:))) valla öyle oluyor yaa :)Ben de çok şey soylicem diye gidiyorum hicbisey diyemiyorum :)
regl ile birlikte başlanıyor canım korunma amaçlı olunca yedi gün etki süresi varya başta ama bugün de başlayabilirsinHakkaten de yapmadılar sağlık ocağında tahlilleri.semt polikilinigine gitmek zorunda kaldım .. Bu şey soracam arkadaşlar . Diane 35 kullan demişti bir ay . ne zman baslaniyir acaba adetin 3. Günü mu yoksa adet bitiminde mi
Aaa saka gibi ben kesandayim burada aile hekimi yapiyor demekki buyuksehirde olmanin dezavantajlarida varmis öpüp basima koyayim :)Hakkaten de yapmadılar sağlık ocağında tahlilleri.semt polikilinigine gitmek zorunda kaldım .. Bu şey soracam arkadaşlar . Diane 35 kullan demişti bir ay . ne zman baslaniyir acaba adetin 3. Günü mu yoksa adet bitiminde mi
Sadece TSH a vitaminleri bakiyoz istersen bakalim dedi. Bende yok hepsine bi baktirayim dedim. Valla bende şaşırdım sen ilçede bakıyorlar deyinceAaa saka gibi ben kesandayim burada aile hekimi yapiyor demekki buyuksehirde olmanin dezavantajlarida varmis öpüp basima koyayim :)
Sizcesi bizcesi yok yavrum basbayagi hamilesin gözün aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kan ver hadiSizcw hamilelik varmı adetim 3gün geçti.
Benden bir tüp aldılar canim :) sen araştırma hastanesine gittiğin için baya bi şeylere bakmışlar. Semt polik.ne gittim ben. Bakalım dianeyi kullanınca muhtemelen çok fazla uzamaz adetim. Yine diğer şeylere de o zman baktiririm inşallah. Bu ay ne zman olacağını bilmediğim için randevuyu ne zman alcami bilemedimregl ile birlikte başlanıyor canım korunma amaçlı olunca yedi gün etki süresi varya başta ama bugün de başlayabilirsin
benim bildiğim de detaylı tahlil yapmıyorlar ben 7 tüp kan verdim hastahanede detaylı yapıldığı için 5 de şeker yüklemesinde alındı toplam 12 tüp oldu 4 sayfa dökümü var sonuçların da
bence yok. mumkun degılSizcw hamilelik varmı adetim 3gün geçti.
Diyorum ya burasi kucucuk ilce o yuzden begenmiyordum hatta ama yapiliyor degisikmis :) ama sonucta hallettiysen sorun yokSadece TSH a vitaminleri bakiyoz istersen bakalim dedi. Bende yok hepsine bi baktirayim dedim. Valla bende şaşırdım sen ilçede bakıyorlar deyince
Neden öyle dedin canim. Görülüyor resmen ikinci çizgi ?bence yok. mumkun degıl
yani net görüldüğü için dalga geçiyor diye düşündümNeden öyle dedin canim. Görülüyor resmen ikinci çizgi ?
var canım kan ver bence hemenSizcw hamilelik varmı adetim 3gün geçti.
Esasen bende ayni seyi hissettim gözümüze sokar gibi baya cikmis yaniyani net görüldüğü için dalga geçiyor diye düşündüm
yani bunu bilemeyen birileri var mı hala acaba. silik olur sonradan çıkar vs sorulurda. bariz belli.Esasen bende ayni seyi hissettim gözümüze sokar gibi baya cikmis yani
Aynen canim yaa . var mi diye soruyolar ya var var işte daha ne olması gerekiyor diyorum kendi kendime böyle soranlarayani net görüldüğü için dalga geçiyor diye düşündüm
Hahhaha deli kariyani bunu bilemeyen birileri var mı hala acaba. silik olur sonradan çıkar vs sorulurda. bariz belli.
daha ötesini muayene etmek lazım. o da uzaktan olmuyor.
benım yorumum bu :)
ben de ben anormalim sanıyodumAynen canim yaa . var mi diye soruyolar ya var var işte daha ne olması gerekiyor diyorum kendi kendime böyle soranlara
Hahhaha deli kari
Sen oyle yazinca bende sasirdim dedim acaba lh testimi o tekrar baktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?