canım degerlerım ılkıne göre bıraz duzelmıs 2-3 haftaya normale döner dedı ama 6 ay kullancam ılacı sabıt sekılde kalması gerekıyormus ben ılacı bıraktıktan sonra eger kalmazsa kötu=(atom tedavısı dıe bıse var oda kanserlı hucrelere uygulanan bıse onu uygulucaz duzelmesse dedı anlamadım öle bısednmı suphelendı bılmıyorm=(( salı gunu sıntıgrafı cekılcem onda bellı olcak sanırsamAy ne dedi doktor merak ettim yakinen takibindeyim
Ay inşallah gitgide böyle düzelir ben de en yakın zaman da gitmeye calisicam dahiliyeye peki hamilelikle ilgili bişey dedi mi sakıncası yok ya da var gibicanım degerlerım ılkıne göre bıraz duzelmıs 2-3 haftaya normale döner dedı ama 6 ay kullancam ılacı sabıt sekılde kalması gerekıyormus ben ılacı bıraktıktan sonra eger kalmazsa kötu=(atom tedavısı dıe bıse var oda kanserlı hucrelere uygulanan bıse onu uygulucaz duzelmesse dedı anlamadım öle bısednmı suphelendı bılmıyorm=(( salı gunu sıntıgrafı cekılcem onda bellı olcak sanırsam
Evet en mantiklisi o sonucta herkesin yumurtlama gunu ve adet dongusu farkliTamam kızlar duzelticem o şekilde yapalım ben kaç gün sonra gebelik olduğunu goruruz diye düşündüm ama beklenen tarih daha mantıklı sonuç için
Test yaptinmi varmi bi belirtti falan :)
Yok benim adetlerim çok düzenli eger 21 şubat akşamı karnım agrımazsa 22 şubat idrar testi yapıcam zaten adet olmazsam kesin bebek vardır acayip düzenli çünkü adetlerim :) bu ay göğüslerim hiç agrımıyor belirti sadece o herhalde :) inşallah vardır yaTest yaptinmi varmi bi belirtti falan :)
Hadi inşallah hayirli haberler verirsin. Benim 5. Ayim 6 aylik evliyim zaten :) 3.ayda 6 haftalik kimyasal dusugum oldu. Yasim 33 oldugu icin beklemek istemedik ama o bekletecek sanirim :)))Yok benim adetlerim çok düzenli eger 21 şubat akşamı karnım agrımazsa 22 şubat idrar testi yapıcam zaten adet olmazsam kesin bebek vardır acayip düzenli çünkü adetlerim :) bu ay göğüslerim hiç agrımıyor belirti sadece o herhalde :) inşallah vardır ya
Sen kaç aydır deniyorsun ?
Ya kimyasal düşük çok kötü oluyor ya insan ümitleniyor inşallah biran evel olur :)Hadi inşallah hayirli haberler verirsin. Benim 5. Ayim 6 aylik evliyim zaten :) 3.ayda 6 haftalik kimyasal dusugum oldu. Yasim 33 oldugu icin beklemek istemedik ama o bekletecek sanirim :)))
Anamm ufaciksin daha :)) bunada şükür yavrum en azindan hamile kalabiliyormusum deyip teselli oluyorum Rabbim daha buyuk acilar uzuntuler vermesin. Saglikla hayirlisiyla biran once gelsin bebislerimizYa kimyasal düşük çok kötü oluyor ya insan ümitleniyor inşallah biran evel olur :)
Bende 25 yaşındayım bizde beklemek istemedik hemen olsun istedik ama olmadı kısmet bekliyoruz veledi :)
Olmadığı düşüncesinde değillerdir canım belki onlar da heyecandan öyle paylaşıyor sizin de olunca güzel olacak diye istediğinizi bilenler kötü düşünme tabi abartirlarsa durumu iş dediğin gibi olurArkadaslarim sizce insanlar neden bu kadaranlayışsız düşüncesiz oldular ki( arkadaşimla aynı zman bebek istemeye basladi k o şimdi 4 aylık hamile . bana bebeğine aldığı kıyafetlerin resmini atıyor konuştuğumuz tek muhabbet bebek. Benim çok istedigimi bile bile böyle yapması beni uzuyor eşime kuzeni oğlunun beşiğini falan atıyor ben mi abartiyorum yoksa gerçekten düşüncesizler mi
Senin tahlil sonuçların ne oldu demiş miydin ben mi hatırladım acabaArkadaslarim sizce insanlar neden bu kadaranlayışsız düşüncesiz oldular ki( arkadaşimla aynı zman bebek istemeye basladi k o şimdi 4 aylık hamile . bana bebeğine aldığı kıyafetlerin resmini atıyor konuştuğumuz tek muhabbet bebek. Benim çok istedigimi bile bile böyle yapması beni uzuyor eşime kuzeni oğlunun beşiğini falan atıyor ben mi abartiyorum yoksa gerçekten düşüncesizler mi
Seni cok iyi anliyorum ama eger hassasiyetini bilmiyorsa insanin böyle güzel heyecanli seyleri deger verdigi biriyle paylasmak istemesi kötü birsey degil. Heyecanina ver bence sende takılma bu kadar art niyetli yaptigini dusunmuyorum ben. Belkide ben cok iyi niyetliyim bilemiyorum ama uzuldugune degmez canimArkadaslarim sizce insanlar neden bu kadaranlayışsız düşüncesiz oldular ki( arkadaşimla aynı zman bebek istemeye basladi k o şimdi 4 aylık hamile . bana bebeğine aldığı kıyafetlerin resmini atıyor konuştuğumuz tek muhabbet bebek. Benim çok istedigimi bile bile böyle yapması beni uzuyor eşime kuzeni oğlunun beşiğini falan atıyor ben mi abartiyorum yoksa gerçekten düşüncesizler mi
Sadece bunlara bakılmış canimEki Görüntüle 1778868 Çıkmış canim. Çok bisey anlamadım ama anormal olanlar var sanırım(
Canım sanırım pko teşhisi koyacaktır doktor lh yüksek yani çatlama problemi var benim gibi aynı benim de bi 9 bi 13 çıktıEki Görüntüle 1778868 Çıkmış canim. Çok bisey anlamadım ama anormal olanlar var sanırım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?