Ya canim inşallah bebis vardır da gelmiyodur. Yoksa da gelse inşallah bi an önce . kaçıncı günün ?kızlar benim regl gelmiyor delirdim deliricem ama iki gündür dehşet baş ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum inşallah gelir şu sıralar
en son ne zaman adet olmustun sen. baya oldu sankıkızlar benim regl gelmiyor delirdim deliricem ama iki gündür dehşet baş ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum inşallah gelir şu sıralar
olma mııı 14 ocakta oldum canım bekliyorum halaen son ne zaman adet olmustun sen. baya oldu sankı
sanmıyorum ki canım fitil falan kullandım yumurtlama da yoktu ateş ölçümü de yapıyorum ben o da olmadığını gösteriyor malesefYa canim inşallah bebis vardır da gelmiyodur. Yoksa da gelse inşallah bi an önce . kaçıncı günün ?
aaaa baya olmus ben 22 ocakta olmustum. sımdı oldum bıtıyor.olma mııı 14 ocakta oldum canım bekliyorum hala
evet canım pkodan dolayı benim normaldi yani 35 günü bulurdu hep bir hafta ileri atardı da evlendiğimden beri bikaç ay düzenli gitti şimdi uzadı döngüler sanırım kilo almamdan dolayıaaaa baya olmus ben 22 ocakta olmustum. sımdı oldum bıtıyor.
baska dr a gıt. hep mı boleydı peki ? düzeni 35-40 günde olanlar varya. pkodan dolayı dımı. ne gıcık bır dert ya.
anladım canım. o zaman ne yapcaz. rejim, sporevet canım pkodan dolayı benim normaldi yani 35 günü bulurdu hep bir hafta ileri atardı da evlendiğimden beri bikaç ay düzenli gitti şimdi uzadı döngüler sanırım kilo almamdan dolayı
ben bulduğum her boş vakitte uyumaya çalışıyorum yok doktora git yok işe gel çalış yok yemek temizlik yok bebek çalışması sporu ne ara yapıcam bilmiyorum sadece yapmam gerektiğini biliyorumanladım canım. o zaman ne yapcaz. rejim, spor
bir ki bir ki
Bende evlenmeden önce uzardi baya ama evlendikten sonra ne alametse 28 günde oldu uç ay. Sonra da bu kadar uzadı iste.evet canım pkodan dolayı benim normaldi yani 35 günü bulurdu hep bir hafta ileri atardı da evlendiğimden beri bikaç ay düzenli gitti şimdi uzadı döngüler sanırım kilo almamdan dolayı
nıyet ettıkten sonra yaparsın. benım kılom yok ama evde yaparım kendı capımdaben bulduğum her boş vakitte uyumaya çalışıyorum yok doktora git yok işe gel çalış yok yemek temizlik yok bebek çalışması sporu ne ara yapıcam bilmiyorum sadece yapmam gerektiğini biliyorum
masabaşı iş zaten duruş bozukluğundan tut göbek yapmaya kadar hep zarar koşturmacalı aksiyonlu işler olacak full hareket aah ah evimin dibinde spor salonu açıldı hala gidip görüşücem bir ay olacak herşey bana hazır da işte yapabilsem bidenıyet ettıkten sonra yaparsın. benım kılom yok ama evde yaparım kendı capımda
mekik çekiyorum meselaşirket 7. katta asansör kullanmıyorum merdivenle çıkıyorum filan .. hareketini çoğalt yani.
Ebru şallı hareketlerini yap . valla bak ben yapıyorum
aynen . birazda yapı meselesi. sevdiğimiz yiyeceklere bağlı.masabaşı iş zaten duruş bozukluğundan tut göbek yapmaya kadar hep zarar koşturmacalı aksiyonlu işler olacak full hareket aah ah evimin dibinde spor salonu açıldı hala gidip görüşücem bir ay olacak herşey bana hazır da işte yapabilsem bidebenim de çok kilom yok ama böyle devam ederse olur da
benim annem menopoza girene kadar 50 kiloyu geçemeyen bi kadındı şimdi de öyle çok değil göbeği var işte bi beni 59 kiloyla doğurmuş ben şimdi daha fazlayım kaçla doğururum hiç orasını düşünmüyorum aaahaynen . birazda yapı meselesi. sevdiğimiz yiyeceklere bağlı.
ben kilo almaktan çok korkuyorum. annemler tontiş çünküevlenende şişiyor.
neyse bende henüz bir şey yok. hamile kalsam ne olacak bilmiyorum. tabi bir iddiam yok. keske kalsamda şişsem
bizim sülale popolu masallah :) löp löp değiller ama.benim annem menopoza girene kadar 50 kiloyu geçemeyen bi kadındı şimdi de öyle çok değil göbeği var işte bi beni 59 kiloyla doğurmuş ben şimdi daha fazlayım kaçla doğururum hiç orasını düşünmüyorum aaah
öyle diyorum ben de artık hepsi olsun bitsin aradan çıksın sonra veririm (bunu diyen kaç kişi verdi bilmem)bizim sülale popolu masallah :) löp löp değiller ama.maşallahımız var.
Ya biz hamile kalalımda çaresine bakarız kilonun
Ay ne dedi doktor merak ettim yakinen takibindeyimkızlarr benımde testlerım cıktı 3 deger normalden farklı ısallah kötu bıse degıldır artık korkar oldum valla bebegı unuttum kendı derdıme yanar oldum=))17,50 de randevum var
Canım gebelikte beyaz akıntı oluyomus mantar kaşıntı da yapmıyor muydu kiKizlarrr bir soruda ben sorayim :))
Ilk hamileligimde adete 9 gun kala mantar oldum bu yasima kadar hic yasadigim birsey degildi. Beyaz beyaz vazelin gibi akintim oldu. Tekrarda olmadi sonra. Simdi 10 gun var bata ve ayni akintim yine basladi bugun. Hic bu durumu yasayaniniz var mi ?
Hafif yapiyor evet ama ilkindede olunca acaba diyesim geldi :))Canım gebelikte beyaz akıntı oluyomus mantar kaşıntı da yapmıyor muydu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?