kalabilirsiniz.TSH nın 2.5 altında olma gereği hipotiroidisi olan ve ilaç kullanan hastalar içindir.Sizde tamamen tersi hipertiroidi var,gebe kalmak için hipertiroidide böyle bir hedef yoktur.Ama hastalığın remisyona girmesi arzu edilirsaygılar.diyor bendede hıpertriodı var demek gerek yokmus..kızlar hepınızede sölyluyorum uzun sure gebe kalamayanlar bos yere vakıt kaybetmesın trıodıde baktrsın mutalaka
belki geç döllenmedir nasıl şaştı şimdi öyle günün kesin bişey var altında ve bu bebek olsun lütfeeeenAhahah uyandım uyandım testte yaptım ama negatif çıktı
Ama vucut ısımı ölçtüm baya yüksek 2 gün daha hastalanmazsam bi daha yapcam
Hmmm değişik adet bugun gelmez ates yuksekse yarin yaparsn yine test insallah vardir nazlaniyordur :)Ahahah uyandım uyandım testte yaptım ama negatif çıktı
Ama vucut ısımı ölçtüm baya yüksek 2 gün daha hastalanmazsam bi daha yapcam
:=)) yanı dıyorkı canım sımdı benım tsh ım dusuk ya ben hipertriodı hastasıyım.bide hipotroidi var oda tsh ı yuksek olan hastalar. gebe kalmak ıcın hipertriodısı olan hastalarda tsh önemlı dıılmıs önemlı olan yuksek olanı dusurmekmıs 2,5 altında olsun dıyor.ama tabı tedavı önemlı yukselmesı gerekııo benımkının bıraz cocukta sıkıntı olmasınay canım anlamadım desem bana biraz daha açar mısın
hee anladım canım ben de senin durumunun adayı oluyorum yani anti tpo ilerisi gitgide tsh ın düşmesiymiş çünkü benim önceki tahlil 2,1 sonra 1,37 yani yeni yaptırsam daha da düşük çıkabilir zaten dahiliye de onu takip edecek:=)) yanı dıyorkı canım sımdı benım tsh ım dusuk ya ben hipertriodı hastasıyım.bide hipotroidi var oda tsh ı yuksek olan hastalar. gebe kalmak ıcın hipertriodısı olan hastalarda tsh önemlı dıılmıs önemlı olan yuksek olanı dusurmekmıs 2,5 altında olsun dıyor.ama tabı tedavı önemlı yukselmesı gerekııo benımkının bıraz cocukta sıkıntı olmasın
şuanlık ıyı canım ınsallah düşmezhee anladım canım ben de senin durumunun adayı oluyorum yani anti tpo ilerisi gitgide tsh ın düşmesiymiş çünkü benim önceki tahlil 2,1 sonra 1,37 yani yeni yaptırsam daha da düşük çıkabilir zaten dahiliye de onu takip edecek
işte anti tpo malesef ilaçla engelleyecek bişey de yok düşmesi beklenecek dedi doktor düştüğünde ilaca başlanacak hemen dedi bana da onun takibini de yaptırıcam sık sıkşuanlık ıyı canım ınsallah düşmez
yani bizimki tiroid iltihaplanması olarak geçiyormuş vucut tiroid bezlerini kanserli hücre gibi algılıyor mesela onu engellemek için bağışıklık savaş açıyor çalışmasına izin vermiyor gibi bişeyler demiştişuanlık ıyı canım ınsallah düşmez
Yaa benimki de 2.8071 TSH. Düşmesi gerek dimi (yani bizimki tiroid iltihaplanması olarak geçiyormuş vucut tiroid bezlerini kanserli hücre gibi algılıyor mesela onu engellemek için bağışıklık savaş açıyor çalışmasına izin vermiyor gibi bişeyler demişti
canım otımmım hastalıklar denıyor bunlara vucut kendı organını tanımıyor ona savas acıyor ve zamanla trıod a tamemen yok oluo benım doktorum öle demedı antı tpo ıcın..ilaç basladı bana ıste 3 haftaya duzelır dedı önemlı olan nodul olmamsı kanserlı bıse olmaması galıba benım yarın bellı olucak ısteyani bizimki tiroid iltihaplanması olarak geçiyormuş vucut tiroid bezlerini kanserli hücre gibi algılıyor mesela onu engellemek için bağışıklık savaş açıyor çalışmasına izin vermiyor gibi bişeyler demişti
canım cok yuksek dııl ya doktora göster yıne cok cabuk duzelır bu deger suan bıle referanas aralıgındaYaa benimki de 2.8071 TSH. Düşmesi gerek dimi (
yok canım seninki iyi gayet ideal gebelik için 2,5 altında istiyorlar işte 2 altında da iyi anti tpo sorun olan o olmasın yüksekteYaa benimki de 2.8071 TSH. Düşmesi gerek dimi (