• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Hakkaten de yapmadılar sağlık ocağında tahlilleri.semt polikilinigine gitmek zorunda kaldım .. Bu şey soracam arkadaşlar . Diane 35 kullan demişti bir ay . ne zman baslaniyir acaba adetin 3. Günü mu yoksa adet bitiminde mi

Hakkaten de yapmadılar sağlık ocağında tahlilleri.semt polikilinigine gitmek zorunda kaldım .. Bu şey soracam arkadaşlar . Diane 35 kullan demişti bir ay . ne zman baslaniyir acaba adetin 3. Günü mu yoksa adet bitiminde mi
regl ile birlikte başlanıyor canım korunma amaçlı olunca yedi gün etki süresi varya başta ama bugün de başlayabilirsin
benim bildiğim de detaylı tahlil yapmıyorlar ben 7 tüp kan verdim hastahanede detaylı yapıldığı için 5 de şeker yüklemesinde alındı toplam 12 tüp oldu 4 sayfa dökümü var sonuçların da

Aaa saka gibi ben kesandayim burada aile hekimi yapiyor demekki buyuksehirde olmanin dezavantajlarida varmis öpüp basima koyayim :)

Aaa saka gibi ben kesandayim burada aile hekimi yapiyor demekki buyuksehirde olmanin dezavantajlarida varmis öpüp basima koyayim :)
Sadece TSH a vitaminleri bakiyoz istersen bakalim dedi. Bende yok hepsine bi baktirayim dedim. Valla bende şaşırdım sen ilçede bakıyorlar deyince

Sizcw hamilelik varmı adetim 3gün geçti.

Eklentiler

• IMG-20160219-WA0011.jpeg
    IMG-20160219-WA0011.jpeg
    29 KB · Görüntüleme: 43
regl ile birlikte başlanıyor canım korunma amaçlı olunca yedi gün etki süresi varya başta ama bugün de başlayabilirsin
benim bildiğim de detaylı tahlil yapmıyorlar ben 7 tüp kan verdim hastahanede detaylı yapıldığı için 5 de şeker yüklemesinde alındı toplam 12 tüp oldu 4 sayfa dökümü var sonuçların da
Benden bir tüp aldılar canim :) sen araştırma hastanesine gittiğin için baya bi şeylere bakmışlar. Semt polik.ne gittim ben. Bakalım dianeyi kullanınca muhtemelen çok fazla uzamaz adetim. Yine diğer şeylere de o zman baktiririm inşallah. Bu ay ne zman olacağını bilmediğim için randevuyu ne zman alcami bilemedim

Sadece TSH a vitaminleri bakiyoz istersen bakalim dedi. Bende yok hepsine bi baktirayim dedim. Valla bende şaşırdım sen ilçede bakıyorlar deyince
Diyorum ya burasi kucucuk ilce o yuzden begenmiyordum hatta ama yapiliyor degisikmis :) ama sonucta hallettiysen sorun yok

yani bunu bilemeyen birileri var mı hala acaba. silik olur sonradan çıkar vs sorulurda. bariz belli.
daha ötesini muayene etmek lazım. o da uzaktan olmuyor.
benım yorumum bu :)
Hahhaha deli kari :KK70::KK70:
Sen oyle yazinca bende sasirdim dedim acaba lh testimi o tekrar baktim :KK67:

kızlar benim regl gelmiyor delirdim deliricem ama iki gündür dehşet baş ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum inşallah gelir şu sıralar :KK51:

Back